Sfaturi Secret care Ajută Mamele ocupate Pierde Greutate mai repede -

De câte ori ați decis să urmați o anumită dietă și totuși în câteva zile vă aflați complet în afara călătoriei? Doamnelor, este normal. De ce? Deoarece majoritatea dietelor sunt prea complicate pentru a urma, și când sunteți o mama ocupată care vrea cu disperare să piardă în greutate, ultimul lucru de care aveți nevoie este ceva care vă complică viața și mai mult.

Deci, să simplificăm procesul de scădere în greutate. Hai să vorbim despre sfaturi pe care le poți încorpora cu ușurință în rutina zilnică, astfel încât să pierzi greutate cu ușurință și fără efort.

Luați un multi-vitamin pentru a vă stimula fierul

În calitate de mamă, este cel mai probabil să scăpați de fier și atunci când aveți un nivel scăzut de fier, aveți o energie scăzută.

Atunci când corpul dumneavoastră este scăzut pe energie metabolismul dvs. încetinește și te simți lent. Ardeți mai puține calorii, astfel încât să pierdeți mai puțină greutate.

Celălalt efect secundar rău de a fi scăzut pe fier este că nu vă simțiți ca exercițiul de a arde acele calorii.

Heck, probabil că nici măcar nu ai destulă energie ca să-ți alunge pe toți copiii în jurul valorii de zi sau să-i dai la școală sau să joci în parc cu ei. (Apropo, dacă mai ai TOM-ul tău, ești scăzut la fier).

Ce puteți face?

Găsiți o vitamină multiplă care include o mică doză de fier și o luați în fiecare zi cu una dintre mese. Mai devreme în zi este mai bine.

De asemenea, asigurați-vă că include vitaminele B, D, C, precum și calciu și magneziu. Acestea vă vor reduce poftele de foame, veți scădea stresul, vă veți îmbunătăți starea de spirit și vă veți ajuta să mențineți un nivel constant de energie pe parcursul zilei. Iar odată ce simți așa, nu mai trebuie să mănânci mai multă mâncare decât să te simți mai bine așa cum ai făcut înainte. Mai puțină hrană înseamnă mai multă pierdere în greutate.

Puneți-vă un memento sau păstrați-vă vitaminele într-un loc unde le veți vedea cu ușurință.

Și vă rog să nu cumpărați cele mai ieftine vitamine pe care le puteți găsi. Nu veți mai fi în continuare. În schimb, considerați acest lucru ca fiind o investiție în sănătatea dumneavoastră și rutina de scădere în greutate.

Verificați un magazin local de sănătate și discutați cu grefierii despre vitaminele care ar fi cele mai bune pentru dumneavoastră.

Coaceți niște distracții, tratamente sănătoase

Cele mai multe diete vă spun să gustați pe morcovi și țelină, iar uneori acestea sunt alegerea perfectă.

Dar nu este frumos să te bucuri de asemenea și de niște delicii?

Ar putea părea ciudat să vorbești despre tratamentele de copt când încerci să piardă în greutate, dar te va ajuta cu adevărat. Dacă coaceți niște tratamente cu conținut scăzut de calorii pe care le bucurați, le puteți lua împreună cu dvs. pentru a lucra, la locul de joacă, la jocul de fotbal sau orice altceva. Apoi, în loc să lovești unitatea sau magazinul local, atunci când ți-e foame, poți să mănânci tratează-ți. Și au mereu sticle de apă și cu tine.

Preferatul meu pe gust este băncile de ciocolată cu ciocolată din banană, făcute cu făină de migdale, fără zahăr sau îndulcitori artificiali.

Asigurați-vă mesele distractive

De câte ori te-ai uitat la un plan de dieta și ai cedat instantaneu la produsele alimentare pe care planul le-a spus că o persoană ar trebui să le mănânce pentru micul dejun, prânz și cină? De multe ori ele sunt alimente pe care niciodată nu le mâncați în mod normal.

