No-Challenge pâine! [# 3] - Resetați-vă corpul cu Terry Givens

Fără acele alimente pufoase, umplând, înfundând, veți experimenta digestia mai rapidă, mai puțin balonare și o linie de talie mult mai subțire!

- Dar de ce Terry? De ce ne-ai lipsi? Te-am nedreptat? "HA! Nici o persoana. Calmeaza-te. Iti voi explica. Și veți vedea.

*** NOTĂ: Nu este vorba despre gluten sau grâu. Mă concentrez pe alimentele pufoase, înfundate. BOOM! ***

PROBLEME DE PROBLEME -

1 Nici o alimente din lista de mai jos timp de 10 zile drept!

2 apă, apă, apă - beți o jumătate de uncie de apă pentru fiecare kilogram de greutate corporală a apei pe zi
exemplu: persoană de 150 de lb. 1/2 din 150 = 75. 75 uncii
(sucuri și băuturi energizante și suc și cafea NU se iau în considerare)

3 Adu-ți niște prieteni în Challenge cu tine!

POATE SĂ ÎNȚELEGEȚI ZILEI DE 10 ZILE? ARĂTAŢI-MI!

Introduceți adresa dvs. de email și vă voi ajuta să abordați această provocare!

29 martie 2016 UPDATE: Am avut o schimbare de inima fata de WHITE OREZ si CARTOFII de-a lungul anilor ..AU SUNT PERMISE! NATURA CÂȘTIGĂ 🙂

NU MAI VEDEA ACESTE:
Pâine (alb, grâu, cereale integrale, pitas și orice alt tip)
covrigi
Paste
Pizza
Orez alb
fidea de orez, prăjituri de orez
Tort (cupcakes, Twinkies, cookie-uri, etc)
Clatite, vafe
Floricele de porumb
Cereale, biscuiți, chipsuri sau alte produse alimentare ambalate
granola
Cartofi
Cartofi prăjiți (cartofi prăjiți, chipsuri de cartofi etc.)


VĂ RUGĂM SĂ VĂ MENȚI ACESTE:
Tortilla (porumb, făină, împachetări) DA!
Orez alb
Quinoa
Ovaz
Cartofi (crude, fierte, coapte, albe, dulci ... orice!)
Împreună cu orice alimente care vă place că nu apare în lista nu mănâncă
(de exemplu, mâncați toată carnea și legumele care vă plac!)


DE CE DE CE DE CE?15590417_s

Prima oprire - Pâinea ne ucide? Este cea mai recentă nebunie a tuturor alimentelor nesănătoase, pe care guvernul a creat-o pentru a menține oamenii jos? Este otrăvitoare? Îmi pare rău. Nici o conspirație aici. Pâinea a fost în jur de mult timp (aproximativ 30.000 de ani). Până în prezent nu a decimat rasa umană.

Notă laterală: Vă amintiți că ați consumat sandvișuri de sirop ca un copil? Ce este un sandwich de sirop? Când ești copil și ești acasă singur după școală - ia o felie de pâine minunată. Se toarnă pe sirop. Așezați oa doua felie de pâine minunată. MÂNCA! Oricum…

Deci nu, pâinea nu te va ucide ... dar nu te ajută să piardă în greutate și nu te ajută să crești mai tânără.

Acum hai să vorbim despre prietenul nostru ... Pâine:
Am acoperit acest lucru în blog-ul meu BLOG despre pierderea în greutate prea Uita-te aici

IMAGINE2

A) Pâinea nu este cea mai naturală dintre alimente ... nu? Nu veți merge niciodată într-un câmp și nu veți vedea pâini de pâine care cresc pe viță sau altceva. Trebuie să treacă printr-o mulțime de procesări pentru a apărea ca o masă pufoasă, rotundă pe care o mâncăm. Grâu -> măcinat până la făină -> + înălbitor (dacă este alb) -> + drojdie -> copt de căldură mare
Toate acestea modifică regulile întregii alimente de a mânca în mod natural (Vezi videoclipul de aici) - aceasta se aplică la albi, grâu, cereale integrale, pitas ... totul!

