Best Home Gym Top 10 mașini de antrenament pentru toate exercițiile

Dacă sunteți în căutarea unei sală de gimnastică la domiciliu, puteți obține cu ușurință copleșirea deoarece există atât de multe mașini de gimnastică de acasă acolo. Poate fi dificil să știi care mașină este cu adevărat cea mai bună și merită banii.

În acest ghid, am ales cele mai bune săli de gimnastică de acasă pe care le puteți obține în 2018, indiferent de bugetul dvs.

Am revizuit gimnastica de acasa la orice gama de pret, de la low-budget la mijlocul pretului si pana la nivelul pro.

Înainte de a ajunge la cele mai bune ponturi și recenzii, să trecem peste câteva lucruri, ceea ce vă va face mai siguri că vă cumpărați o sală de gimnastică potrivită pentru scopurile dvs.

Dar ce este o sală de gimnastică acasă oricum?

În acest ghid, ne referim la o sală de gimnastică de acasă ca pe o mașină de gimnastică, într-o singură sală, adică o mașină care vă permite să faceți mai multe exerciții fără a utiliza alte echipamente.

Definiția cea mai de bază a unei sală de gimnastică de acasă este o zonă din casă care este utilizată pentru a lucra, dar termenul este de asemenea folosit pentru a se referi la o mașină compactă care vă permite să efectuați multe exerciții.

În unele țări, de exemplu, Marea Britanie, termenul mai general pentru o mașină de tip "do-it-all" este o sală de gimnastică sau o stație cu mai multe stații. Nu contează cum o numim, este ca și cum ai avea o sală de gimnastică întreagă într-o singură mașină, deci, sală de gimnastică all-in-one.

Mașinile de gimnastică de acasă sunt compacte și au o amprentă mică, astfel încât să nu aveți nevoie de mult spațiu. De fapt, chiar și o cameră relativ mică sau o zonă nefolosită în garaj ar trebui să fie suficientă pentru plasarea și exercițiul pe o mașină de gimnastică acasă.

Nivelul dvs. de experiență nu contează, o sală de gimnastică acasă poate fi o alegere bună atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii experimentați.

Mulți oameni folosesc o sală de gimnastică la domiciliu ca și stand-alone, făcând un antrenament întregului corp fără alte echipamente.

Utilizatorii experimentați adesea adaugă alte echipamente, cum ar fi toate într-o gantere, o bancă și un raft ghemuit, ca parte a regimului de formare a puterii.

Iată ce vom acoperi
(puteți citi în cronologie sau faceți clic pentru a sari direct la o anumită secțiune)

Nu ai timp?
Acest tabel rezumă opțiunile noastre de top.
Puteți citi o revistă specifică pentru o sală de gimnastică sau citiți această pagină în mod cronologic, pentru a afla mai multe despre caracteristici, despre cum să alegeți o sală de gimnastică perfectă și multe altele.

Evaluarea noastră

[câmpuri amazon = "B0764JNG73" valoare = "thumb" imagine = "1" image_size = "mare" image_width = "150" image_height = "150" tracking_id = "prodtable-20"

Bowflex PR1000

Cea mai bună gimnadă de joasă buget

Citiți recenzia

[amazon fields = "B00NKOTI7E" valoare = "thumb" image = "1" image_size = "mare" image_width = "150" image_height = "150" tracking_id = "prodtable-20"

Grădina de aur XR-55

Citiți recenzia

[amazon fields = "B00JGRBSS6" valoare = "thumb" imagine = "1" image_size = "mare" image_width = "150" image_height = "150" tracking_id = "prodtable-20"

Marcy MWM-990

Citiți recenzia

[câmpuri amazon = "B001D78PCE" valoare = "thumb" imagine = "1" image_size = "mare" image_width = "150" image_height = "150" tracking_id =

Marcy MD-9010G Smith Combo

Câștigător general
Best Home Gym

Citiți recenzia

[amazon fields = "B001AS4YRQ" valoare = "thumb" image = "1" image_size = "mare" image_width = "150" image_height = "150" tracking_id = "prodtable-20"

