Celulita dureroasa Are celulita Hurt?

Cerere de informații: Are celulita rănit?

de Melissa, investigator de celulita de plumb

Imediat după criza camerei de amenajare a celulitei, am ajuns la o altă realizare: celulita suferă.

Nu numai celulita este neplăcută să se uite la ea, dar când am acordat timp pentru a acorda atenție, am simțit că este și delicată la atingere. Este uimitor cum un mic detaliu ca acesta poate scăpa de observația unuia.

De ce ne uităm la celulita dureroasă

Studiile cognitive arată că oamenii au o tendință copleșitoare de a reduce informațiile care nu se potrivesc cu ceea ce se așteaptă să vadă. Nu este ceea ce vedem noi vrei să vedem ce vedem noi aştepta a vedea.

Convingerea că celulita este o condiție pur cosmetică este adânc înrădăcinată în cunoștințele noastre culturale. Majoritatea medicilor cred că este atât de orb încât dacă o femeie raportează că celulita îi doare, ei presupun că durerea trebuie să fie rezultatul unei stări diferite și nu celulitei (de exemplu, a se vedea răspunsul la această întrebare despre celulita dureroasă pe WebMD).

Acest lucru nu schimbă faptul că multe femei au observat că celulita suferă. Și nu explică faptul că celulita mea nu mai doare acum că am lucrat la vindecarea ei.

De ce se rănește celulita?

În cartea de celulita din această lună a lunii, Secretul celulitei: De ce aveți și cum să-l pierdeți, Shonagh Walker recunoaște că celulita poate fi dureroasă. De asemenea, ea oferă o explicație.

Așa cum este descris în seria noastră de celulită 101, celulita se dezvoltă atunci când grăsimile și fluidele se acumulează în țesutul subcutanat, țesutul gras chiar sub piele. Acest țesut este conectat la piele prin benzi fibroase numite septa. Celulita se formează atunci când aceste benzi devin rigide și se trag în jos împotriva celulelor grase care leagă, creând un aspect neuniform pe piele.

După cum explică Shonagh, terminațiile nervoase pot deveni, de asemenea, comprimate și oferite în acest proces, ceea ce explică durerea pe care o trăiesc multe femei cu celulita.

Cum poți ajuta la rezolvarea tainei celulitei dureroase

Prin urmare, în lumina credinței răspândite că celulita este o problemă pur cosmetică, trimit această Cerere de Informații pentru a vedea cum această credință corespunde experienței dvs. de celulită.

Are rău celulita dvs.? Vă rugăm să împărtășiți experiența dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos. Sau pentru a începe vindecarea celulitei acum, vizitați camerele noastre virtuale de tratare a celulitei.

Celulita dureroasa Are celulita Hurt?

Celulita este intotdeauna o caracteristica neatinsa a corpului, dar pentru unii oameni poate fi de fapt dureroasa. Acest lucru tinde să apară la persoanele care sunt deja supraponderale. Femeile care dezvoltă celulita au cel mai frecvent pe fese, coapse, abdomen și șolduri. Când bărbații au celulită, cel mai adesea se găsește pe gât sau pe abdomen. Deși celulita este o problemă extrem de frecventă, celulita dureroasă nu este. Pentru a reduce durerea asociată cu celulita, pacienții ar putea să-și schimbe stilul de viață sau să adopte noi obiceiuri alimentare.

Are celulita cauza durerii?

Celulita poate determina, cu siguranta, durerea oamenilor. Ele pot simți când stau jos sau când se mișcă. În mod normal, celulita dureroasă apare în etapa 3 a scalei Nurnberg-Muller. În timpul acestei etape, persoana poate observa crăpături vizibile în pielea lor când stau sau stau jos. Ele pot de asemenea să vadă noduli, suprafețe ridicate sau modificări ale texturii pielii.

Ce in realitate cauzeaza durerea celulitei?

