7 moduri simple de a vă desprinde arterele naturale

Ateroscleroza este un cuvânt pe care probabil îl auzi mult mai mult decât îți pasă. Se referă la întărirea arterelor datorită acumulării plăcii, care este, în esență, o combinație de "colesterol, substanțe grase, deșeuri celulare, calciu și fibrină (un material de coagulare în sânge)".

Când se întâmplă acest lucru, sunteți în pericol pentru a avea un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Potrivit American Heart Association 2016 Update Heart Disease and Stroke Statistics, în 2013, 1 din 3 decese din SUA a fost rezultatul bolilor cardiace, al accidentului vascular cerebral și al altor boli cardiovasculare. În plus, bolile cardiace și accidentul vascular cerebral au fost enumerate ca numărul unu (și doi) ucigași în întreaga lume, potrivit raportului (2).

În timp ce medicul dumneavoastră va recomanda, probabil, să trăiți un stil de viață sănătos, care include consumul alimentar în conformitate cu recomandările dietetice naționale și obținerea exercițiilor fizice, dacă prezentați semne de ateroscleroză, vi se va prescrie o prescripție pentru o statină (medicamente care scad nivelul colesterolului) nivelul de trigliceride, împreună cu o serie de alte medicamente (3).

În cele din urmă, în timp ce medicul dumneavoastră vă va spune că aceste medicamente pot ajuta la controlul sau tratarea aterosclerozei, multe studii arată, de asemenea, că sunt în mod inerent periculoase și pot chiar să agraveze situația sau să ducă la alte boli, inclusiv cancerul.

Destul de prevenit

Vestea bună este că, ca majoritatea bolilor, ateroscleroza este prevenită și chiar reversibilă în unele cazuri. Cea mai bună parte este că puteți să vă ocupați de sănătatea dvs. începând de astăzi.

Și pentru a vă ajuta să începeți, aici sunt 7 moduri naturale, pe care le puteți preveni numai acumularea plăcii arteriale, dar posibil chiar și inversarea arterelor înfundate.

vase arteriale înfundate

Cum să inversați arterele înfundate în mod natural

1. Usturoi

Usturoiul este asociat cu tratarea sau prevenirea a cel puțin 220 de afecțiuni sau simptome diferite de sănătate. Dar când vine vorba de boala cardiovasculară, cauza principală a decesului în rândul oamenilor din țările industrializate, usturoiul este un adevărat superstar (5).

De fapt, efectele acestei vindecări ale alimentelor picante pot chiar reduce riscul de infarct și accident vascular cerebral cu mai mult de 50%, potrivit unui studiu publicat în publicația germană, Wiener Medizinische Wochenschrift (6).

Pagina 1/4>