Bowflex PR3000

Citiți recenzia

[câmpuri amazon = "B00679ZL02" valoare = "thumb" image = "1" image_size = "mare" image_width = "150" image_height = "150" tracking_id = "prodtable-20"

Corpul-Solid Powerline BSG10X

Citiți recenzia

[câmpuri amazon = "B00332ARK0" valoare = "thumb" imagine = "1" image_size = "mare" image_width = "150" image_height = "150" tracking_id = "prodtable-20"

Body-Solid EXM2500S

Cel mai bun Pro Acasă Gym

Citiți recenzia

[câmpuri amazon = "B00CCA45GQ" valoare = "thumb" imagine = "1" image_size = "mare" image_width = "150" image_height = "150" tracking_id = "prodtable-20"

Bowflex Xtreme 2SE

Citiți recenzia

[amazon fields = "B01M2XQ5DN" valoare = "thumb" image = "1" image_size = "mare" image_width = "150" image_height = "150" tracking_id = "prodtable-20"

Powertec Workbench Lever Gym

Citiți recenzia

[amazon fields = "B00030AUKM" valoare = "thumb" image = "1" image_size = "mare" image_width = "150" image_height = "150" tracking_id = "prodtable-20"

Body-Solid EXM3000LPS

Cel mai bun Comercial calitate

Citiți recenzia

[amazon fields = "B000XU5U7A" valoare = "thumb" image = "1" image_size = "mare" image_width = "150" image_height = "150" tracking_id = "prodtable-20"

Bowflex Revolution

Citiți recenzia

 • CONVENIENTA - O sală de gimnastică de tip home-in-one încorporează multe mașini cu greutate diferită într-un spațiu mic. În loc să aveți echipamente împrăștiate în diferite zone, ocupând o mulțime de spațiu limitat, sală de gimnastică acasă este proiectată pentru a economisi spațiu.

  Sala de gimnastică de acasă este făcută pentru a permite o mișcare ușoară între exerciții. Puteți trece repede de la un exercițiu la altul. Efectuați o antrenament normală sau faceți pregătire de circuit; trecerea rapidă de la o mișcare la alta.

  Nu vă faceți griji cu privire la alegerea între diferiți producători, pentru diverse opțiuni de mașină de fitness.

  Alegerea unei sală de gimnastică pentru mai multe stații pentru camera dvs. de antrenament înseamnă să faceți o alegere care să aibă grijă de mai multe opțiuni de antrenament.

 • PRICE - Veți economisi bani cumpărați o mașină cu exerciții multiple. Ați cheltui mai mulți bani dacă ați cumpărat fiecare mașină separat de faptul că sala de gimnastică de la mai multe stații a inclus deja.
 • COMPACT - O sală de gimnastică bine amenajată, cu mai multe stații de antrenament, economisește spațiu. Pe de altă parte, folosirea unor mașini de exerciții separate necesită ca acestea să fie distanțate una față de cealaltă pentru o utilizare sigură. Acest lucru poate utiliza rapid spațiu pe podea.

  O sală de gimnastică compactă este o soluție elegantă pentru economisirea spațiului.O mașină unică, construită cu înțelepciune, care permite efectuarea acelorași exerciții care altfel ar necesita mai multe mașini.

  Folosind o singură mașină vă lăsăm mai mult spațiu pentru folosirea în fitness, cum ar fi; yoga, calisthenica, exerciții pentru barbell / dumbbell sau antrenamente intensive pentru kettlebell și sandbag.

 • UȘOR DE UTILIZARE - O sală de sport de calitate este ușor de folosit. Aveți grijă să lucrați mai puțin și să nu faceți o formă corectă sau să vă aflați în poziția corectă.

  O sală de gimnastică la domiciliu are fiecare exercițiu bine susținut și amplasat pentru o utilizare rapidă Singura dvs. preocupare este ajustarea cantității de greutate pe care doriți să o utilizați.

