REVISTA: 15 pâine cu un conținut scăzut de carbohidrați (și 1 pentru a evita!)

De Ginger Vieira & Allison Caggia

Mâncarea unei diete prietenoase diabetului care nu interzice pâinea în totalitate poate fi dificilă. Dar din ce în ce mai mult, industria alimentară vine cu opțiuni mai bune și mai bune în privința pâinii cu conținut scăzut de carbohidrați. Iată câteva care ar trebui să caute (și una să evite) în timpul următoarei excursii la magazin alimentar. Testat la copil și aprobat de mama!

(Căutați gustări low-carb? Check out 15 Carbs Snack List.)

15 pâine pentru a căuta:

 1. Pungile de pâine de înaltă fibre ale lui Joseph: Sunt 22 de grame de carbohidrați totali, cu 9 grame de fibre dietetice, ceea ce vă aduce la un total de 13 grame de carbohidrați care vor fi digerate și defalcate în glucoză. Nu-i rău! Și ei chiar au un gust bun!
 2. Tortilla cu carbohidrati joase: Aceasta tortilla vine cu 11 carbohidrati totali si 6 grame de fibre. Care aduce numărul total de carburi la 5 grame. Nu-i rău deloc! Având în vedere că făina de talie medie are doar 1 gram de fibră, aș spune că 6 grame sunt minunate.
 3. Ezechiel Pâine încolțită cu pâine integrală: Această pâine este plină de bunătate și vă va oferi cu mult mai mult decât felia medie de pâine albă prelucrată prea mult sau pâine integrală de grâu. Cu 14 carbohidrați totali pe felie și 4 grame de fibre, veți primi 100 de grame de calorii pe felie. (De asemenea, au primit unul dintre cele mai scăzute paste din carbohidrați / fibre cel mai înalte pe care le-am văzut vreodată).
 4. Udi de pâine pe bază de gluten-Chia fără gluten: De obicei, pâinea fără gluten este de două ori mai "carby" ca pâinea normală. Două felii de pâine albă de sandviș Udi au doar 24 de grame de carbohidrați și 5 grame de fibre, ceea ce vă lasă cu 19 grame de carbohidrați pentru 2 felii. Foarte impresionant pentru o pâine fără gluten. (Deși, într-adevăr recomand să folosiți pâinea albă pentru toastul francez, de dragul simplității și gustului tradițional de toast francez.)
 5. Pâinea de sandwich de la BFree Food: Această pâine nu este la fel de groasă și pufoasă ca pâinea sandwich normală ... în schimb este mai subțire, mai puțin aerisită și foarte aromă. Puteți obține în variante Brown Seeded sau Soft White. Nu este cel mai mic carbof toate pâinile aici, prin orice mijloace, cu 8 grame de carbohidrați după scăderea fibrei, dar pentru o opțiune fără gluten, este destul de darn bun. 16 grame de carbohidrați într-un sandwich fără gluten ... care este cu două grame mai puțin decât Udi de sus.
 6. Sara Lee 45 Calorii si 100% Multi Grain: In timp ce aceasta alegere este probabil cea mai mica in ceea ce priveste nutritia si ingredientele de calitate (pentru ca nu vine cu ingrediente minunate precum mei, in, etc), este cel mai mic din calorii și probabil cel mai asemănător cu bucata medie de pâine tradițională. 2 felii vă vor da 18 grame grame de carbohidrați și 5 grame de fibre, lăsându-vă la un total de 13 grame. (Există mai multe variante în acest sens în Sara Lee, cum ar fi pâinea albă standard, dacă preferați.)
 7. Pâine cu conținut scăzut de carbohidrați Compania: Soft și aromă. Aceste pâine sunt super carbohidrati slabi cu doar 1-3 grame de carbohidrati, dupa scaderea fibrei dietetice ... chiar si in baghete. Bușteni de hamburger, pâine albă, pumpernickle, o varietate de covrigi și mai mult ... verificați-l.
 8. Pâine ThinSlim: Această companie vine cu o varietate de arome (inclusiv scorțișoară, secară și miere) și se mândrește cu doar 1 gram de carbohidrați (și 50 de calorii) pe felie, în principiu fiecare opțiune de pâine tăiată. Acestea au, de asemenea, o varietate de alte produse cu conținut scăzut de carbohidrați, în afară de painea directă, cum ar fi biscuiții, brioșele, pizza și multe altele.
 9. La Tortilla: Această tortilla cu conținut scăzut de carbune are doar 3 grame de carbohidrați odată ce scade 7 grame de fibre dietetice. Soft, cu o textura minunată care nu se sfărâmă când o dai, și foarte gustoasă.
 10. Pepperidge Farm Carb Style Pâine: Lumină, pufoasă, tot ce vă așteptați la o felie de pâine sandwich pentru a fi ... și cu doar 5 grame de carbohidrați. Nu e prea ciudat. * Am fost avertizat că această pâine este în prezent oprită și nu mai este în producție!
 11. Smart Bun: Acestea sunt fără gluten, cu doar 16 carbohidrați, dar 12 grame de fibre care ne lasă cu 4 carbohidrați net. Acestea sunt minunate pentru a vă aduce la bourgoanul local sau pentru a face brânză la grătar și toast francez. Copiii iubesc gustul și părinții iubesc zahărurile din sânge!
 12. Know Better Bread: Toate ingredientele naturale, nemodificate genetic, fără fibre de înaltă granulozitate, fără fibre, cu conținut scăzut de carbohidrați și sodiu scăzut și au un indice glicemic apropiat de zero. Trebuie să spun mai mult? Doar fii atent la dimensiunea lor de servire, care este 1/2 felie la 10 carbohidrati.
 13. Companie esențială de coacere Pâine albă clasică: Această pâine fără gluten arată mai mult ca o pâine albă reală. Este minunat să împachetați sandwich-uri pentru copii și nu va crește nivelul zahărului din sânge aproape la fel de mult ca și pâinea albă obișnuită.
 14. Grătar exterior Gourmet conopidă Sandwich Thins: Dacă sunteți în căutarea de carbohidrați cu adevărat scăzut, acesta este cel pentru dvs. Făcut cu conopidă proaspătă și ouă fără colivie, această "pâine" are doar 2 grame de carbohidrați. Cu siguranță, nu afectează zahărul din sânge și, de asemenea, va conta ca una dintre servirile dvs. de legume pentru această zi!
 15. Viața sănătoasă: 100% pâine integrală de grâu: dacă sunteți în căutarea mai multor pâine tradițională, aceasta este cea pentru dvs. Are doar 5 carbocite net cu doar 35 de calorii o felie. Trebuie doar să fiți avertizat că nu este un produs fără gluten și probabil că va trebui să vă jucați cu dozajul de insulină pe baza modului în care răspundeți la numeroasele fibre.

