Hillary Clinton

Hillary Clinton este un popular politician democrat și soție a fostului președinte american Bill Clinton. Chiar și la vârsta ei, Hillary are încă o figură frumoasă. Măsurătorile corpului ei sunt de tip clasic de tip clepsidră. Judecând după unele fotografii recente, Clinton a câștigat recent o anumită greutate. În prezent, poartă o dimensiune a sutienului de 34 cm și cântărește 144 de kilograme. Verificați și măsurătorile lui Monica Lewinsky, Eva Green și Sarah Palin.

Măsurătorile lui Hillary Clinton
Forma corpului: Hourglass (explicație)
Mărimea rochiei: 8
Piept talie-Solduri: 37-28-38 țoli (94-71-97 cm)
Încălțăminte / Picioare: 7.5
Marimea sutienului: 34C
Dimensiunea cupelor: C
Înălţime: 5 '7 "(169 cm)
Greutate: 144 kg (65 kg)
Sânii sau implanturile naturale? Natural (cum știm acest lucru?)

Short Bio
Hillary sa născut la 26 octombrie 1947 în Chicago, Illinois, într-o familie bogată de dreapta. Are strămoșii englezi și francezi. Hillary a studiat știința politică la Colegiul Wellesley. Cu toate acestea, această universitate a primit nu numai diploma de licență în domeniul științelor politice, ci și noua ei viziune asupra lumii liberale. Sa căsătorit cu viitorul președinte american Bill Clinton. În 2008, Hillary Clinton a pierdut nominalizarea democratică pentru alegerile prezidențiale la Barack Obama.

Hillary Clinton

Greutate: 132 lb (65 kg)

Înălțime: 5ft 6.5in (169 cm)

Data nașterii: 26 octombrie 1947 (Vârsta: 70)

Nu veți citi niciodată interviul în astfel de probleme precum "Vanity Fair" sau "Rolling Stones". Hilary Clinton este o femeie inteligentă - de aceea ea nu împărtășește niciodată detalii despre viața ei personală cu gospodinele, cărora le place să citească revelația stelelor ca "El ma înșelat", "El ma bătut", "Am încercat împreună droguri". Când afacerea soțului ei a fost discutată în întreaga lume, ea a tăcut, încercând să-și ascundă emoțiile ca o adevărată doamnă.

Acum este subțire, elegantă și extrem de elegantă, așa cum ar trebui să fie un viitor președinte american.

Hillary Clinton Biografie

Hillary Diane Rodham sa născut la 26 octombrie 1947. Părinții ei au fost destul de bogați și le-au dat celor trei copii (Hilary are doi frați mai mici) un fundal și o educație mare.

Tatăl ei, Hugh Rodham, era proprietarul magazinelor de țesături din suburbia din Chicago. Mama ei, Dorothy Rodham, era o gospodină, care și-a dedicat viața copiilor ei.

Hilary a fost un elev inteligent și social activ. A urmat liceul din Maine Township. Acolo ea a avut primul ei interes în politică, dar ideile republicanilor erau mai apropiate de ea atunci.

După absolvire, o femeie a intrat în Colegiul Wellesley, unde a obținut diploma de licență în științe politice.

Mai târziu a intrat în Școala de drept din Yale și a obținut diploma de avocat. În timpul studierii la Yale, ea și-a întâlnit viitorul soț și viitorul președinte, Bill Clinton. În 1975, s-au căsătorit. Hillary Rodham Clinton și-a început viața de familie.

Carieră

De la început, o cunoaștem la fel ca prima doamnă. Din 1993 până în 2001 ea a fost soția unui președinte și oamenii din toată lumea au încercat să ghicească de ce acel bărbat înalt, frumos, a propus acea femeie sumbră. Totul a ajuns în 1998, când soțul ei a apărut în centrul scandalului sexual.