  Indiferent dacă antrenați corpul superior sau inferior, gimnaziul de acasă vă permite să vă mutați rapid în poziție și să începeți antrenamentul.

 • MAI MULT DE O PERSOANĂ - Unele mașini cu mai multe stații permit celor 2 sau chiar 3 persoane să se antreneze în siguranță în același timp. Nu este nevoie să vă faceți griji că vă aflați unul în celălalt. Fiecare stație de exerciții într-o sală de gimnastică este situată în siguranță, departe de cealaltă.

  Bucurați-vă de formare cu 1 sau 2 alți membri ai familiei sau prietenii care vă țin companie.

Pentru a efectua corect exerciții de greutate, este necesar să învățați tehnicile corecte. Dacă sunteți obosit sau nu acordați atenție, este ușor să vă răniți.

Îmbinările sunt delicate și ușor rănite de forma necorespunzătoare. Mușchii și tendoanele pot prezenta dureri cronice din exercițiile slab executate.

Doar o mișcare greșită din cauza lipsei de atenție sau a alergării prin antrenament vă va scoate din comisie până când vă veți vindeca înapoi la normal.

[câmpurile amazon = "B001D78PCE" value = "thumb" image_size = "mare" image = "1" tracking_id = "verty00-20" /]

Gym Home Marcy Diamond Elite permite efectuarea exercițiilor fără un spotter

Folosind o sală de gimnastică acasă elimină îngrijorarea de a face ceva greșit care ar putea ruina sănătatea ta în loc să-l îmbunătățească.

Iată cum o sală de gimnastică acasă ține antrenamentul în siguranță:

 • Fiecare exercițiu în sală de gimnastică de la domiciliu este proiectat pentru a fi folosit corect fără a vă îngrijora de scăderea greutății, pierderea controlului asupra mișcării sau plasarea corpului în poziția corectă.
 • Sala de gimnastica acasa are fiecare statie construita intr-o locatie separata; nu veți călca peste o mașină pentru a ajunge la cea pe care doriți să o utilizați.
 • Greutățile sunt securizate în siguranță în afara corpului. Nu vă faceți griji mai mult despre o placă greu sau o gantere care se așează pe picioare sau pe cap.
 • Deoarece toate exercițiile sunt încorporate într-un singur echipament, întreținerea este ușoară; uita-te peste tot cu ușurință pentru a te asigura că mașina este în stare de funcționare perfectă.
 • Nu vă faceți griji cu privire la menținerea mai multor mașini separate de exerciții în ordine.

Nimic nu este perfect, iar mașina de gimnastică de acasă nu este o excepție.
Acestea sunt dezavantajele utilizării acestor mașini all-in-one:

 • Ești limitat la antrenamentul muschilor folosind o gamă limitată de mișcări, fără posibilitatea de a modifica unghiul de mișcare.
 • În timp ce o mașină de exerciții este eficientă în ceea ce privește formarea mușchilor pe care îi intenționați, nu veți instrui efectiv mușchii stabilizatori din jurul ei. Acest lucru poate duce la o rezistență mai mică decât cea optimă.
 • Plictiseală. Este important să rămâi interesat de antrenament; plictiseala va duce la antrenamentele excluse. O sală de gimnastică acasă va oferi numai aceleași exerciții, de fiecare dată, fără variante.

Cumpărarea de mașini separate care efectuează fiecare dintre exercițiile dintr-o mașină cu mai multe stații poate fi o idee bună în anumite condiții:

 • Există o singură mașină de exerciții care permite o mișcare pe care nu o puteți găsi într-o sală de gimnastică acasă la mai multe stații?
 • Ați găsit o mașină de exerciții unică la un preț fantastic care vă va economisi bani.
 • Sunteți un liftier avansat care are nevoie de o mașină individuală care are o capacitate extraordinară de greutate pentru a vă îmbunătăți nivelurile de rezistență deja avansate.