Majoritatea femeilor vor avea parte de o celulita in viata lor. În cazul în care celulita este dureroasă, este în mod normal un semn că cineva are prea multă grăsime pe corpul său. Excesul de greutate poate duce, de asemenea, la probleme grave de sănătate și afecțiuni cronice. Acestea includ probleme cardiace, unele tipuri de cancer, apnee în somn, hipertensiune arterială, osteoartrită și diabet. În ultimii 20 de ani, rata obezității a crescut drastic în Statele Unite. Pana in 2010, aproximativ 64% dintre americani erau supraponderali sau obezi.

De obicei, celulita este formata atunci cand grasimile sau fluidele se acumuleaza in tesutul subcutanat. Acest țesut gras este legat de piele, deși fibrele conjunctive sunt cunoscute sub denumirea de septae. Dacă septae devin rigide sau slăbite, ele pot trage în jos împotriva celulelor grase. Acest lucru se sfârșește, ducând la apariția neuniformă a pielii. În timpul acestui proces, terminațiile nervoase pot ajunge comprimate. Acest lucru face ca acestea să fie delicate la atingere și pot provoca dureri.

Care sunt simptomele si indicatiile de celulita dureroasa?

Simptomele si indicatiile de celulita dureroasa

Majoritatea oamenilor vor observa că celulita lor devine treptat ofertant atunci când este atins. Unii suferinzi au raportat că simt o durere plictisitoare în zonă. Atunci când cineva sta sau pune într-un anumit mod, această durere poate crește *. În mod vizibil, persoana poate observa o piele îndoită sau o textura de coajă de portocală. Ar putea de asemenea să pară că brânza de vaci este sub suprafața pielii. Aceste ultime indicații sunt un semn al celulitei. Dacă zona în care celulita este prezentă suferă, ea arată că individul a dezvoltat celulita dureroasă.

Care sunt etapele celulitei?

La etapa 0, individul nu va observa semne vizibile de celulita. Etapa 1 a celulitei nu va avea, de asemenea, semne vizibile. La etapa 1, celulita va apărea numai dacă pielea este strânsă. În etapa a 2-a, celulita va fi vizibilă doar dacă persoana se ridică. Când celulita intră în stadiul 3, celulita este ușor de văzut când se ridică în picioare sau în picioare. Acesta poate fi, de asemenea, însoțit de durere sau modificări ale texturii pielii.

Ce ar trebui să facă oamenii dacă suferă de celulita dureroasă?

Până când cineva suferă de celulita dureroasă, este adesea prea târziu. Prevenirea funcționează mult mai bine decât tratarea celulitei. Dacă au deja celulită dureroasă, primul lucru pe care trebuie să-l facă individul este să începeți un plan de fitness. Mănâncă sănătoși și lucrează, pot începe să piardă * greutatea și să reducă * celulita lor. Există, de asemenea, creme disponibile care pot încuraja pierderea de grăsimi și o mai bună circulație a sângelui. Majoritatea medicilor recomandă, de asemenea, să bea multă apă, reducând consumul de alcool și consumând o mulțime de legume pentru a reduce apariția celulitei.

Luați măsuri: sprijiniți sănătatea consumatorilor Digest conectând la acest articol de pe site-ul dvs. Web

Permalink la acest articol:

Inserați link-ul articolului: (Faceți clic pentru a copia codul HTML de mai jos):

Retipărirea acestui articol:
Utilizare necomercială OK, citește ConsumerHealthDigest.com cu un link clicabil.

Urmăriți Health Digest pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest și Google Plus

Autor

colaborator : Kathy Mitchell (Consumer Health Digest)

Kathy Mitchell este specialist în jurnalism și conținut web care acoperă o gamă largă de subiecte de sănătate, de la ruperea știrilor despre sănătate și de la aspectele de sănătate la cele de sănătate și de reglementare a produselor farmaceutice, a dispozitivelor medicale și a alimentației.

A vedea tot
4.1
Evaluare totală: 39
5
10
4
1
3
1
2
3
1
1