6 modalități simple de a pierde în greutate fără a mânca mai puțin

inimaginabil antrenamentul kimmy schmidtCreșteți cât de mult antrenezi în fiecare zi pentru a evita tăierea caloriilor. Netflix

  • Creșterea calității și a cantității de somn pe care o primiți în fiecare noapte vă poate ajuta cu pierderea în greutate.
  • Dacă doriți să pierdeți greutatea fără a reduce caloriile, încercați să măriți timpul pe care îl exercitați în fiecare zi.
  • Umplerea pe fibră vă permite să mâncați mai multe alimente și să vă simțiți mai mult timp.


Ce ar fi dacă ați putea să scăpați fără să mâncați mai puțină mâncare? Dacă sunteți blocat într-un coș de coș cu dietă, ideea de a consuma o cantitate "normală" de alimente ar putea suna prea bine pentru a fi adevărată. Vestea bună este că nu trebuie să tăiați drastic calorii pentru a pierde în greutate.

Pur și simplu concentrarea pe alegeri mai sănătoase poate duce la o scădere a greutății dumneavoastră și o șansă mai bună la succesul pe termen lung. De fapt, dieteticianul înregistrat Tracy Lockwood, MS, RD, a declarat pentru INSIDER că, atunci când este vorba despre scăderea în greutate, ar trebui să vă concentrați mai mult pe opțiuni dense de nutrienți decât pe consumul de alimente mai puțin.

"Prin alegerea unor alimente cu o nutriție mai bună, veți avea mai multe șanse să rămâneți plini fără să vă simțiți foame", a spus Lockwood. "Și, în mod implicit, este posibil să consumi mai puțin calorii totale din cauza puterii de sațietate, decât să pășesc pe tot parcursul zilei".

In plus, Lockwood a subliniat ca cu cat te gandesti mai mult la pierderea in greutate si la dieta, cu atat vrei sa mananci mai mult, deci este foarte important sa nu scapi de cerintele tale calorice zilnice.

Pentru a pierde în greutate (și a păstra it off), trebuie să vă schimba mentalitatea de la unul de deprivare la unul din produsele alimentare de înaltă calitate. Nu sunteți sigur cum să începeți? Iată șase modalități de a pierde în greutate fără a mânca mai puțin.

4.5
Evaluare totală: 29
5
14
4
5
3
1
2
2
1
0