30 idei de mâncare pentru un copil de un an - moderni copiii dezorientați

Din când în când, echipa mea și cu mine am pus împreună o resursă pe care sunt deosebit de mândră - această simplă rotunjire este cu siguranță una din acele vremuri.

Așa cum arată clar această listă, Kaley a făcut într-adevăr o treabă incredibilă de rotunjire a 30 de rețete care sunt la fel de sănătoase, pe cât sunt variate și (cel mai important) uber prietenoase pentru copii.

Citirea pe lista lui Kaley m-am încântat să încerc pe fiecare și nu numai la vârsta de 1 1/2 ani, dar și pentru cei de 5 ani și 7 ani!

Cred că veți dori să marcați acest lucru și să îl distribuiți prietenilor dvs. - ASAP.

MPMK Ghiduri cadou pentru jucării

Psst ... vrei o listă de referință gratuită a celor 30 de mese?

Obțineți imprimabilitatea acestei liste pentru a vă pune în frigider!

MPMK Ghiduri cadou pentru jucării

Permiteți-mi să încep prin a spune că 95% din timp, bebelușul meu mănâncă ce mănâncă restul familiei. Așa a fost de când avea 9 luni.

Dacă nu mâncăm ceva ce nu i-am prezentat încă (adică crustacee) sau ceva super-picant (adică Thai curry), toți mâncăm același lucru. Vom tăia totul frumos și mic pentru ea și pe farfuria ei o să meargă.

Am constatat că acesta este cel mai simplu și mai rapid mod de a se asigura că palatul copilului se potrivește cu restul familiei și descurajează mâncarea pretențioasă. În plus, viața mea este mult mai ușoară, deoarece pregătesc doar o masă pentru toată lumea.

Cu toate acestea, dacă mâncăm ceva ce nu poate mânca sau mănâncă mai devreme decât restul familiei, mă voi întoarce, de obicei, la numărul unu, mai jos, care este o masă de brioșă.

În principiu, umpleți fiecare pahar din blatul de brioșă cu un alt fel de mâncare tăiat în bucăți mici. Gândiți-vă la fructe și legume, biscuiți mici, paste simple, cuburi de brânză etc. Îmi place asta pentru că este atât de ușor să aruncați împreună lucruri aleatorii din frigider și copilul meu o iubește pentru că îi place toate alegerile.

Cei șase ani care îmi cer mereu mâncăruri de brioșă, este un lucru pe care îl poți păstra în buzunarul din spate pentru acele nopți pe care trebuie să le dai copiilor hrăniți rapid!

Mai jos veți găsi cele mai bune 30 de idei de cină pentru un an. Mulți pot fi făcuți înainte, înghețați și apoi folosiți și în mese de muffin.

Toți lucrează la fel de bine pentru prânzuri și gustări. Și aceste rețete nu sunt doar pentru copii. Întreaga familie vă va iubi majoritatea lucrurilor de pe această listă!

Ultima notă: Întotdeauna adaug fructele și legumele tăiate la ceea ce servesc copilului și încerc să rămân cu ceea ce este organic și în sezon. Dar îmi place să păstrez mazărea înghețată și alte câteva elemente de bază pentru acele momente când nu am putut ajunge la magazin.

 1. Muffin Tin Meals
 2. Cuptoarele de pește de pește
 3. Gustări de cartofi dulci
 4. Torturi de prăjituri cu morcovi și spanac
 5. Pat de bere
 6. Machete și brioșe de brânză
 7. Spanacul Nuggets
 8. Pateuri de șarpe
 9. Sticky Sticks de pui
 10. Peste Veveriță de Pui
 11. Cheesy Quinoa și broccoli Patties
 12. Mini Pies Pot Pies
 13. Cartofi dulci, linte și bile de orez
 14. Mini Frittatas
 15. Dulce cartofi dulci
 16. 7 supă de pui de pui dulce
 17. Grâu întreg cu cereale mici cu Kale
 18. Brânză la grătar
 19. Orez de orez conopidă
 20. Engleză Pizza de muffin
 21. quesadillas
 22. Rainbow Peppers și Feta Quiche
 23. Săniuțe sănătoase din ovaz
 24. Brânzeturi cu brânză din orez brun
 25. Tofu Nuggets
 26. Apple și clatite de cartofi
 27. Popcorn pui
 28. Spinach și Ricotta Rolls
 29. Toddler Fiesta Bowl
 30. Turcia, Sfeclă, morcovi și Mini Burgers Cilantro

* Postul conține link-ul afiliat

Mai multe idei de hrană pentru copii de la MPMK

Sănătoase Homemade Fruit & Veggie Gummies

Năut prăjit: 4 moduri

23 Snacks-uri sanatoase pentru copii

Următoarele două file modifică conținutul de mai jos.

Kaley este o fotografă, scriitoare și yoghină, care locuiește în prezent în frumoasa Viena, Austria, cu soțul ei și două fetițe.

4.6
Evaluare totală: 31
5
10
4
4
3
3
2
3
1
1