Agenda online alimentară și Counter Calorie, cu aplicații gratuite pentru iPhone, Android și iPad

Numărătoarea alimentară și exercițiul

Introduceți un nume de produs - numărăm și arătăm caloriile. Urmăriți numărul de calorii și veți pierde în greutate. Știm câte jumătate de milion de alimente din restaurante, denumiri comerciale și alimente comune. Ne amintim preferințele personale, rețetele, alimentele personalizate și exercițiile - toate acestea fac logarea rapidă și ușoară de pe un desktop, tabletă și telefon.

Stați pe pistă

Spuneți-vă greutatea dvs. țintă - vă vom crea un plan de nutriție echilibrat. Utilizatorul nostru mediu activ pierde 1,4 lb / săptămână - alegeți o rată confortabilă pentru dvs. Urmați recomandările noastre zilnice bazate pe contele de astăzi, încredere AutoPilot pentru a vă optimiza planul pentru pierderea constantă în greutate și pentru a vedea imaginea de ansamblu prin rapoarte ample. Pentru o mai bună orientare în dieta dvs., încercați opțiunile de planificare specială a mesei MyNetDiary - 21 de zile de mese (în prezent, TLC și Paleo), toate prevăzute pentru dvs. Urmăriți-vă din mers sau de la confortul biroului dvs.

Păstrați motivarea

cu comunitatea MyNetDiary: urmăriți poveștile noastre de succes live și participați la forumuri susținute de un dietetician înregistrat. Aflați despre dieta și sănătatea din blogul și articolele dieteticianului. Conectează-te cu prietenii pentru partajarea jurnalului privat și pentru mesagerie și găsește noi prieteni prin grupuri publice. Distribuiți-vă rapoartele cu dieteticianul sau antrenorul. Lăsați comunitatea noastră să vă inspire și să vă susțină motivația!

Mobiliza

Numără-ți calorii de oriunde: la un restaurant, într-o sală de gimnastică, într-un avion sau în concediu fără Internet, de la PC, tabletă sau telefon. Mobilizați-vă pentru a vă atinge obiectivul de greutate cu aplicațiile MyNetDiary cu funcții complete pentru iPhone și iPad, telefoane și tablete Android, Windows și BlackBerry. Accesați jurnalul dvs. de pe toate dispozitivele și site-ul Web, păstrându-le în sincronizare. Îți place Fitbit, Teme, Garmin, Twitter și suport care leagă jurnalul tău de aceste servicii.

Obțineți o mai bună sănătate

Planificați și urmăriți carbohidrații, grăsimile, proteinele și toate substanțele nutritive împreună cu exercițiile fizice. Monitorizați măsurătorile corporale, glicemia și colesterolul din sânge, tensiunea arterială, medicamentele și condițiile specifice diabetului. Schimbați tot ceea ce este legat de sănătate cu trackerele personalizate. Utilizați rapoarte speciale pentru a înțelege modul în care sănătatea dumneavoastră personală este afectată de dietă, exerciții și medicamente. Gauge-ti sanatatea cu MyNetDiary si vei fi abilitat sa gestionezi diabetul zaharat si alte conditii de sanatate.

4.8
Evaluare totală: 37
5
10
4
2
3
1
2
2
1
1