7 pasi pentru a te adapta inainte de vara

7 pasi pentru a te adapta inainte de vara

Odată ce primăvara își ridică capul, multe femei încep să se gândească la sezonul viitor al costumului de baie. Este bine să doriți să vă arătați și să vă simțiți bine în costumul dvs. în această vară, dar nu uitați că obținerea în formă este mai mult decât greutate - este vorba de forță, rezistență și sănătate bună. Vrei să ai energie pentru a te bucura de aer liber în această vară, și a lua în formă vă va ajuta să profitați la maximum de sezonul cald. Urmați acești șapte pași pentru a se potrivi înainte de vară.

CELE MAI NOI VIDEO

Găsiți-vă inspirația de a vă schimba rutina de antrenament cu cele 5 pași pentru a deveni un exercițiu de dimineață.

1. Stabiliți un gol ... dincolo de greutate.
Nu atarna toate asteptarile si motivatiile pe un numar de pe scara. Cu pierderea in greutate, platourile sunt comune. Dacă vă stabiliți un obiectiv dincolo de cel imediat, este posibil să vă mențineți motivația. De exemplu, încercați să faceți o drumeție deosebit de abruptă sau să înotați mai multe tururi în această vară - rezistența și puterea pe care o obțineți de la exercițiu vă vor ajuta să atingeți aceste obiective de activitate, indiferent de scară.

2. Găsiți tipul de rutină care funcționează pentru dvs.
Lucrurile diferite funcționează pentru diferiți oameni - unii preferă să-și exercite acasă și unii preferă sălile de gimnastică; unii preferă un program de exerciții flexibile, iar alții au nevoie de sloturi de timp dedicate exercițiilor; unii le place să se amestece și unii preferă să facă aceleași exerciții în aceeași ordine. Ești mai probabil să adere la planul de exerciții dacă se potrivește stilului tău.

7 pasi pentru a te adapta inainte de vara 001

3. Nu vă concentrați doar pe cardio; formarea forței este importantă.
Construirea musculaturii musculare arde grăsime, dar nu la fel de mult ca cardio. Cu toate acestea, este încă o parte la fel de importantă a planului de a se potrivi. Forța și rezistența necesită mușchi, picioare și brațe puternice.

Greutățile nu sunt doar pentru bărbați. Cele 25 de motive pentru care femeile ar trebui să ridice greutăți vă vor învăța secretele și avantajele pentru a crea o nouă persoană.

4. Îl amestecați cu provocările.
Ținând cont de rutina dvs. pe termen lung, vă puteți lăsa puțin în picioare. Aruncați o provocare săptămânală atunci când vă simțiți motivația dvs. întârziată. Consultați pagina noastră cu provocări de fitness pentru inspirație.

5. Nu vă răniți!
Exercițiul iresponsabil vă poate ateriza cu o vătămare care vă lasă pe margine. Nu lăsa un termen limitat de vară să vă înșelă să o exagerați. Dacă sunteți destul de nou să exerciți, verificați antrenamentele începătorului și intensificați treptat intensitatea.

7 pasi pentru a te adapta inainte de vara 002

6. Dacă sunteți în creștere plictisit cu rutina dvs., face ceva diferit.
Nu trebuie să faci aceleași exerciții de fiecare dată. Există atât de multe tipuri diferite de exerciții - antrenament de intervale, antrenamente de circuite, yoga, Zumba, filare, înot, alergare - care a spus că trebuie să alegi una și să rămâi la ea? Plictiseala duce la demotivare; lupta-l prin schimbarea lucrurilor când este nevoie.

Există mai mult decât o modalitate de a obține rezultate cardio uimitoare, Obosit de Banda de alergare? Aici sunt 6 Alternative Cardio Workouts! vă va scoate de pe suprafața de rulare și într-o zonă nouă.

7. Păstrați un jurnal alimentar.
Scrierea a ceea ce mananci va poate ajuta sa pastrati calorii sub control.

Aveți nevoie de instrucțiuni de antrenament? Consultați cartea noastră electronică "Transformarea corporală totală". Vedeți videoclipurile despre exerciții pe YouTube și vizitați pagina noastră Facebook pentru actualizări regulate.

4.3
Evaluare totală: 30
5
15
4
1
3
1
2
3
1
1