Cum de a configura un spațiu de antrenament Pilates de acasă

Nu ai nevoie de prea mult spațiu pentru a face antrenamentele de la Pilates acasă. Tot ce aveți cu adevărat nevoie este un loc clar pe podea suficient de mare pentru a pune jos un covoraș de exerciții cu suficient spațiu în jurul său pentru a vă extinde brațele și picioarele în lateral, câteva picioare suplimentare pe fiecare parte și cameră la picioare și cap. Acest lucru este foarte minim, dar vă va aduce.

Spațiul mai bun echivalează cu o angajare mai puternică

Acum hai să vorbim despre a face condiții care promovează lipirea la un program de antrenament acasă. Având un loc frumos, mare sau mic, pe care vă puteți baza și bucurați-vă, veți merge mult spre asigurarea succesului planurilor de antrenament de acasă.

Primul pas este să vă vedeți să lucrați acasă. Ce calități credeți că spațiul trebuie să aibă? Trebuie să fie privată? Cum ar trebui să arate? Cât de des o să-l folosești?

Pe măsură ce vizualizați spațiul de antrenament la domiciliu, observați dacă vă simțiți gravitând într-o anumită zonă din casă. Ar putea fi diferit de ceea ce ați imaginat pentru prima oară.

Cei mai mulți dintre noi nu pot îndeplini fiecare parte a viziunii noastre ideale, deci folosiți sfaturile de mai jos pentru a vă ajuta să rafinați și să vă prioritizați alegerile.

Planificarea spațiului tău

După cum sa menționat mai sus, nu aveți nevoie de prea mult spațiu pentru antrenamentele Pilates mat. Desigur, depinde de înălțimea dvs., dar pentru o femeie de dimensiuni medii, de exemplu, 8 'x 8' poate fi suficientă.

Veți adăuga echipament la antrenament? Inelele Pilates și benzile de exerciții iau foarte puțin spațiu și sunt alegeri excelente pentru adăugarea varietății și provocarea la antrenamentul de acasă; totuși, o minge de exerciții fizice va avea nevoie de un loc pentru a fi stocat undeva în afara drumului atunci când nu sunteți pe el. Și cum rămâne cu piesele mai mari ale echipamentului Pilates?

Fiți foarte realist în planificarea dvs. atunci când investiți în piesele mai mari și mai scumpe ale echipamentelor Pilates. Ei ocupă mult spațiu. Chiar dacă primiți un reformator sau un scaun Pilates care este făcut "portabil", este posibil să nu doriți să îl "portați" la fel de mult ca și producătorul care vă implică. Dacă descoperiți că nu vă place să vă mișcați scaunul portabil sau reformatorul, este posibil să nu faceți prea mult dacă trebuie. Deci, asigurați-vă că puteți configura o piesă mare și încă mai aveți loc pentru a vă face munca de mat, sau cel puțin obține în jurul echipamentelor confortabil. Ca referință, Stamina Aero Pilates Reformer măsoară 85 "L x 20" W și majoritatea vor merge de acolo.

Configurarea motivării

Prioritatea dvs. atunci când configurați un spațiu de antrenament la domiciliu trebuie să se concentreze pe asigurarea faptului că vă antrenezi de fapt. Un spațiu plăcut face o mare diferență în nivelul de motivație al majorității oamenilor. Câte spații de antrenament bine intenționate au fost amenajate în subsoluri și garaje, doar pentru a sta acolo neutilizate, exercitând doar vina proprietarului? Aceste locuri tind să fie prea reci sau prea calde, strălucit ciudat și, uneori, mustaos. Nu prea primitoare.

"Prea rece" este una dintre cele mai frecvente scuze pentru a nu folosi un spațiu de antrenament acasă. Desigur, puteți pune un încălzitor spațiu într-o încăpere rece, dar aveți de gând să faceți antrenament dacă trebuie să așteptați o jumătate de oră pentru a se încălzi?

Gândește-te realist. Poți face un spațiu atât de ideal, în mod constant confortabil? Dacă da, s-ar putea să merite investiția. Dacă răspunsul este nesigur, ar fi mai bine să mergeți la ceva mai mic sau mai puțin privat doar pentru a vă asigura că puteți ajunge la el.

Gândiți-vă când sunteți cel mai probabil să faceți antrenament și alegeți un loc care vă va fi disponibil în acel moment. Multe antrenamente au fost deraiate de comentariile și distragerile de la galeria de arahide - copii, parteneri, colegi de cameră. Deși camera de familie ar putea părea ca locația evidentă, ați fi mai bine să creați un loc minunat în dormitorul dvs.?

Antrenament cu DVD-uri Pilates

Pentru mulți, DVD-urile Pilates sunt piatra de temelie a antrenamentului de acasă. Dacă intenționați să le folosiți, locul dvs. de antrenament permanent trebuie să aibă acces la un televizor și la un DVD player. Nu vă configurați spațiul astfel încât să evitați în mod constant lovirea televizorului și să nu credeți că veți porni un DVD player mare între subsol și camera de zi. DVD playerele portabile sunt ieftine. Mergeți și luați unul dacă aveți nevoie.

Sperăm că vă simțiți motivați să vă faceți un loc perfect pentru antrenamentele la domiciliu. Stabilirea unui timp și a unui loc va avea un efect foarte pozitiv asupra procesului dvs. de urmărire. Dar, dacă sunteți încă pe gard, citiți despre bucuriile antrenamentului de acasă.