Top Slimming World Rețete de minci - Pinch Of Nom

Top Slimming World Rețete de minciună

Suntem adesea întrebați: "Ce pot să fac cu Mince?", Așa că am crezut că vom compila cele mai bune rețete de slăbire mondială de carne într-un singur loc.

Top Slimming World Rețete de minciună

Mince este o mâncare foarte versatilă atunci când sunteți pe Slimming World. După cum probabil știți, este gratuit atunci când alegeți 5% carne de vită, carne de porc sau curcan.

Avem o selecție uriașă de preferințe familiale, mâncăruri de mâncare și rețete prietenoase de gătit pe site-ul Pinch of Nom.

Syn gratuit de Chilli Cheesy Nachos

Syn gratuit de Chilli Cheesy Nachos

Nu am putut să compilez o listă de rețete de top de slăbire din lume, fără a include asta! Este un câștigător absolut și un mare favorit în casa noastră.

Există ceva foarte decadent în ceea ce privește combinația dintre încălzirea, ardeii iute, picăturile de cartofi crocante și brânza topită! Cel mai bun lucru este, este Syn Free când folosiți alegerea dvs. sănătoasă.

chilli brânzos nachos-slimmerstrio
Unul dintre următorii noștri de la Instagram, @slimmerstrio, a făcut sângele nostru gratuit de sânge Cheesy Nachos și l-a iubit!

A fost creat după o sesiune de pregătire de fotbal frig cu fiica mea. Avem nevoie de ceva cald, gustos, umplut și rapid!

Acestea Syn gratuit Chilli Cheesy Nachos sunt soooo bun! Dacă nu le-ați încercat încă, ar trebui cu adevărat!

Syn gratuit Enchilada Lasagne

Syn gratuit Enchilada Lasagne

Ai vreodată vreunul din acele vremuri când nu poți decide dacă ai o ardei iute sau o lasagne? De ce nu combinați cei doi cu uimitorul nostru Syn gratuit Enchilada Lasagne!

Aceasta este o adevărată plăcere a mulțimii unei rețete pe care întreaga familie o va iubi. Mina mi-a dat un deget mare atunci cand am facut-o recent! O combinație de lasagne și ardei gras, care este Syn Free, atâta timp cât utilizați alegerea HEA și HEB.

Este foarte simplu de făcut, fără rulare sau pliere falsă a ambalajelor, iar cel mai bun este că puteți să-l împachetați plin de alimente rapide. Aceasta este o combinație câștigătoare pentru mine. Se îngheață foarte bine.

Syn gratuit Cajun Dirty Rice

Syn gratuit Cajun Dirty Rice

Când am dezvăluit inițial originalul nostru Free Free Dirty Fried Rice, aproape că am rupt internetul! A fost uimitor de popular și toată lumea a făcut-o, încercând-o și îndrăgostit de ea!

Apoi, oamenii au început să se întrebe dacă ar putea folosi alte minciuri, așa că am creat orezul nostru gratuit Cajun Dirty, folosind 5% carne de vită. Puteți face chiar și acest lucru cu unt de curcan. Posibilitățile sunt (aproape) fără sfârșit!

Unele dintre comentariile despre acest fel de mâncare pe grupul nostru din Facebook își spun povestea proprie.

"A fost făcută de întreaga familie, cu siguranță o mulțime de plăcere!"

"Doar gatit cina cea mai buna! Cajun orez murdar este absolut frumos. Îi recomand foarte mult.

cajun murdare de orez-bigchris_010574
Unul dintre adepții noștri de la Instagram @ bigchris_010574 a făcut din Syn gratuit Cajun Dirty Rice și l-a iubit!

"Am făcut a doua oară murdară orez Cajun .... absolut delicios👌🏻’

Syn Bolognese gratuit

Syn Bolognese gratuit

Nu puteți să bateți Spaghetti Bolognese când vine vorba de un vas clasic de paste făinoase. așa că în mod evident l-am inclus în lista noastră de Top Slimming World Cociuri Rețete.

Syn Bolognese nostru gratuit este un sos influențat de italian, pe care îl puteți împacheta cu alimentele de viteză pentru o masă de slăbire din lume.

Syn Free Spaghetti Bolognese - slăbirea prietenilor din întreaga lume
Unul dintre adepții noștri din Instagram, @slimmingworldfriends, a făcut din Bolognese nostru Syn Spaghetti gratuit și l-am iubit!

Ori de câte ori fac acest fel de mâncare, eu îmi salvez și alegerea mea sănătoasă Extra B, și fac acest pâine delicioasă Syn Free Cheesy. Este un meci făcut în cer!

Syn gratuit pâine de usturoi brânză
brânză de usturoi-sw_tj1990
Unul dintre adepții noștri de la Instagram @ sw_tj1990 a făcut pâinea noastră de Syn gratuit de usturoi și a iubit-o!

