Cum să pierzi 2 kg într-o singură zi

Cura de slabire
Greutate corporala
Pierdere în greutate
Fitness

Cum pierzi 2 kg într-o singură zi?

Joe Searle, Wellness Coach

2kg reducerea zilnică a greutății -

Este cu adevarat posibil sa ai o reducere de 2 kg in 1.

Cu toate acestea, este vital să înțelegeți că nu trebuie făcut tot ce este imaginabil, considerându-l drept protejat. De exemplu, imaginarea unei clădiri cu 10 etaje este imaginabilă, dar nu este deloc o idee inteligentă! ...

Întorcându-vă bine, este posibil să pierdeți 2 kg pe zi, cum ar putea fi terminat? ce poate fi partea de sus și dezavantajele? Să vedem câteva elemente subtile atunci.

Începutul reducerii de greutate de 5 kg este simplu

grăsime sub ombilic

Acest anunț se potrivește persoanelor care continuă cu o existență absolut staționară, fără nicio activitate. În cazul în care trăiți într-o astfel de condiție, atunci reducerea inițială de 5 kg este cu adevărat simplă.

Acest lucru se întâmplă în lumina faptului că reducerea în greutate subiacente încorporează o mare cantitate de apă din corp în plus față de glicogenul eliminat în mușchi și ficat, ceea ce măsoară o măsură considerabilă.

În momentul în care glicogenul este epuizat, mișcările corpului la digestia grăsimilor pentru supraviețuire și acesta este locul în care reducerea greutății devine moderată!

Deci, cum să obțineți o reducere a greutății de 2 kg în 1 zi în cazul în care sunteți susținut de o opoziție sau ceva de genul ăsta?

Pierdeți 2 kg pe zi

Ca o primă importanță, nu mâncați nimic. Da, dacă este atât de esențial să pierdeți 2 kg în 1 zi, atunci principalul lucru pe care trebuie să-l faceți este să renunțați la mâncare. Acest lucru va aduce în sine o reducere de greutate de la jumătate până la 1 kg, deoarece nu veți pune în greutate prea mult prin mese în tine.

Mai mult decât atât, goliți-vă corpul să risipească în mod legitim, să-l înghițiți și să urinați liniștit. Aceasta va adăuga o altă jumătate până la reducerea în greutate de 1 kg.

În prezent, pentru o mai mică reducere a greutății în acea zi, alerga. Rulați o perioadă considerabilă de timp și ore cât puteți de mult. Aveți apă cu dumneavoastră, totuși.

În orice caz, amintiți-vă, fără apă timp de câteva ore prea înainte de a avea nevoie pentru a obține pe masina de greutate pentru greutatea dvs. pentru rivalitate!

Țineți minte, faceți acest lucru numai pentru o zi, și dacă este vital sau dură pentru o opoziție. Nu este adăpostit și solid, așa că încercați la propria dvs. pericol!

Când ați terminat cu mașina de greutate, nu uitați să beți multă apă și să se scurgă dacă este posibil! reînnoiește-ți trupul cu ceea ce ai făcut să îndure.

Pentru mai mult, Vizitați cu plăcere - Natural Body Blueprint

Care Guru, SĂNĂTATE | WELLNESS | SENIOR CARE | MEDICINA ALTERNATIVĂ

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți dacă sunteți foarte dornici de a pierde în greutate sau nu. Dacă da și sunteți sigur (ă) de acest răspuns al dvs., puteți continua și urmați acești pași.

1. Renunțați la toate alimentele nesănătoase

Orice fel de mâncare care vă ajută să obțineți scutire și să vă simțiți bine, dar vinovată mai târziu sau vă faceți conștienți în timp ce mâncați, aparțin categoriei de alimente pe care ar trebui să vă păstrați dacă sunteți dornici să vărsați greutatea. Începeți acest lucru prin scăderea făinii rafinate, maida, prea multă sare și zahăr, ghee, margarină și unt.

2. Țineți cont de suma pe care o luați

Spuneți că consumați în jur de 4 felii de pâine sau 3 roți sau un castron plin de orez, apoi tăiați această rată cu 1/3. Asta înseamnă să luați doar 2 felii de pâine rotis sau 3 pâine sau 1/3 castron de orez. Acum, vorbind despre orez, dacă se recomandă să mergeți cu orez brun, deoarece este bun pentru diabetici, precum și acei oameni care suferă programul lor de scădere în greutate.

Citeste mai mult: http: //www.careguru.in/article/w ...

David Shaw, Investitor, manager de produs și susținător de fotbal

Acesta este un lucru pe care l-am abordat personal recent și am scris în blogul meu.

