Descoperiți 6 motive pentru care 6 abs.

* REZULTATELE INDIVIDUALE MAI VARI ȘI SE DEPENDESCĂ LA NUMĂRUL DE ZILE DIN URMĂTOAREA PROGRAMULUI DE EXERCIȚIU / DIETUL DE 6 AL DOILOR COMPLET ȘI NIVELUL DE FITNESS INITIAL. PROGRAMUL INCLUDE COMPLET 1200 DIOR DE CALORIE PLUS 30 MINUTE DE EXERCITARE PE ZI. CONSULTĂȚI CU FIZICUL DUMNEAVOASTRĂ ÎNAINTE DE A ÎNCEPE PROGRAMUL DE EXERCIȚIE / DIFUZARE.

HOME | ORDER | CUM FUNCTIONEAZA REALIZARI REALE PE POPULAȚIE CUM ESTE BUN?
CONTACT | GARANȚIA DE GARANȚIE ȘI TERMENII ȘI CONDIȚIILE

Copyright 2003-2018 Savvier, LP. Toate drepturile rezervate. Brevetul U.S. nr. 6712742. Alte brevete din S.U.A. și străine în curs. Reproducerea integrală sau parțială fără permisiunea scrisă a proprietarului drepturilor de autor este interzisă. Creatorii, producătorii, participanții și distribuitorii acestui program nu își asumă răspunderea pentru prejudiciu sau pierdere în legătură cu acest program de exerciții și cu instrucțiunile din acesta.
Politica de confidențialitate Drepturile dvs. de confidențialitate din California

Descoperiți 6 motive pentru care 6 abs.

act de renunțare: În timp ce lucrăm pentru a ne asigura că informațiile despre produs sunt corecte, producătorii ocazionali își pot schimba listele de ingrediente. Ambalajele și materialele obișnuite ale produselor pot conține mai multe informații și / sau informații diferite de cele afișate pe site-ul nostru Web. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate și să citiți întotdeauna etichete, avertismente și instrucțiuni înainte de a utiliza sau consuma un produs. Pentru informații suplimentare despre un produs, vă rugăm să contactați producătorul. Conținutul acestui site are scop de referință și nu intenționează să înlocuiască sfaturile date de un medic, farmacist sau alt profesionist medical autorizat. Nu trebuie să utilizați aceste informații ca autodiagnosticare sau pentru tratarea unei probleme de sănătate sau a unei boli. Adresați-vă imediat medicului dumneavoastră dacă suspectați că aveți o problemă medicală. Informațiile și afirmațiile privind suplimentele alimentare nu au fost evaluate de către Administrația pentru Alimente și Medicamente și nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate. Amazon.com nu își asumă răspunderea pentru inexactități sau denaturări referitoare la produse.

4.8
Evaluare totală: 34
5
14
4
4
3
3
2
2
1
1