[câmpuri amazon = "B00HAURG2S" valoare = "thumb" imagine = "1" image_size = "mare" tracking_id = "verty00-20" /]

Body-Solid Leg Press este o mașină excelentă, dar are doar picioare și destul de scumpe

Pentru cele mai multe utilizări, o sală de gimnastică acasă cu mai multe stații este încă cea mai bună alegere a mașinii de exercitare pentru a amenaja rapid și eficient camera de exerciții.

Cu o sală de gimnastică multi-stație:

 • Economisiți bani peste costul mașinilor cu exerciții multiple multiple.
 • Utilizarea spațiului în pardoseală este maximizată; o sală de gimnastică multiplă este mult mai compactă și ocupă mult mai puțin spațiu decât ceea ce ar face mai multe mașini de antrenament.
 • Comoditatea de a cerceta și de a cumpăra o mașină de calitate în loc să încercați să găsiți cele mai bune mașini de exerciții unice pentru gimnaziul de acasă de la diferiți vânzători.

[câmpuri amazon = "B001AS4YRQ" valoare = "thumb" imagine = "1" image_size = "mare" tracking_id = "verty00-20" /]

Puteți face 50 de exerciții cu mașina Bowflex PR3000

În opinia mea, absolut!

Unii așa-numiți experți se opun tuturor tipurilor de mașini de exercițiu, susținând singura utilizare a greutăților libere. Nu sunt de acord, cred că ambele greutăți libere și mașinile de antrenament, și mai ales toate într-o singură mașină, au locul lor într-o sală de gimnastică acasă.

Este adevărat că ganterele și barbells au avantajele lor, dar mulți oameni sunt fie intimidați de ei, pur și simplu nu le place și nu le vor folosi.

Forțându-vă să lucrați cu echipamente care nu vă place, eventual vă pot determina să abandonați antrenamentul complet.

Pentru astfel de oameni, toate în mașinile de gimnastică acasă sunt soluția perfectă! Și, în timp ce nu este o necesitate, ați putea cumpăra întotdeauna greutăți libere mai târziu pentru a completa antrenamentul dvs., dacă vă decideți așa în viitor.

Chiar dacă dețineți deja câteva seturi de gantere sau gantere reglabile, suplimentarea antrenamentului cu o mașină de gimnastică de la domiciliu va adăuga un anumit condiment la antrenamentul dvs., funcționează mușchii ușor diferiți și permit variații și uneori lucrează mai greu pentru că nu trebuie să se concentreze cât mai mult pe echilibru.

Este părerea mea puternică că oricine poate beneficia de a lucra cu mașina de exerciții.

Înțelegeți că nu este nimic în neregulă cu utilizarea ganterelor, a bancului și a unui suport rabatabil.

Nu vă stresați prea mult dacă nu aveți bugetul pentru a cumpăra o mașină de mașini de uz casnic.

[amazon fields = "B001ARYU58" valoare = "thumb" image_size = "mare" imagine = "1" tracking_id = "verty00-20" image_class = "bowflex-select-img"

Bowflex SelectTech 552 reprezintă un set de gantere de ultimă generație care costă o fracțiune dintr-o mașină de gimnastică acasă

În timp ce există variații între diferitele mărci de gimnastică acasă la mai multe stații, majoritatea oferă aceleași exerciții de bază:

 • Bench Press
 • Suport pentru umăr
 • Trageți în jos
 • Apăsați pe picioare
 • Extensia piciorului
 • Picior răsuci
 • Rândul așezat

Puteți face, de asemenea, o varietate de exerciții de cablu și exerciții de izolare, cum ar fi:

 • Extensiile Triceps
 • Biceps bucle
 • Vițelul se ridică
 • Trageți înaltă
 • Words Curls
 • Cârlige de cabluri Abs
 • Cablurile sunt foarte flexibile, astfel încât există multe variații de exerciții pe care le puteți lucra cu ele.

Acestea sunt, desigur, doar câteva dintre exercițiile pe care le puteți face, majoritatea mașinilor permit mult mai mult. De exemplu, puteți face peste 50 de exerciții folosind Bowflex PR3000.

