Aveți nevoie de mai puțin somn dacă vă exercitați în fiecare zi?

Sănătate și exerciții
Pierderea in greutate si fitness
Dormi
Exercițiu
Fitness
Sănătate

Aveți nevoie de mai puțin somn dacă vă exercitați în fiecare zi?

Perry Moss, Kinesiologie BS, Universitatea de Stat din San Francisco (1996)

de fapt, contrariul este adevărat. Dacă vă exercitați în fiecare zi cu efort minim, chiar și corpul dumneavoastră are nevoie de odihnă pentru a se recupera și completa. Se presupune că cauți un fel de creștere care să apară cu exercițiul menționat dacă este muscular sau altfel. Stresul controlat prin exercițiu determină corpul să se adapteze și să devină mai puternic. Adaptarea sau moartea sunt singurele lucruri pe care le înțelege. Trebuie să-i acordați timp pentru a vă vindeca și a deveni mai puternic în caz contrar, ceea ce duce la răniri, fluctuații ale hormonilor, iritabilitate, scăderea sistemului imunitar și de multe ori mai puțin somn!

Sanket Jain, Dependenta Quora
Exercițiul de zi cu zi nu este rău dacă păstrați intensitatea moderată scăzută. Nu prea mare.

Și somnul este o necesitate pentru că corpul trebuie să vă recuperați de la o presiune atât de mare. Trebuie să reconstruiți fibrele musculare etc. De aceea dormiți cel puțin 8 ore.
Dacă nu, vei fi obosit toată ziua și mușchii tăi vor fi răniți. De asemenea, corpul dvs. nu va fi capabil să facă față cu antrenamentul următor.
Mult noroc.

Ryan P. Long, Aspiring Renaissance Man
Când îmi exercit în mod regulat, am nevoie de aproximativ o oră mai puțin somn pe noapte. Nu știu de ce este asta, dar mi sa spus că nu sunt singurul de genul ăsta.
Chairi Sabre, Fiind considerat "nebun" de cei care sunt încă condiționați din punct de vedere cultural este, de fapt, o reuniune.
Cred că este invers. Veți avea nevoie de mai mult somn, mai multă odihnă și o alimentație mai bună.

Dacă nu sunteți un atlet profesionist, nu știu dacă antrenamentul de zi cu zi este o idee bună.

Aveți nevoie de mai puțin somn dacă vă exercitați în fiecare zi?

Cât de mult exercițiu trebuie să pierdeți sau să mențineți pierderea în greutate?

Cercetările arată în mod constant că, pentru a pierde în greutate, integrarea exercițiilor în rutina dumneavoastră ajută. De exemplu, într-un studiu publicat în jurnalobezitatea, femeile care au mâncat și au exercitat greutate au pierdut mai mult decât cei care au diete. (2)

Dacă încercați să vă controlați greutatea prin exerciții, orientările generale de activitate furnizate de CDC ar putea să nu fie suficiente; probabil că va trebui să dedici un timp suplimentar pentru a-ți exercita.

Potrivit Colegiului American de Medicina Sportiva (ACSM), intre 150 si 250 de minute pe saptamana de activitate fizica cu intensitate moderata se obtin doar rezultate modeste de pierdere in greutate si pentru a pierde o cantitate semnificativa de greutate, este posibil sa fie nevoie sa efectuati un exercitiu de intensitate moderata mai mult de 250 de minute pe săptămână (în plus față de intervenția dietetică). (3) Deci, cât de mult exercițiu aveți nevoie într-o zi? Asta înseamnă o oră, cinci zile pe săptămână.

În același timp, CDC sugerează că, dacă vă creșteți intensitatea, puteți obține beneficii similare de control al greutății în aproximativ jumătate din timp. De exemplu, într-un studiu publicat în ianuarie 2017 înJournal of Diabetes Research, femeile care au efectuat un exercițiu de intensitate mare au pierdut aceeași greutate și o grăsime corporală comparativ cu cei care au efectuat cardio cu intensitate moderată, dar au făcut-o în timp ce exercita timp mult mai puțin timp. (4)

Este important să vă amintiți că, odată ce ați lovit obiectivele de scădere a greutății, trebuie să continuați să vă exersați pentru a vă asigura că nu vă regăsiți greutatea. Un studiu publicat în august 2015 în Oficial al Prevenției primarecare au analizat date din 81 de studii care investighează rolul exercițiului în managementul greutății, a constatat că unul dintre cele mai mari exerciții care ajută la gestionarea greutății este prin prevenireacreștere în greutate (poate chiar mai mult decât vă ajută să pierdeți în greutate). (5)

ACSM recomandă efectuarea a mai mult de 250 de minute de exerciții pe săptămână pentru a preveni recâștigarea greutății.

Atât pentru a pierde în greutate, cât și pentru a preveni recâștigarea greutății, ACSM recomandă efectuarea unor exerciții de formare a rezistenței pentru creșterea nivelului de masă fără grăsimi, ceea ce îmbunătățește rata metabolică. De aceea, atunci cand cercetatorii de la Harvard au urmat 10.500 de barbati pe parcursul a 12 ani, cei care au efectuat 20 de minute de antrenament pe zi au obtinut mai putina grasime abdominala in comparatie cu cei care au petrecut acelasi timp cu exercitii cardiovasculare, potrivit datelor publicate în ediția din 2015 a revisteiObezitatea.(6)

4.3
Evaluare totală: 20
5
14
4
1
3
1
2
1
1
0