Syn Roluri cu salamuri libere

Strângeți rola de cârnați Nom Syn gratuit

Nu putem avea o colecție de Top Slimming World Rețete de minci fără a include aceste Syn Free Sausage Rolls!

Când am publicat inițial acest lucru, a devenit imediat rețeta de a încerca! Nu ai reușit să iei în evidență greutatea scăzută a grăsimilor pentru iubire și bani. În spațiile de supermarket au existat petreceri când s-au găsit provizii.

cârnați de cârnați - stickingtoitthistime
Unul dintre adepții noștri de la Instagram @stickingtoitthistime a făcut din Rolls-urile noastre Syn Free Sausage și l-am iubit!

Cine are nevoie de Greggs când ai aceste minunate rulouri de cârnați fără vinovăție? Nimic din acea patiserie grasă, nesănătoasă aici, doar alegerea dvs. sănătoasă Extra B, câteva carne de porc de 5% și multe condimente.

Son Hot Minut de carne de vită Hotpot

Son Hot Minut de carne de vită Hotpot

Dacă căutați o îmbrățișare consistentă pe o farfurie, ați găsit-o! Hotpot-ul nostru Hot Synhot Free Beef Steak este o masă satisfăcătoare și super-gustoasă. Cu siguranta merita un loc in runda noastra de Top Slimming World Coctail Recipes.

Ce ar putea fi mai bun decât o mâncare bogată și savuroasă, așezată sub o plapumă de felii de cartofi crocante, maro aurii?

top retete de carne de vită hotpot FBSS
Unul dintre grupul nostru din Facebook iubește Hotpot-ul nostru de vită fără vită Syn! Ei au ales să adauge cartușul nostru cu conținut de cremă de porumb Syn Free Creamy

Se face o masă minunată la jumătatea săptămânii, servită cu o grămadă de legume de viteză pentru a completa o placă optimizată pentru alimente.

Syn Chilli gratuit

Syn Chilli gratuit

Această listă de Top Slimming World Cociuri de Rețete nu ar fi completă fără un Chilli bun. Este o mâncare de mâncare tradițională, condimentată, care se pregătește pentru o masă rapidă de seară și este ideală și pentru gătitul pe lot, pentru a îngheța și ea.

Avem două versiuni ale acestei rețete pe site. Un simplu Slow Cooker Syn Free Chilli, sau o rețetă de top pe sobă pentru Syn Free Chilli.

Puteți face acest sânge gratuit la fel de fierbinte cum doriți, sau la fel de fierbinte ca tu îndrăznești! Puteți folosi, de asemenea, această rețetă pentru a face fab Syn Free Chilli Cheesy Nachos (imaginat mai sus).

Este, de asemenea, ambalat cu Fast Food și proteine, deci va fi bine să mănânci într-o zi SP, servită cu legume.

Sos de paste făinoase fără sos

Sos de paste făinoase fără sos

Sunt câteva zile când ai nevoie doar de paste. Dacă vă place să luați altfel pe o coacere clasică de paste, de ce să nu încercați sămânța noastră Syn Free Chilli Pasta?

Acest fel de mâncare combină două feluri de mâncare preferate, Chilli și Pasta, așa că, desigur, a trebuit să-l adăugăm pe lista noastră de Top Slimming World Coctail Recipes.

Este o masă bogată, condimentată și satisfăcătoare, potrivită și pentru înghețare, deci este ideală pentru gătit în loturi. De fapt, această prăjitură Syn Free Chilli Pasta bate o grămadă de cutii!

pastele de chilli coace FBSS
Unul dintre membrii grupului nostru din Facebook au realizat Syn Free Chilli Pasta Bake și l-au iubit!

Puteți adăuga cât mai mult sau mai puțin ardei grași doriți, în funcție de preferințele personale. Puteți folosi și brânza ca parte a alocației dvs. pentru o alimentație sănătoasă, pentru o coajă delicioasă de brânzeturi! Nom ... brânză topită ... o altă căsuță a fost bifată pentru mine!

Syn Free Lasagne

Syn Free Lasagne

O colecție de Rețete de top de slăbire din lume nu ar fi completă fără Syn Lasagne!

Acesta este un alt vas cu adevărat satisfăcător, plin de aromă, dar Syn Free și super gustos. Acesta combină un sos bogat de bolognese cu paste și brânză pentru un gust mic al Italiei.

Poate fi ambalat și cu Speed ​​veg, deci este minunat atunci când vă aflați în planul Slimming World Extra Easy.

lasagna-pollyb1083
Unul dintre adepții noștri din Instagram @ pollyb1083 a făcut din Syn gratuit Lasagne și l-a iubit!

Las Synne Free Lasagne poate fi pregătit și gătit în mai puțin de o oră, deci este o opțiune excelentă pentru o masă de familie. De asemenea, poate fi înghețat, deci este ușor să vă pregătiți în prealabil și să îl îngheți până când aveți nevoie.

