Dieta militară: pierdeți până la zece lire în trei zile

"Înainte de nașterea celui de-al doilea copil, greutatea mea maximă a fost de 241 de lire sterline. Am câștigat dublul greutății cu cea de-a doua sarcină, dar tocmai am acceptat creșterea în greutate ca fiind sănătoasă pentru mine și pentru fetița mea. să-l pot pierde fără nici o problemă.Apoi, la șase săptămâni postpartum de verificare, am fost doar până la 216 de lire sterline.M-am gândit la mine, "OK, acum că au trecut șase săptămâni de la copilul meu sa născut, mă pot întoarce pe rutina mea de exerciții și pierd această greutate. Nici măcar nu mi-am dat seama că ai avut doar scuze pentru un copil: "Ei bine, am fost leneși și obiceiurile mele alimentare nu s-au schimbat așa cum credeam că o vor face, mă voi prinde mănâncă porții duble și voi primi al doilea ajutor la tort, cookie-urile și toate celelalte lucruri "bune".

Trecuse câteva fotografii pe Ipad într-o zi și m-am gândit la mine: "O, ce ... cine este doamna care stă pe canapeaua noastră?" Privind mai aproape, mi-am dat seama că eu sunt! Era înfricoșător că nici măcar nu m-am recunoscut. Fiul meu de trei ani a făcut în mod sincer o fotografie despre mine în acea seară. Sunt atât de bucuroasă că a făcut-o pentru că a fost punctul de cotitură pentru mine. A trebuit să fac ceva. Numai eu pot schimba asta, nu?

Într-o zi, când navighez pe Pinterest, am observat un link către acest articol. M-am gandit, "WOW! Este adevarat? Probabil este doar o alta dieta care nu va functiona pentru mine". După ce am citit mai departe, am decis să încerc. Sunt atât de bucuroasă că am făcut-o și că am rămas angajat. Nu am renunțat niciodată indiferent de cât de foame am fost. Mi-a schimbat viața în orice fel! Acum nu mai evit oglinzile. Îmi scot hainele prea mari, mai degrabă decât prea mici. Mă simt mai bine din punct de vedere mental, fizic și emoțional. Am încredere acum că nu am mai purtat niciodată cu mine! Sunt mai sănătos și mă simt mai bine pe tot parcursul vieții; mai mult decât am în întreaga mea viață! Un alt lucru care face ca această experiență să fie chiar mai bună pentru mine este că tocmai am primit rezultatele de la medicul meu ieri și ele sunt mai bune decât au fost vreodată!

Tocmai mi-am terminat săptămâna a 15-a și am cântărit dimineața asta. Sunt mândru să spun că mi-am atins obiectivul de pierdere în greutate de 45 de lire sterline! Sunt atât de mândră de mine însumi pentru că rămân dedicat acestui plan de dietă și exercițiului meu de rutină.

Am citit odată o citare pe pagina Facebook a acestei diete, care a rămas cu mine încă de atunci: "Viața nu este la distanță, deci ridică-te și schimba-o singur". Așa am făcut și nu o voi regreta niciodată.

Deci, acum vă spun, "Rămâneți angajat și NICIODATĂ să renunțați! Această dietă nu funcționează și va funcționa pentru dvs.! "

Răcește-te pentru Renee! Cu toții vă celebrăm succesul!