Păstrați-vă dieta low-carb în timp ce mâncați la McDonald's

Ar putea fi greu să faci alegeri cu conținut scăzut de carbohidrați la lanțurile fast food. McDonald's a depus eforturi pentru a include alegeri mai sănătoase în meniul său, dar mâncarea sănătoasă nu înseamnă întotdeauna că are un conținut scăzut de carbohidrați. Ce puteți apuca în deplasare dacă vă limitați carbohidrații și McDonald's este cea mai convenabilă oprire?

Mâncăruri rapide la McDonald's

  • Alegeți salata laterală (2 grame net carbs) sau salată de pui la grătar cu șuncă (6 grame de carbohidrați net), cu dressing vinaigret de balsamică (3 grame de carbohidrați). Acestea sunt cele mai ușoare produse la comandă, deoarece nu vor necesita o cerere specială pentru a le transforma într-o alegere cu conținut scăzut de carburi.
  • Comandați hamburgerii, brânzeturile sau carnea de pui la grătar, fără ciorbă sau rolă.
  • Ordonați ouăle omise sau sandwich-uri de mic dejun fără brioșă, rolă sau croissant.
  • Stick cu băuturi nealterate sau fără calorii.

Având în vedere aceste opțiuni, iată cum puteți analiza mai bine cele mai bune alegeri cu conținut scăzut de carburi sub Armele de Aur.

Utilizarea surselor de informații despre nutriție ale McDonald's

McDonald's are broșuri disponibile în restaurantele sale, care furnizează informații despre majoritatea articolelor din meniu, așa cum sunt ele de obicei servite. Cu toate acestea, este posibil ca informațiile despre specialitățile regionale și sezoniere, adăugările noi în meniu și comenzile personalizate (de exemplu, burgeri fără bun) să nu fie disponibile imediat.

Ce este o opțiune cu conținut scăzut de carbohidrați?

Pentru a utiliza informațiile referitoare la nutriția carburilor de la McDonald's, trebuie mai întâi să decideți cât de mult carbohidrați este potrivit pentru dumneavoastră. Acest lucru poate varia foarte mult în funcție de faptul dacă urmați o dietă foarte strictă cu carbohidrați, cum ar fi faza de inducție a lui Atkins, care permite doar 20 de grame pe zi sau încercați să rămâneți în limitele recomandărilor nutriționale standard de 200 până la 300 de grame pe zi , pe baza unei diete de 2000 de calorii.

În mod obișnuit, o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați este cea care limitează consumul de carbohidrați la mai puțin de 45% din totalul caloriilor zilnice. Pentru o dietă cu scăderea în greutate a carbohidraților, aceasta ar constitui 100 până la 200 de grame, în funcție de un scop caloric. Multe diete utilizează carbohidrați net, în care grame de fibre sunt scăzute din numărul total de carbohidrați. Cei care sunt pe o dieta ketogenica vizeaza 60 de grame de carbohidrati pe zi pe zi.

Având în vedere aceste variații, doriți să căutați opțiuni de meniu pentru o singură masă care reprezintă doar o treime din alocația zilnică de carbohidrați. Acest lucru poate fi la fel de scăzut ca 7 grame, un 20 de grame moderat de carbohidrați net, sau chiar până la 60 de grame.

Pentru nutriție cu conținut scăzut de carbohidrați, alegeți salate

Salatele McDonald's sunt o alegere bună pentru nutriție, conținând o varietate de verdeață, morcovi mici și roșii de struguri. Salata laterală are numai 2 grame de carbohidrați net (fără a lua în calcul pansamentul, care este pe partea laterală).

Salatele de mâncare sunt mai dificile. Alegeți salata de pui la grătar, care are 9 grame de carbohidrați total, dar numai 6 grame de carbohidrați nețabili (săriți peste crotoni). Orice altă opțiune, cum ar fi puiul crocant sau salatele de sud-vest, adaugă 20 de grame de carbohidrați sau mai mult din fripturi, glazuri, fâșii tortilla etc.

