Comfort Inn Downtown Hollywood Hoteluri Los Angeles, Los Angeles CA Hotel Hollywood BLVD.

Hotelul Comfort Inn este situat perfect pe faimosul bulevard Sunset și situat central între Hollywood și zona centrală a orașului. Grauman's Theatre Chineză, Stadionul Dodger, Staples Center, Universal Studios Hollywood și Centrul de Convenții Los Angeles sunt la câteva minute de acest hotel din Los Angeles, CA.

Printre atracțiile turistice din apropiere se numără Rodeo Drive, Griffith Park, Observatorul Griffith, Gradina zoologică și botanică din Los Angeles, Hollywood Sign, Hollywood Walk of Fame, Teatrul grec, Chinatown Los Angeles, Los Angeles Union Station, Kodak Theater, Los Feliz Village, Olvera Street, LA Fashion District și LA Districtul de bijuterii.

Hotelul este la 30 de mile de Aeroportul Internațional Los Angeles. O varietate de restaurante și saloane de cocktail sunt în apropiere, precum și birouri guvernamentale de stat și federale.

Hotelul oferă, de asemenea, excursii de vizitare care pleacă zilnic. Pentru călătorii de afaceri, acest hotel din Los Angeles, CA oferă facilități precum servicii de copiere și fax și conexiuni la computer.

În plus față de facilitățile standard, toate camerele dispun de frigidere, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, uscătoare de păr, fier de călcat, mese de călcat și HBO gratuite. Este disponibil un bagaj de bagaje. De asemenea, sunt disponibile camere pentru nefumători și handicap accesibile.

Fie că călătoriți pentru afaceri sau de plăcere, personalul prietenos și priceput, cazare la prețuri accesibile și o locație convenabilă fac Comfort Inn un hotel perfect pentru oricine vizitează zona Los Angeles.

4.8
Evaluare totală: 20
5
14
4
5
3
2
2
1
1
0