Boys Skinny Jeans Decalaj

Băieții subțiri din Gap sunt alegerea perfectă pentru băiatul care dorește o potrivire excelentă și părinții care doresc cea mai bună valoare.


Boys Skinny Jeans Gap Collection

Descoperiți blugi subțire din Colecția Designer din 1969 în stilul popular pe care băieții îl plac. Selecția noastră conține ceva pentru fiecare ocazie, de la îmbrăcăminte la casual. Fabricate pentru a fi confortabile și elegante, blugi skinny sunt disponibile într-o varietate de spalaturi denim de la intuneric la lumina, cu detalii foarte subtile distresive, astfel incat tesatura ramane impreuna. Stilul acestor blugi este de picioare drepte care sunt tăiate pentru a da o siluetă subțire.

Boys Skinny Jeans Caracteristici

Blugi pe care le oferim sunt fabricate din tesatura de bumbac 100%, care este natural confortabil indiferent de vreme. Detaliile designerului sunt încorporate în blugi care le fac deosebite. Găsiți închizătoare pentru cârlige și bare, închideri pentru butoane, construcție cu zip, zăvoare înclinate, buzunare pentru butoane și altele. Tesatura de bumbac folosită include ghirlanda cu greutate medie și greutatea normală a denimului. Hainele noastre au un pic de întindere în talie pentru a da cea mai bună potrivire posibilă.

Gap Boys Skinny Jeans Stil Sfaturi

Blugi blugi sunt atât de confortabili încât pot fi purtați pentru orice ocazie, inclusiv relaxarea acasă. Băieții pot purta aceste blugi cu un pulover sau oxford pentru școală sau pentru orice ocazie ocazională. A juca în afara este distractiv de a face cu o bluză sau hoodie adăugat la blugi noastre. Pentru o ocazie elegantă, îmbrăcați o cămașă oxford și un pulover pulover pentru un costum clasic. Bijuterii uniforme școlare din acest sortiment respectă cerințele stabilite de aproape toate școlile. Adăugați o blazer sau o jachetă cu blugi din această colecție pentru un aspect sportiv suplimentar. Indiferent de ce activitate există, există blugi din această selecție, care sunt o alegere excelentă de purtat. Blugii noștri pot fi purtați atât pentru vreme rece, cât și pentru vreme caldă, adăugând o cămașă potrivită.

Pantofii Gap 1969 Designer boys subțire sunt de calitate superioară pentru valoare, aspect și confort.

4.2
Evaluare totală: 40
5
10
4
4
3
3
2
1
1
0