Zabar's - Upper West Side - New York, NY

specialităţi

Zabar trebuie să fie experimentat, în persoană, pentru a fi cu adevărat înțeles. Trebuie să vezi mulțimile, să auzi banterul ajutoarelor noastre de vânzări, să miroasă croissantele de coacere, să admiră nuanțele bogate de brună ale cafelei noastre, să încercăm brânză din orice colț al lumii, să ne bucurăm de frumusețea novei tăiate manual, să mergem sus și să vedem cea mai mare selecție de cornute importate oriunde ... într-adevăr este o aventură de un fel.

Istorie

Înființată în 1934.

În 1934, Louis și Lillian Zabar au demarat activitatea lui Zabar prin închirierea unui contor de apetit pe o piață Daitch. Louis ar vinde numai pește afumat de cea mai bună calitate la un preț corect. El și-a dorit ca clienții săi să aibă încredere în el și dorea ca ei să devină "obișnuiți". A călătorit în fumatori și a încercat el însuși peștele afumat. Louis a lucrat mult timp; el și-a prăjit cafeaua. El a ales fiecare element pe care Zabar la vândut - dorind mereu să ofere clienților săi cele mai bune produse la un preț "echitabil".

La mijlocul anilor 1970, Zabar a deschis The Mezzanine, care oferea aparate de bucătărie și gadgeturi din orice colț al lumii. Rămând la adevărat filosofiei lui Louis Zabar, orice a fost vândut trebuia să fie cea mai bună calitate și prețul trebuia să aibă dreptate.

Zabar's este deschis 365 de zile pe an și există întotdeauna un Zabar în magazin. Astăzi magazinul are peste 20.000 de metri pătrați. Avem peste 250 de angajați. Vindem peste 8000 lbs de cafea pe săptămână și peste 35.000 de clienți pe săptămână vizitați magazinul nostru.

Faceți cunoștință cu proprietarul afacerii

Optzeci de ani și trei generații mai târziu, afacerea familială a lui Zabar continuă să fie puternică.

Tatăl și mama, Louis și Lillian Zabar, au început activitatea în 1934, deschizând un magazin de 22 de picioare de-a lungul Broadway-ului NYC de pe strada West 80th Street. Louis a fost un adevarat pasionat de calitate, friptandu-si propria cafea si vizitand personal un magazin de fumat pentru a preleva si a inspecta pestele - respingand mult mai mult decat accepta.

Principiile și practicile fondatorului și tatălui nostru continuă să ne ghideze: Respectați clientul. Niciodata, niciodata nu stati pe calitatea. Oferiți valoare justă. Și nu în ultimul rând, continuați să căutați noul și minunatul.

După cum ne-a învățat Louis, pentru a reuși ca o afacere de familie, trebuie să vă iubiți unii pe alții și să iubiți afacerea - în cazul nostru, mâncare bună, servicii excelente, prețuri minunate, oameni buni. Te intrebam, ce nu trebuie sa iubesti ?!

Iată încă 80 de ani, apoi unii! Mulțumiri sincere pentru patronajul tău.

4.6
Evaluare totală: 26
5
12
4
5
3
2
2
1
1
1