Există cinci domenii pe care le-am folosit pentru a mă ajuta să scadă greutatea apei:

  1. Dormi mai mult! Când dormi, corpul tău lucrează pentru a ordona totul în interiorul corpului tău, acesta include cantitatea de apă pe care corpul trebuie să o transporte. Dacă dormiți mai mult, permiteți corpului să se stabilizeze, reducând astfel necesitatea de a purta greutate suplimentară a apei.
  2. Reduceți aportul de sare. În timpul gătitului am folosit întotdeauna o cantitate mare de sare la mesele mele. Din moment ce am redus acest lucru și am oprit practic adăugarea oricărei sare la alimente, greutatea apei a scăzut foarte mult!
  3. Mai multă apă. Dacă vă măriți consumul de apă, corpul dumneavoastră va realiza că nu este nevoie să păstrați apă suplimentară pe măsură ce vă mențineți corpul bine hidratat.
  4. Reduceți carbohidrații. Ca și cum am făcut-o cu sarea, am redus și aportul de carb. Dietele bogate în carbohidrați tind să conducă la o creștere a greutății / retenției apei.
  5. Bea ceai / cafea. Prin adăugarea unei cești suplimentare de ceai de cafea la rutina zilnică, puteți reduce efectiv retenția de apă, deoarece acestea acționează ca un diuretic care vă provoacă să vă pipiți mai mult!

Dacă doriți să citiți în detaliu postarea mea puteți găsi aici:

Cum să pierdeți rapid greutatea apei

Esha Guha, Analist QA la Thomson Reuters

Urmați dieta lichidă pentru o zi.

Beți ceai verde, apă pe parcursul zilei.

Consumați oțet de cidru de mere, diluat cu apă, de 2 ori pe zi.

Puteti consuma si lapte praf diluat cu apa, de asemenea, o data pe zi.

Bea apa de lamaie cu piper negru pe parcursul zilei.

Nu luați alimente solide și evitați sucurile de fructe / shake-uri, de asemenea.

Nu pot garanta pierderea exactă a greutății de 2 kg, dar o anumită cantitate de greutate pe care o veți pierde.

Fiți pregătiți să obțineți totul înapoi odată ce începeți să vă obișnuiți cu alimentele obișnuite.

Subra Velu, 4-10 ore pe săptămână de mers pe jos / ciclism.

Pierderea de 2 kg intr-o singura zi nu este o problema. Dar nu pierdeți 2 kg în fiecare zi. Greutatea mea fluctuează până la 3 kg într-o zi, dar de obicei la 2 kg într-o zi. În dimineața imediat după duș, este de 69 kg. Seara, este de aproape 72 kg.

Conținutul de apă din corpul nostru face multe variații în înălțimea corpului. Corpul nostru este format din aproximativ 2/3 parte prin hidratare. Doar o schimbare de 2% în hidratare va cauza cel puțin 1 kg de fluctuație a greutății.

Se cântărește după deshidratare pentru a vedea 2 kg de pierdere în greutate într-o zi. Puteți exerciți timp de 2 ore fără a bea apă pentru a ajunge la starea deshidratată

Imteaz A Khan, Medic

Nu mancati nimic, nu beti nimic si luati o doza dubla de laxative, daca sunteti inca in viata dupa 24 de ore, apoi va puteti canta, sunteti sigur ca ati pierdut 2 kilograme sau mai mult. O altă modalitate este de a suferi liposucție.

Nu câștigi două kilograme peste noapte, așa cum o poți pierde peste noapte! Retenția acută, dacă se întâmplă, este în principal de lichide, astfel încât să puteți pierde doar fluidele atât de repede, nu de grăsime sau musle.

Joseph White
Răspuns inițial: Cum pot reduce 2 kg pe zi?

Acestea sunt câteva sfaturi pentru a reduce greutatea.

Bea multa apa

Creșteți-vă activitatea fizică

Reduceți aportul de sodiu

fructe și legume care sunt diuretice naturale

Consumați alimente care conțin probiotice.

Mananca mai putin pe masura ce ziua merge mai departe

  1. Mănâncă salate în loc de sandwich-uri.
  2. Nu mancati paine, paste sau alte produse rafinate din cereale.
Saurabh Dhabe, fost Software Developer

Puteți să vă tăiați mâna și să obțineți o pierdere în greutate așa cum doriți. Dar nu pare a fi o idee bună, nu?

Cand vine vorba de pierderea in greutate, nu o poti face peste noapte. Veți pierde câteva grame într-o zi. Aveți nevoie de răbdare, harnă și dietă pentru pierderea în greutate. Și nu merge niciodată pentru comenzi rapide haha. Pentru a realiza ceva, trebuie să i se acorde o dedicare corespunzătoare. Stați în formă.

4.6
Evaluare totală: 33
5
11
4
2
3
3
2
2
1
0