Desigur, revelațiile lui Monica Lewinsky au provocat durerea insuportabilă a lui Hilary. Dar ea a reușit să reziste loviturii - în mod clar, frumos, incredibil de elegantă ca o adevărată doamnă. Nici măcar o doamnă, ci o femeie adevărată. Întreaga lume a aplaudat-o pentru că nu era o soție înșelată, ci o personalitate puternică, profund inteligentă și incredibil de carismatică. Bill și Hillary Clinton au reușit să-și păstreze căsnicia.

În acel moment a devenit populară și de aceea a decis să-și încerce politica. Din 2001 până în 2009 a lucrat ca senator al Statelor Unite.

Senatorul Hillary Clinton nu încercase niciodată să-și acopere opiniile politice. În 1968 a devenit membră a Partidului Democrat, deși ea era activă în republică în tinerețe. Ea a crezut că o femeie avea dreptul de a face avorturi și că ea a fost pentru cercetarea celulelor stem.

Hilary nu se teme să-i spună cu voce tare, cu adevărat curajos în SUA, unde majoritatea oamenilor sunt prea religioși pentru a susține aceste idei.

Related: Stilul de moda al lui Hillary Clinton in anii carierei sale

În 2008 a început prima campanie pentru Președinție. Campania lui Hillary Clinton a fost extrem de importantă pentru ea. Ea a spus în interviurile ei că și-a luat laptop-ul peste tot și a scris ideile ei. Era complet gata de muncă, dar a pierdut-o pe Barrack Obama.

Cât de uimit a fost, când a cerut-o pe Hilary să servească ca secretar de stat. Ea a spus că a fost începutul prieteniei lor.

Hillary Clinton se prinde cu Ellen

Acum ea este în funcțiune pentru Președinție. Alegerile vor avea loc în 2016.

Viață de familie

În ciuda scandalului sexual din 1998, Hilary este fericită în viața de familie. Nu este doar o soție, ci și o mamă. Fiica ei, Chelsea Victoria, sa născut în 1980.

Acum, Hilary Clinton este o bunica a fermecătorului Charlotte Clinton Mezvinsky, care sa născut în 2014.

Planul de dieta și rutina antrenamentului

Bunica Hilary Clinton arată mai bine și mai bine din an la an. Nu cu mult timp în urmă ea și-a pierdut greutatea și acum această femeie elegantă este cu adevărat frumoasă. Mulți oameni din întreaga lume se întreabă ce este dieta ei și cum antrenează ea.

Hilary Clinton, care are deja 69 de ani, nu-i place sportul. Dar ea antrenamente din când în când. Ea încearcă tot posibilul să-și păstreze sănătatea. În 2012, Hilary a avut o gravă tulburare de sănătate. În timpul plimbărilor lungi către diferite orașe și țări, a prins virusul stomacului care a provocat complicații grave, inclusiv congestie venoasă.

Hilary a fost tratată într-un spital, dar apoi sa întors la munca ei. Politicianul a devenit complet sănătos, însă ea a decis să aibă grijă de ea însăși și a început să dietă. Pentru a-si face dieta sanatoasa si rezonabila, Hilary a angajat un adevarat guru Dr. Mark Hyman. Este un nutritionist bine cunoscut. De asemenea, el este un psihiatru, de aceea combină recomandările sale cu ajutorul psihologic.

Related: Coafurile lui Hillary Clinton

Pentru a-și îmbunătăți sănătatea fizică și psihică, Hilary Clinton la angajat pe Dr. Hyman. Paparazzi le-au prins, când au mâncat împreună într-un restaurant care a durat 3 ore.

Apoi fanii ei au observat că și-a pierdut greutatea. Probabil, recomandările doctorului Hyman au ajutat-o!

Poate nu va deveni președinte în 2016, dar va rămâne întotdeauna una dintre cele mai elegante femei ale secolului XXI.

Mai multe de pe site-ul meu

4.2
Evaluare totală: 34
5
10
4
5
3
3
2
2
1
0