Alegeți pansamentul balsamic cu conținut scăzut de grăsimi pentru cel mai mic carbohidrat (3 grame dacă utilizați întregul pachet). Verificați celelalte opțiuni deoarece acestea variază de la 6 grame la 15 grame.

Comandarea de Burgeri la McDonald's Way Low-Carb

Comandarea burgerilor fara bun reduce drastic carbohidratii. Hârtia de hamburger în sine are carbohidrați zero. Veți primi burgerul într-un recipient, uneori cu două bucăți de salată. O alternativă este să aruncați o jumătate din bun, să reduceți conținutul de carbohidrați de la 28 la 14 și să vă mâncați hamburgerul cu fața deschisă.

Unele dintre condimente au carbohidrați, deci va trebui să le adăugați la total. Brânză, felii de tomate, ceapă și maioneză au fiecare câte un gram de carbohidrați. Pentru sosul ketchup sau Big Mac, adăugați 2 grame.

Non-Burger Sandvișuri de la McDonald's

Opțiunea dvs. cu cele mai mici carbohidrați este carnea de pui la grătar, fără ciorbă sau rolă. Are 2 grame de carbohidrați per patty din cauza aditivilor. Veți obține mai multe carbohidrați dacă aveți o opțiune de paine cum ar fi puiul crocant sau Filet-o-Fish. Cu numai carne, fileurile de pui crocante au 10 grame de carbohidrați, iar Filet-o-Fish are 9 grame.

Rețineți că rola artizanală are și mai multe calorii decât carnea de hamburger cu 42 de grame de carbohidrați. Chiar dacă aveți doar jumătate din rulou, veți mânca în continuare peste 20 de grame de carbohidrați.

Pentru condimente, porții de sos tartar sau pansament de mayo au un gram de carbohidrat. Verificați ghidul de nutriție de la restaurant pentru informațiile despre orice condimente, deoarece acestea se schimbă adesea.

McDonald's Mic dejun

Ca și la burgeri și sandwich-uri, pentru a avea un mic dejun cu carburi scăzute la McDonald's, trebuie să comandați obiecte fără brioșă sau croissant sau să comandați ouăle singure.

Parfumul de fructe "N Yogurt Parfait" are 30 de grame de carbohidrați, care este pe partea superioară a multor diete cu conținut scăzut de carbohidrați și este bogat în zaharuri la 22 de grame, dar ar putea avea o nutriție mai bună și calorii mai scăzute decât opțiunile pentru sandwich de mic dejun.

băuturi

Apa, sucurile dietetice, cafeaua și ceaiul răcoros nu sunt îndulcite. S-ar putea să fiți tentați de băuturile lor de cafea, dar verificați-le cu atenție. Toate cele aromate au o mulțime de zahăr, cu excepția vaniliei fără zahăr, care conține un sirop îndulcit cu sucraloză (Splenda), acesulfam potassium și eritritol. Acest sirop este enumerat ca având carbohidrați, dar probabil că va proveni în principal din eritritol, care nu ar trebui să crească nivelul de zahăr din sânge la majoritatea oamenilor.

Articole de mare calitate pentru a evita la McDonald's

Cartofi prajiti, chiftele McNuggets, clatite, shake-uri si deserturi sunt bogate in carbohidrati. Cel mai bine este să le evitați dacă consumați carbohidrați scăzut.

Un cuvânt de la Verywell

Fast food-ul poate fi o opțiune convenabilă sau singura opțiune uneori.Opțiunile dvs. vor fi mai limitate atunci când consumați o dietă bogată în carbune. Amintiți-vă să cereți un cuțit și o furculiță atunci când comandați un burger sau un sandwich fără carne sau brioșă. Ținând cont de regulile degetului mare, puteți face alegeri mai scăzute în carbohidrați.

4.5
Evaluare totală: 32
5
12
4
4
3
1
2
2
1
0