În loc să urmați planul de masă al altcuiva, creați-vă propriul. Includeți mese care sunt distractive și ușor de făcut, dar totuși sănătoase. Și continuați să o modificați până când veți găsi ceea ce este cel mai potrivit pentru dvs.

Nu te uita la alte mame

Cea mai rapida modalitate de a saboteaza pierderea in greutate este de a compara modul in care aratati cu modul in care arata alte mame.

S-ar putea să găsiți că pierdeți greutatea mai ușor decât dvs. Şi ce dacă? Asta se întâmplă cu noi toți.

Pot exista și alte lucruri în viață care vin ușor pentru voi, dar se luptă cu ele.

Comparând-te cu alții pentru că crezi că arată mai bine decât poți să-ți ucizi rapid stima de sine.

Sincer, este mult mai ușor să piardă în greutate atunci când te simți bine despre tine în comparație cu când te simți gelos sau deprimat.

În loc să te compari cu alte mame, închide ochii și vizualizează felul în care vrei să te uiți. Imaginați-vă într-un nou costum drăguț și gândiți-vă cât de ușor va fi pentru tine să se încadreze în acel costum imediat ce pierdeți câteva kilograme.

Găsiți motivația

Da, tocmai am spus să nu te mai uiți la alte mame și să te compari, pentru că cel mai probabil vei ajunge să te simți mizerabil.

Dar, pe de altă parte, este posibil să folosiți acest lucru ca motivație pentru a pierde mai multă greutate. De exemplu, să zicem că tu și Sally te-ai întâlnit în parc o dată pe săptămână cu bebelușii tăi pentru anul trecut. De când ai văzut-o ultima oară când a pierdut în greutate și arată foarte fericită. În loc să fie gelos, întreabă-o cum a făcut-o. Duceți-o să-și împărtășească secretele. Lasă-i să fie ghidul și motivația ta.

Nu mai cautati rezultate instantanee

Nu stiu despre tine, dar ori de cate ori incerc sa slabesc, ma deranjez repede daca nu vad rezultate imediate. Sunt motivată de o întărire pozitivă, care pentru mine, atunci când vine vorba de pierderea în greutate, este un număr mai mic pe scală.

Dacă căutați rezultate instantanee, trebuie să vă opriți și să vă faceți o pauză. Este posibil să nu pierdeți multă greutate în următoarele 7 zile, dar dacă continuați să lucrați la aceasta, pariez că veți pierde în greutate în următoarele 4 săptămâni.

Fi fericit

Mamele, cel mai mare secret care vă va ajuta să pierdeți greutatea mai repede, trebuie să fiți fericiți.

Știm cu toții că mâncarea este menită să fie mâncată când ne este foame.

Este menită să ne hrănească trupul și să ne dea energie pentru a face ceea ce vrem să facem.

Dar mulți dintre noi mănâncă pentru a ne ajuta să ne simțim mai bine (inclusiv eu). S-ar putea să fim supărați de ceva sau să ne simțim singuri sau stresați. Ce facem? Luăm ceva de mâncare. Și dacă nu merge, luăm altceva. Și înainte să știi că am câștigat încă 5 kilograme.

În schimb, găsiți modalități de a fi fericiți cât de des puteți. Mananca mese sanatoase, cu o servire drăguță de proteine, pentru a vă stimula starea de spirit.

Adăugați câteva felii de fructe proaspete la mese pentru a vă satisface dintele dulce. Dacă doriți ceva crocant, apucați o mână mică de nuci sau migdale.

Dacă vă place ciocolata, mâncați o uncie de ciocolată neagră după prânz și după cină.

Veți fi uimiți de modul în care toate acestea vă ajută să vă simțiți fericiți și mulțumiți și cât de ușor veți pierde în greutate.

Peste voi

Te lupți cu greutatea ta? Puteți să ne împărtășiți sfaturile despre modul în care ați pierdut greutatea? Să vă rugăm să discutați în cadrul comentariilor, astfel încât să putem învăța toți unul de la altul.

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI

4.6
Evaluare totală: 20
5
13
4
5
3
1
2
3
1
1