Există mai multe lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți mașina potrivită pentru mai multe scopuri:

 • Cât spațiu ocupă gimnastica de acasă?
  Soluțiile de interior sunt, prin definiție, compacte, deoarece înlocuiesc nevoia de mai multe mașini, cu toate acestea, există încă diferite dimensiuni de mașini, fiecare cu o selecție mai mare sau mai mică de exerciții proiectate în ea.
 • Cât de robust este?
  Dacă aveți de gând să puneți mașina la o bună utilizare sau poate aveți de gând să antrenament cu un prieten, în aceste cazuri doriți o mașină care este construit pentru ao lua. Echipamentele fabricate din oțel de calitate cu suduri puternice se vor ridica în mod regulat în timp, fără nici o problemă.
 • Veți folosi greutatea mare?
  Dacă sunteți un stagiar avansat, veți avea nevoie de o sală de gimnastică multifuncțională care să poarte o greutate foarte mare.
 • Cat vrei sa cheltuiesti?
  Prețul este întotdeauna un considerent important. Veți dori să obțineți cea mai bună sală de gimnastică acasă pentru bugetul dvs. (chiar și sub 500 $). Și dacă doriți mai multe opțiuni și greutăți, unele săli de întâmpinare vă pot întoarce la aproximativ 1.000 de dolari sau mai mult.

Dificultatea oricărui exercițiu pe care îl faceți este determinată de câtă rezistență există. Asta este adevărat pentru mașinile de gimnastică acasă, precum și pentru orice alt echipament de exerciții. Este chiar adevărat pentru exercițiile fizice (în acest caz, rezistența este greutatea dvs.).

Rezistența este pur și simplu cât de ușor sau greu este un exercițiu de realizat.

Să trecem peste cele trei tipuri de sisteme de rezistență, stive, plăci și sisteme de rezistență de proprietate precum SpiraFlex.

Stivuirea greutății este cel mai frecvent tip de selecție a rezistenței dintre toate echipamentele de antrenament.

Este, de asemenea, cel mai comun tip de rezistență în gimnastică comercială.

Stack de greutate - Greutate selecționată

Stack de greutate

Există un teanc, în esență o grămadă de greutăți, introduceți un știft pentru a selecta rezistența dorită, de aceea se numește rezistență selectorizată.

Principalul avantaj al acestui sistem este viteza și confortul. Selecția este rapidă, aproape instantanee și este de asemenea ușor și de multe ori poate fi făcută în timp ce vă așezați, fără a vă ridica chiar de la mașină.

Principalul dezavantaj este că sunteți limitat de cantitatea de stivă de greutate pe care o aveți. Dacă maximul este de 150 lbs, nu puteți folosi mai mult. Cu excepția cazului în care mașina poate fi extinsă prin achiziționarea unor greutăți suplimentare.

Celălalt dezavantaj este că, uneori, este greu să se facă creșteri mici în greutate, deoarece sunteți limitat de greutatea fiecărei greutăți din stivă.

Sisteme de gimnastica de acasa care folosesc rezistenta selectivizata in masa

Evaluarea noastră

[câmpuri amazon = "B00NKOTI7E" valoare = "thumb" imagine = "1" image_size = "mare" image_width = "200" image_height = "200" tracking_id = "prodtable-20"

Grădina de aur XR-55

Citiți recenzia

[câmpuri amazon = "B00JGRBSS6" valoare = "thumb" imagine = "1" image_size = "mare" image_width = "200" image_height = "200" tracking_id = "prodtable-20"

Stația Gym Marcy Multi Home

Citiți recenzia

[amazon fields = "B00332ARK0" valoare = "thumb" image = "1" image_size = "mare" image_width = "200" image_height = "200" tracking_id = "prodtable-20"

Body-Solid EXM2500S

Citiți recenzia

[amazon fields = "B00030AUKM" valoare = "thumb" image = "1" image_size = "mare" image_width = "200" image_height = "200" tracking_id = "prodtable-20"

Body-Solid EXM3000LPS

Citiți recenzia