Care este creșterea medie a unui copil de la zero la unsprezece luni?

Desi nou-nascutii cresc in rate diferite, exista cateva standarde de masurare, inclusiv lungimea, greutatea si abilitatile de dezvoltare care pot fi folosite pentru a masura starea de sanatate a unui copil de 11 luni. În medie, copiii cresc de la aproximativ 7 lbs. la naștere la aproximativ 21 lbs. cu 11 luni. Mediile de creștere sunt specifice sexului și vârstei copilului și sunt urmărite de diagramele de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor sau CDC.

Videoclipul zilei

În funcție de limitele de greutate sănătoase compilate de CDC, băieții infanti la 11 luni care cântăresc în jur de 21 kg. pe pista cu aproximativ 50% dintre colegii lor. Pentru femele, acest număr este de aproximativ 19 kg. Băieți în medie 7 lbs. la naștere, astfel încât rata de creștere este de aproximativ 1,2 lbs. pe luna. Sugarii feminini înregistrează o rată de creștere de aproximativ 1 lb. pe lună.

Copiii în vârstă de unsprezece luni, care au o lungime de aproximativ 29 cm, sunt egali cu 50% dintre colegii lor. Conform diagramei CDC, băieții nou-născuți au o lungime medie de 20 centimetri, astfel încât creșterea medie este de aproximativ 82 de centimetri pe lună. Femeile nou-născute au o medie de 19,5 cm la naștere și 28 de centimetri cu 11 luni, astfel încât rata lor medie de creștere în lungime este de aproximativ 0,86 cm pe lună.

Creșterea creșterii infantile este, de asemenea, măsurată în termeni de etape de dezvoltare. De la zero la 11 luni, nou-născuții au suferit numeroase schimbări în deprinderile motorii, inclusiv ținând capul în sus, târâind și înțepând. La 11 luni, copiii sunt, în general, în picioare pe cont propriu și încercând să meargă. Noile abilități motorii pot include hrănirea și fluturarea oamenilor familiari. Dezvoltarea abilităților poate fi extrem de subiectivă pentru un copil, deci este important să încorporați această măsurătoare a creșterii împreună cu alți indicatori, cum ar fi greutatea și lungimea.

Aceste estimări ale creșterii medii de la naștere la unsprezece luni se bazează pe datele medii prezentate în diagramele de creștere a CDC și ar trebui utilizate doar ca un indicator dur pentru o creștere sănătoasă. Sugarii la capătul superior al spectrului de creștere cântăresc mai mult și măsoară mai mult în lungime, iar cei din spectrul inferior măsoară mai puțin decât media în greutate și înălțime. Dacă sunteți îngrijorat de creșterea copilului dumneavoastră, consultați un medic pentru o evaluare amănunțită a stării de sănătate.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine! Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.8
Evaluare totală: 24
5
10
4
3
3
2
2
1
1
0