2) Pâinea este foarte voluminoasă și plină. Sunt lucruri pufoase, care sunt moi și au mult aer în ea. Este ca o minge Nerf, nu? Destul de sincer are nevoie de mult spațiu, pâine. Aveți 1 tub în corpul dvs., care trece de la gură la pooperă. Acest tub este îngust și tubul este elastic. Cu cât îl aglomerați mai mult cu o substanță pufoasă și aerisită - cu atât mai lent corpul dumneavoastră va digera TOATE alimentele dvs. și cu atât mai mult se va extinde și va adăuga centimetri la talie în timp ce se acumulează. (De aceea WRAPS sunt OK - tortillas sunt FLAT!)

bigstock-desene animate-șarpe-cu-forfetare-in-bel-29489570Terțiar) Dacă nu beți suficientă apă, atunci totul se înrăutățește. Îți amintești tencuiala de la Paris ca un copil? (Nu - nu mâncați pe acesta). Ați lua această pulbere albă și ați amestecat-o cu apă și de a face forme amuzante din ea și lăsați-l să se usuce și să se întărească? Este similar cu modul în care sunt făcute oasele pentru oase rupte! Dacă nu bei jumătate de galon la un galon de apă zilnic (sifon și cafea și băuturile energizante și sucurile NU sunt tratate ca apa în corpul tău - privește aici), atunci acea bucată de pâine se usucă și se încurcă REAL intestine și astfel puteți începe să blocheze tracturile digestive.

Deci, iată planul - Să vedem dacă este posibil din punct de vedere uman să reducem cantitatea de pâine și de alte carbohidrați prelucrat, pufos, care înfundă pe care le mâncăm. Deci, timp de 10 zile nu vom mânca nici un fel!

Ce ar trebui să mă aștept?

Veți deveni foarte regulat (2-3 mișcări ale intestinului zilnic). Veți cădea mai puțin și veți avea mult mai puțin arsuri la stomac. Veți observa că talia se micșorează. Mulți dintre voi vor pierde 5-10 lbs. (unele au pierdut 20kg +!)

Soția mea a făcut cereale zero pentru ultima lună și a pierdut 12 lire sterline fără nici un exercițiu. În cazul în care orice cereale este în ingrediente, atunci ea va sta departe de ea. - R.M.

16845017_s

Care este scopul?

Nu mă îngrijorează cum sunt metabolizați carbohidrații (există și carbohidrați în mere - dar nu mă preocupă de prăjirea merelor!) Și nu este vorba despre gluten sau grâu. Mă concentrez asupra produselor alimentare de pâine pe bază de făină pufoase, înfundate, care sunt prelucrate. Vreau să te concentrezi asupra modului în care corpul tău începe să funcționeze, să se uite și să se simtă după câteva zile scurte de eliminare temporară a pâinii de la tine.

Pasul 1 - Alăturați-vă paginii Grupului de asistență pentru curățarea Facebook - astfel putem interacționa toți și oferim sprijin, feedback și responsabilitate între ele.

Pasul 2 - Redirecționați acest blog familiei și prietenilor să vă alăturați! Nu încercați să-i explicați voi înșivă (trebuie să vedeți aceleași informații pe care le-ați văzut, să vă gândiți la fel cum faceți!)

Săpa adânc. EȘTI PUTERNIC!

Sfaturi:

- Planifica
- Nu ajunge la McDonald's!
- Și dacă o faci, ia-o versiunea fără salată și o salată - În schimb, cere sandwich-ul ca o învelitoare
- Încărcați pâinea tortilla la domiciliu
- Ai nevoie de ceva pentru a te umple? - încercați fasole!

Pare prea simplu pentru a munci? STIU!! Încearcă-o oricum. Nu luați cuvântul meu pentru asta. Convinge-te singur. Nu mai credeți tot ceea ce auziți și începeți să faceți ceva! Știu că poți face asta ...

Aceasta este # 3 din cele 8 provocări pentru a vă restabili corpul. Și țineți minte, de îndată ce ați finalizat această provocare - începeți Challenge # 4 cât de repede puteți.

Vă rugăm să împărtășiți acest lucru și să fiți bine ...

POVESTI DE SUCCES!

"Nici o pâine timp de o săptămână ... .. Pot vedea deja schimbări de definiție! Mănânc o dietă foarte curată și sănătoasă, cu exerciții / greutăți 6 zile pe săptămână! Ați băut un galon de apă pe zi! Energia mea este minunată .... Nu pot aștepta rezultate mai sănătoase! "- B.N. [Atlet]

"Lucrul care a făcut clic a fost că nu am putut să mă aplec pe scaunul meu și să-mi leg de pantofi fără să-mi taie sursa de aer. Trebuia să se întâmple ceva.
45 zile a tăiat toate "albi", pâine albă, cartofi, orez alb
LOST 47lbs
LOST 6 "pe talie
LOST 10 "pe burta lui
LOST 1.5 "pe gât
-C.P.

4.8
Evaluare totală: 20
5
14
4
1
3
1
2
3
1
0