Syn gratuit ce plăcintă Cottage

Syn gratuit ce plăcintă Cottage

Cottage Pie este una dintre acele rețete care mă duce înapoi la copilăria mea. Delicioase, bogate cimbru savuros, cu un pufos puf topit de cartofi. Pur și simplu a trebuit să fie inclus în topul nostru de Top Slimming World Rețete de carne.

Dacă nu ați vrea să utilizați cartofi ca o coajă pentru această plăcintă, ați putea folosi chiar și piure de piure și morcov. Acest lucru ar fi perfect și pentru o zi SP!

cottage pie-this_and_that_and_me
Unul dintre adepții noștri din Instagram @this_and_that_and_me ne-a făcut plăcerea de a plăti gratuit Syn Cottage și l-am iubit!

Această plăcintă Syn Free Cottage poate fi făcută anticipat și fie păstrată în frigider și gătită a doua zi, fie înghețată și dezghețată atunci când vă place Cottage Cottage pentru cină!

Son Free Burgers umplute

Son Free Burgers umplute

Bomboanele de casa sunt cele mai bune, asa ca le-am adaugat aceste sosuri de grasimi gratuite Syn pentru retetele noastre de top Slimming World Coin!

Efectuarea propriilor burgeri este o modalitate foarte bună de a păstra sinele la un minim absolut, deoarece puteți alege exact ce să le puneți în ele! Magazin cumpărat burgeri de multe ori conțin rusk ca umplutură, pentru a vrac afara / lega ingredientele.

Nu este nevoie să adăugați nimic altceva decât carnea de 5% (puteți folosi carnea de vită sau de porc!) Unele ceapa și unele condimente. Acești Burgers de lapte cu Syn gratuit au o umplutură delicioasă. Acestea sunt minunate pentru ca toată lumea să se poată bucura, întreaga familie se poate strecura.

umplut burgeri FBSS
Unul dintre membrii noștri din grupul Facebook au făcut broșerii noștri Syn Free Free, nu arată bine ?!

Ar fi uimitoare servite și cu Syn Free Dirty Fries! Mmmm, sant la acest gând.

Syn Bolognese paste gratuite

Sosul gratuit de paine Bolognese

Un bun Bolognese e grozav de mâncat, dar uneori pur și simplu nu cred că spaghetele servesc cu el. Sinologia noastră gratuită Bolognese va rezolva această problemă!

Imaginați-vă cele mai bune arome bolognese, amestecate cu paste făcute cu brânză. Acum, coaceți-o în cuptor, astfel încât brânza se topește și se rumegă auriu. Nom!

Acesta este un mod cu adevărat gustos de a folosi carne de vită sau carne de porc și adăugarea de paste face să meargă mile mai departe! Poți să grăbești acest fel de mâncare și cu Legume de viteză, făcându-l foarte economic.

bolognese coace-laura_sw_weightloss_journey
Unul dintre adepții noștri din Instagram @laura_sw_weightloss_journey ne-a făcut Sinologia gratuită Bolognese de Paste și mi-a plăcut!

Această rețetă se reîncălzește foarte bine, astfel încât orice rămășițe ar fi bine pentru o masă rapidă a doua zi.

Low Syn Farfalloni Con Funghi

Low Syn Farfalloni Con Funghi

Acest mic sân Farfalloni Con Funghi este o masă super-gustoasă potrivită pentru întreaga familie. Este un favorit regulat în casa noastră și îngheață prea bine!

Este incredibil de popular cu membrii Grupului nostru Facebook, așa că am crezut că ar trebui să-l adăugăm pe lista Top Rețete de slăbire din lume.

farfalloni-hnorth_sw
Unul dintre adepții nostru din Instagram @hnorth_sw a făcut din Low Syn Farfalloni Con Funghi și l-am iubit!

Brânza de porc este o carne foarte economică, deci aceasta este o rețetă excelentă din punct de vedere al bugetului. Încă o dată, puteți adăuga o mulțime de legume suplimentare de viteză pentru a face acest lucru merge mai departe!

Low Syn Farfalloni Con Funghi este o altă rețetă care îngheață bine și rămășițele sunt ușor de reîncălzit pentru un prânz rapid!

Aveți nevoie de ajutor și motivație suplimentară pentru călătoria dvs. din Slimming World?

Vino să ne alăturăm grupului nostru Facebook! Avem peste 550.000 de membri care doresc să vă ajute! Nu ai vrea să pierzi distracția?

S-ar putea să găsiți inspirația de care aveți nevoie de la membrii noștri minunați. Dacă v-ați alăturat deja de ce nu invitați prieteni care ar putea fi de folos?

Etichete: dieta, ușor, extra ușor, alimente, sănătos, sănătos, sănătoasă, călătorie, pierdere, scăzut, carne, puncte, slăbire, slăbire lume, slăbire, inteligente, inteligente puncte, sw, swuk, , observatori de greutate, weightloss, weightlossjourney, lume
4.5
Evaluare totală: 34
5
14
4
3
3
2
2
2
1
0