Sos Salata Greceasca gratuita Slimming World - Pinch Of Nom

Nimic nu spune vara ca o Salată Grece proaspătă, crocantă. Această Salată Greacă Syn gratuit este perfectă atunci când urmăriți planul Slimming World Extra Easy. De asemenea, este ideal pentru o zi SP.

Sos Salata Greceasca gratuita Slimming World

Pentru lista completă a ingredientelor și a instrucțiunilor complete, vă rugăm să consultați cardul de rețete la sfârșitul acestui mesaj. Înainte de a parcurge, există lucruri importante în blur 👍

Acum, în mod tradițional, o salată grecească ar include și ulei de măsline și măsline, dar le-am omorât pe acestea pentru a păstra acest Syn gratuit ......

De fapt, ar trebui să spun că am uitat uleiul de măsline să îl păstrăm liber pe Syn și dacă sunt total cinstit am plecat de pe Măsline pentru că nu le putem sta!

Sos Salata Greceasca gratuita Slimming World

Simțiți-vă liber să adăugați unele dacă doriți, dar nu uitați să le Syn în consecință.

În mod obișnuit, pansamentele de salate de acest fel ar fi făcute cu un amestec de ulei de măsline și oțet, dar am descoperit că un înlocuitor destul de bun este oțetul pe care îl găsiți într-un borcan de legume murate amestecate sau castraveți murate amestecați cu puțină apă .

Sos Salata Greceasca gratuita Slimming World

Folosim aceste legume amestecate de la Melisa din Asda. Sunt atât de frumos! Trecem prin cel puțin un borcan pe săptămână.

Sos Salata Greceasca gratuita Slimming World

Am folosit frunze amestecate pentru baza acestei salate grecești sânge libere, dar puteți folosi orice doriți; Romaine, Iceberg sau Kos ar funcționa la fel de bine.

Sos Salata Greceasca gratuita Slimming World

La urma urmei, sunt tomate, castraveti, ceapa rosie, feta si orezul cu aroma de oregano care face o salata greceasca buna.

De ce să nu încercați aceste lucruri cu salata noastră sinologică gratuită?

Au căzut pe vagon și au nevoie de o motivație sau doresc să-i ajute pe alții în călătoria lor?

Grupul nostru Facebook crește în fiecare zi. Dacă nu v-ați alăturat încă de acolo și aruncați o privire. Nu ai vrea să pierzi distracția, nu-i așa?

S-ar putea să găsiți inspirația de care aveți nevoie de la membrii noștri minunați. Dacă v-ați alăturat deja de ce nu invitați prieteni care ar putea fi de folos?

Doriți să salvați această Salată Greacă Syn gratuit pentru mai târziu? Puneți-o în Pinterest!

Sos Salata Greceasca gratuita Syn gratuit slăbire lume 1 Punctaj Smart Point 93 Kcal | pinchofnom.com

Sos Salata Greceasca gratuita

voturi: 3
Evaluare: 5
Tu:
Evaluați această rețetă!

Timp de gătit

porţiune 10 minute 0 minute

Greutate

Slimming World

94kcal 1

Puncte inteligente (Flex / Freestyle)

Zero
Per porție Per porție Per porție
INGREDIENTE
Vă rugăm să nu faceți o captură de ecran. Aceste rețete sunt actualizate de multe ori!
dacă obțineți un ecran gol la imprimare, deschideți site-ul într-un browser și nu aplicația facebook.

INSTRUCȚIUNI
  1. În primul rând faceți dressingul. Puneți oțetul de vin roșu, sucul de lămâie, orezul, sucul de ceapă, apă și sare și piper. Pus deoparte
  2. Aranjați frunzele amestecate pe o farfurie sau într-un castron, apoi aranjați roșiile, castravetele și ceapa roșie deasupra. Gatiti salata cu cateva linguri de dressing. În sus cu brânza cubată
  3. Serviți cu restul rămas pe partea laterală

Dacă faceți această rețetă, faceți clic pe o imagine și îl ștergeți #pinchofnom - Ne place să vă vedem creațiile pe Instagram, Facebook și Twitter!

RECIPE NOTES

Dacă faceți această rețetă fără gluten, vă rugăm să verificați ingredientele pe care le utilizați.

Mai ales lucruri precum;

- Cuburi stoc
- Sos de soia - înlocuiți-l cu Tamari.
- Sosul Worcestershire - înlocuiește cu Relish lui Henderson.
- Etc.

INFORMAȚII IMPORTANTE

Valorile sin prezentate sunt corecte la momentul redactării, dar nu pot fi întotdeauna exacte.

Acest site web este UNOFFICIAL și în NU WAY parte sau reprezentant al Slimming World.

Nu suntem instruiti de Slimming World si nu suntem autorizati sa oferim sfaturi despre Slimming World. Orice sfat dat aici nu ar trebui să înlocuiască sfatul consultantului dvs. pentru Slimming World.

În mod ideal, ar trebui să verificați cu lumea Slimming pentru cele mai actualizate valori Syn folosind resurse oficiale, cum ar fi; calculatorul Syns, Syns Online pe LifelineOnline sau sunând la linia telefonică Syns (0906) 851 8518.

Deși pinchofnom.com încearcă să furnizeze informații nutriționale exacte, aceste cifre ar trebui să fie considerate estimări. Factorii variați, cum ar fi tipurile de produse sau mărcile achiziționate, fluctuațiile naturale ale produselor proaspete și modul în care sunt procesate ingredientele schimbă informațiile nutritive eficiente din orice rețetă dată. În nici un caz, pinchofnom.com nu va fi răspunzător pentru nici o pierdere sau deteriorare care rezultă din dependența de informațiile nutriționale.

Vă rugăm să împărtășiți această rețetă prin butoanele partajate și nu prin capturi de ecran.

Pe măsură ce rețetele noastre se schimbă deseori în conformitate cu modificările valorii syn, vrem să ne asigurăm că sunt cât mai exacte cu putință.

Dacă folosiți sau re-creați rețetele noastre, vă rugăm să:

  • Că ne-ați creditat nu numai prin captura de ecran, ci și prin conectarea la postul nostru original de rețete
  • Nu reproduceți complet rețeta
Etichete: gratar, bbq, dieta, ușor, extra ușor, feta, alimente, gratuit, greacă, sănătos, sănătos, sănătate, sănătoasă, călătorie, pierdere, scăzut puncte salata, slăbire, slăbire lume, sw, swuk, syn, sin gratuit, observatori, greutate, observatori greutate, weightloss, weightlossjourney, lume
4.1
Evaluare totală: 33
5
11
4
3
3
1
2
1
1
0