1 pâine pentru a evita:

 • Friștia lui Julian: singura pâine pe care o voi spune este absolut nu în valoare de declarațiile sale cu conținut scăzut de carbohidrați este oricare dintre opțiunile "low-carb" sau "paleo" de la Bakery-ul lui Julian, dintre care unele nu conțin gluten. Am incercat 5 variante diferite de prajituri cu carbohidrati slabi si s-au suflat in prima muscatura a fiecaruia, deoarece erau atat de uscate incat au ramas blocati in partea din spate a gatului meu. Inutil să spun, ele sunt, de asemenea, fără gust. În ciuda numărului lor impresionant de carbohidrați de cel puțin 1 și 0 de grame în total, nimic nu a putut salva aceste felii de ciuperci. Biscuiții cu conținut scăzut de carbohidrați, fără gluten, se prăbușesc și ca niște praf de lemn și gust ca ... absolut nimic. Spre uimirea mea, oamenii raves despre painele acestei companii on-line, dar am oamenii pe care i-am intalnit in viata reala, care au incercat aceste paine, sunt de acord ca sunt cel mai bine folosite pentru hrana pasarilor.

Ce sunt favoritul tau low-carb opțiuni atunci când vine vorba de pâine, pitas, tortillas și pe? Lăsați o scurtă recenzie (și un link dacă aveți unul) despre preferințele dvs. din secțiunea de comentarii de mai jos!

Descărcare gratuită: "Alimente gratuite", care nu vă vor afecta sângele de sânge

Citirea ulterioară a dietei diabetice:

Mesaje vizite: 319,298

Citiți mai multe despre pâine, fără gluten, insulină, dietă bogată în carbune.

4.5
Evaluare totală: 33
5
10
4
1
3
1
2
2
1
1