Dang! Wendy Williams a pierdut 50 de lire: Afla cum

Doar împingeți înapoi, fatso. Opriți să mâncați atât de mult. "Asta este Wendy Williams a spus că ea a spus în cele din urmă să piardă în greutate. Spectatorul de emisiuni de discuții, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit în timpul unei conversații video recente, că a pierdut 50 de kilograme pe parcursul a trei ani, având în cele din urmă o anumită auto-control.

FOTOGRAFII: Pierderea șocantă a personajelor în greutate

Williams ia spus fanilor că a încetat să mănânce carne și a început să facă cardio și Pilates, ca să nu mai vorbim, tocmai a încetat să mănânce atât de mult. "Din cauza tuturor dietelor nebune pe care le-am purtat, nimeni nu a fost niciodată la fel de eficient ca [îmi zicea]," Întoarce-te înapoi, fatso. Opriți să mâncați atât de mult. "

De la învățarea de auto-control, steaua subțire admise că nu mai vrea să-și mai dorească atât de mult. "Nu iubesc mâncarea la fel de mult ca în cazul în care obișnuiam", a adăugat Williams - care evită zaharurile rafinate, lactatele și mâncarea după întuneric. "Am luat-o pe alte obiceiuri grozave precum sucul."

FOTOGRAFII: Celebrități care și-au pierdut în greutate

Și-a schimbat mintea cu totul despre a lucra și la asta.

"Mă duc la sala de gimnastică pentru că nu e vorba de pierderea în greutate în acest moment, ci despre încercarea mea de a lupta împotriva bolilor de inimă", a continuat ea. "Liniștit și constant este numele jocului, nu se va întâmpla peste noapte, nu mai cred în diete nebunești, diete accidentale ... da, am avut un salt, deoarece acum câțiva ani am făcut liposucția și o bătaie de burtă , dar trebuie să spun că, dacă există un poster pentru intervenții chirurgicale plastice și un salt pentru un stil de viață nou, ar fi eu.

FOTOGRAFII: Secrete ale stelelor

În 2009, Williams a recunoscut că a făcut lipo și sânii ei în anii '90.

Înscrieți-vă acum pentru Newsletterul săptămânal pentru a obține știri despre celebritate, poze fierbinți și multe altele livrate direct în căsuța de e-mail!

Doriți astfel de povești livrate direct pe telefon? Descărcați Aplicația iPhone săptămânală acum!

4.6
Evaluare totală: 30
5
13
4
1
3
1
2
3
1
0