Dieta cu oua si grapefruit - Pierde 20 de lire timp de 7 zile -

Această dietă devine din ce în ce mai reală, deoarece această dietă ard grăsimi și reduce foarte mult greutatea în câteva zile. Realist puteți pierde în greutate de până la 20 de lire sterline în doar 7 zile!

De ce sa alegi aceasta dieta?

Grapefruitul face parte din grupul de produse alimentare care ard grăsimi. Cu alte cuvinte, grapefruitul are substante nutritive care se descompun si elimina grasimea din organism. Grapefruitul îmbunătățește metabolismul și stimulează digestia. Ou alb, în ​​special, au o mulțime de proteine. Când combinați aceste două alimente, se presupune că creșterea eficienței slăbirii crește multiplu.

Dieta cu ouă și grapefruit este destul de strictă, deci nu este recomandată persoanelor cu probleme grave de sănătate!

Principiile de baza ale dietei

Această dietă poate dura până la 7 zile! Vă recomandăm doar 3-4, deoarece vă va oferi rezultate bune, iar corpul nu va muri de foame.

Meniul

Mananca 5 grapefruit zilnic combinand cu 5-9 ou alb. În cazul ideal, ar trebui să existe 10 porții pe zi ½ grapefruit și un albus de ou la fiecare oră. Asigurați-vă că beți multă apă și trebuie să rămâneți moderat activ, de exemplu, mergând 45 de minute în fiecare zi.

După cum puteți vedea această dietă exclude 100% din grăsimi din nutriție. Conține doar proteine ​​și zaharuri simple de la grapefruit, astfel încât rezultatele sunt garantate.

Sfatul meu este să beți o ceașcă de ceai verde în dimineața fără zahăr și, înainte de a vă culca, beți o altă ceașcă de ceai, să curățați corpul de toxine și să utilizați beneficiile ceaiului verde, în special antioxidant puternic și efect pentru reducerea greutate.

4.1
Evaluare totală: 24
5
15
4
2
3
2
2
1
1
0