Va fi cel mai mare sezon al celor mai mari pierdeți 18? Data eliberării

Statusul curent:

Monitorizăm știrile pentru a vă ține la curent cu data de lansare a celui mai mare sezon al Loser 18. În prezent, NBC nu mai are încă de reînnoit sau anula seria. Dacă doriți să primiți automat notificări despre reînnoirea spectacolului, vă rugăm să vă înscrieți pentru actualizări de mai jos.

Despre spectacol

Cel mai mare Loser este cel mai popular și mai apreciat concurs de pierdere în greutate americană de televiziune TV de la producția de producție 25/7 Productions, care în prezent își difuzează sezonul al șaptesprezecelea pe canalul NBC din Statele Unite. Dezvoltat de David Broome, Mark Koops și Benjamin Silverman, programul premiat pentru realitate a apărut pentru prima dată în SUA în 19 octombrie 2004.

Programul de competiție reală cuprinde bărbații și femeile obeze care locuiesc împreună pe o fermă special construită și concurează săptămânal pentru a pierde cel mai mare procent de greutate prin dietă și exerciții fizice pentru a câștiga în cele din urmă un mare premiu mare.

Informații de bază și complot

Sezonul 17 al celui mai mare castigator, subtitrat "Temptation Nation" a iesit in SUA in reteaua NBC luni, 4 ianuarie 2016, la ora 21:00 ET / PT. Episodul de premiere a furnizat aproape 3,9 milioane de spectatori, iar următoarele episoade au reușit până acum să mențină numerele ridicate de spectatori. Spectacolul a fost extrem de popular de la lansare, dar a avut parte de controverse, mai ales cand unul dintre castigatorii sai a aparut la finala live, pierzand prea mult in greutate si a fost criticat de fanii emisiunii pentru ca merge prea departe pentru a câștiga premiul mondial de 250.000 $. Actualul ciclu al programului vine cu unele schimbări - Bob Harper, care a fost un antrenor al serialului încă de la început, servește acum ca gazdă, oferind, de asemenea, o îndrumare și un sprijin necesar concurenților. Programul se mândrește în continuare cu un fan foarte impresionant, deoarece servește drept motivator și inspirație majoră pentru milioane de americani care se luptă să piardă în greutate și să se angajeze într-un stil de viață mai sănătos. Credem că este mai mult decât probabil ca rețeaua să continue să comande mai multe episoade.

Între timp, reveniți pe site-ul nostru pentru cele mai recente știri sau înscrieți-vă pentru actualizările noastre și primiți-vă automat notificări imediat ce se confirmă cel mai mare sezon al celor care au pierdut 18.

Va fi cel mai mare sezon al celor mai mari pierdeți 18? Data eliberării

"Cea mai mare pierdere" a fost anulată după 17 sezoane, potrivit unui nou raport.

Dr. Robert Huizenga, medicul rezident al emisiunii realității, spune Daily Mail că concursul de pierdere în greutate nu se va întoarce din cauza recentei publicități proaste. Documentele instanței arată că Huizenga a acuzat acuzațiile fostului concurent că participanții au fost încurajați să ia pastile ilegale de pierdere în greutate într-un proces.

Huizenga la dat în judecată pe Joelle Gwynn, care a apărut în emisiune în 2008, și pe New York Post anul trecut, în legătură cu un articol care susține că îi dădea lui Adderall, prescris în mod obișnuit pentru simptomele ADHD, să suprime apetitul. El a negat, de asemenea, oferind concurenților medicamente care conțin extract de ephedra, care a fost interzis de FDA.

"Acuzatiile scandaloase ale doamnei Gwynn, care au dus la anularea" celui mai mare pierduta "si dr. Huizenga pierzand alte doua oportunitati la televiziune, sunt deosebit de grave, avand in vedere credintele stricte anti-drog ale lui Dr. Huizenga si politica stricta antidrog la "Cel mai mare pierdere", unde nu a permis nici concurenților să ia legi, cafea fără prescripție medicală sau să bea mai mult de o ceașcă de cafea, mult mai puțin droguri ilegale ", se menționează în documentele instanțelor.

NBC nu a confirmat dacă spectacolul este sau nu anulat, dar un rep a spus postului că nu episoade de "Cel mai mare Loser" sunt în prezent în producție.

Nu există "nici o actualizare în acest moment despre un sezon viitor", a spus purtătorul de cuvânt.

Joe Messina din Auburn a concurat în sezonul 13 din "Cel mai mare cel care a pierdut" în 2012, dar a renunțat după trei episoade după ce fratele său a fost eliminat și a simțit că trebuie să fie cu logodnica și copiii săi.

"Cel mai mare pierdere", care a avut premiera în 2004, sa confruntat cu o serie de controverse. Fitness guru Jillian Michaels a declarat că a fost concediată din spectacol în 2014, după ce a criticat cât de mult a câștigat câștigătorul sezonului 15, Rachel Frederickson - 155 de kilograme sau 60% din greutatea corporală. Trainerul personal, Bob Harper, care a fost prezent în fiecare sezon și a găzduit sezonul 17 anul trecut, a stârnit probleme de sănătate atunci când sa prăbușit la o sală de gimnastică în februarie, cu un atac de cord.

Spectacolul a fost, de asemenea, acuzat de încurajarea regimurilor nesănătoase de scădere în greutate de ani de zile. Un studiu din 2016 al celor 14 concurenți din sezonul 8 din "Cel mai mare cel care a pierdut" a găsit cea mai mare parte a greutății pierdute din spectacol, depășind uneori greutatea inițială. Încercarea de a menține greutatea este aproape imposibilă, deoarece ritmul metabolic a încetinit și hormonii au declanșat o stare constantă de foame și pofte.

"Cel mai mare cel care a pierdut" a fost difuzat ultima dată în februarie 2016, când Roberto Hernandez a câștigat premiul mare de 250.000 de dolari în sezonul 17. Concursul trecut a inclus pe Joe Messina de la Auburn, care a renunțat la sezonul al 13-lea după doar trei episoade.

4.7
Evaluare totală: 22
5
13
4
2
3
3
2
3
1
1