MD Pierdere în Greutate și Spa - Rancho Bernardo - San Diego, CA

101

16880 Bernardo Ctr Dr
Ste C
San Diego, CA 92128
(858) 485-5500

Am început injecțiile cu hcg acum șase săptămâni și am pierdut 22 kg. De obicei, vizitele la medic și discuțiile despre greutate provoacă stres și anxietate pentru mine, dar dr. Tehrani și personalul său sunt foarte încurajatoare și ușor de vorbit. Ei au o abordare de bun simț în timp ce sunt atenți în monitorizarea sănătății (muncă fizică, sânge etc.). Am lasat biroul motivat si gata sa faca treaba pe care trebuie sa o fac la sfarsitul meu. Cântecele de cântărire sunt instantanee ale locului în care te afli, iar personalul are întotdeauna sugestii grozave pentru a te ajuta prin urcușuri și coborâșuri. N-am simțit niciodată judecată, doar sprijin și încurajare. În plus față de dr. Tehrani, sunt deosebit de apreciată de Karina, care își investește timpul în mine și în familia mea. Ea a devenit cea mai mare majoretă și face vizitele plăcute. Această experiență a schimbat viața pentru mine.

Sunt atât de bucuroasă că conduc de această clinică mă ajută mult mai mult decât am crezut că o va face! Am început la 183 și sunt atât de fericit că greutatea mea actuală este de aproape 40 de kilograme! Sunt foarte bucuros că am întâlnit atât de multe lucruri minunate care te vor ajuta să treci prin toate aceste procese, în special atât de multumit de munca și pacientul lui Karina! Atât de fericit de a face parte din pierdere în greutate și spa

Dacă sunteți în căutarea de a arata si sa se simta absolut uimitor am foarte recomanda venirea și verificarea pierdere în greutate MD și spa. Dr și Rose și Karina sunt uimitoare !!!! Îi pasă de pacienți și le tratează ca și familie. Au un birou curat foarte frumos în rancho Bernardo. Toți sunt foarte profesioniști. Programele de aici chiar într-adevăr funcționează. Am pierdut aproape 30 de lire sterline in cateva luni. Am mai multă energie pentru fotografiile lipotropice. De asemenea, au o parte spa pe care o fac microdermabraziunea și botox etc. Acest loc este ca un magazin de o singură oprire pe care pot să-l îmbătrânesc și să devin destul de toate în același loc. Vino să verificați această clinică de pierdere în greutate. Absolut uimitor! Vă mulțumesc tuturor personalului !!!! A +

Am pus câteva kilograme înapoi pe care tocmai nu am putut să pierd, așa că m-am întors la MD Pierdere în Greutate. Greutatea se termină în cele din urmă!

Imi place aici. Rose și echipa sunt cele mai bune. Doriți să vă schimbați corpul pentru o vizită bună MD Pierdere în Greutate. HCG, IPL și multe altele. Este o necesitate pentru a-ți obține echilibrul corpului și al pielii.

Nu am încredere în ele. Am primit cateva injectii b12, dar am observat ca au fost diferite culori de fiecare data. I-am cerut fetei să facă focurile, (de asemenea, fata de fata care nu cred că este licențiată), de ce au fost culori diferite. Ea a râs de întrebarea mea și a spus: "Oh, asta este exact ce se întâmplă." Am întrebat, nu sunt droguri reglementate și ar trebui să fie consecvente? Mi-a spus că drogurile pe care le folosesc nu sunt reglementate. Am întrebat-o și ea a spus că era în formă de consimțământ și formă de confidențialitate, dar ea a refuzat să le arate. Am spus că le-am semnat, deci de ce nu mi-a arătat-o? Nu! Am argumentat până mi-a arătat-o ​​și destul de sigură că amprenta fină spune că trebuie să depuneți o cerere scrisă pentru a vă vedea alegerile pentru îngrijirea dumneavoastră. Apoi continuă să spună că pot nega cererea dvs. și va trebui să faceți o altă solicitare pentru a vedea de ce au negat aceasta. Am cerut să vorbesc cu doctorul. Au trecut luni și doctorul Tehrani nu ma sunat înapoi. Inutil să spun că acest loc nu pare de încredere și nu mă voi întoarce pentru restul injecțiilor mele b12, chiar dacă le-am plătit pentru ei!

Acest loc este minunat! Personalul este profesionist și foarte prietenos. Ele sunt utile și întotdeauna dispuse să împărtășească sfaturi și recomandări pentru a vă duce la următorul pas. Întotdeauna mă duc la pauza de prânz și am fost întotdeauna întâmpinat cu un zâmbet și un serviciu rapid care mă face fericit să continui. Vă mulțumim MD Pierdere în Greutate pentru a face greutate atât de ușor.

Nu cred că ei dau un ***. Am vizitat MD Spa după ce am verificat comentariile despre Yelp și am comandat un tratament LivingSocial special pentru tratamentul cu microdermabraziune și IPL. Am fost absolut șocat, într-un mod negativ, de vizita mea. Am fost tentat să prezint imediat o revizuire negativă online, dar am decis să aștept o săptămână pentru rezultate și să scriu direct la spa. N-am primit niciodata un raspuns inapoi, deci cred ca pur si simplu nu dau rahat despre clientii lor si despre experienta lor. Am avut atât tratamente cu microdermabraziune, cât și tratamente cu IPL în trecut (cel puțin 10), și niciodată, tratamentul a durat cel puțin 5-10 minute. Cu microdermul, ei de obicei iau timp pentru a vă curăța întreaga față, sub bărbie, în jurul ochilor, cu un atașament diferit - aici, poate a fost de 3 minute total. Am fost socat. În mod similar cu IPL, intrați și ieșiți rapid, nu pe o suprafață cu meticulozitate, așa cum sa făcut în trecut. De asemenea, procedura a fost destul de dureroasă. Mă așteptam ca tratamentul să înceapă să scadă și să crească toleranța pacientului, nu invers - să-i oprești de la început. Tratamentul poate dura încă 3 minute și rezultatele arată că - petele mele nu au dispărut, așa cum au procedat cu tratamentele anterioare pe care le-am făcut în trecut. De asemenea, am fost uimit de modul în care Dr. Tehrani "ma avertizat" despre posibilele complicații, făcându-mă să mă simt destul de incomod, așa cum a întrebat de nenumărate ori: "Sunteți sigur că doriți să continuați?" În calitate de pacient, doriți să fiți liniștiți, nu vă speriat. Înțeleg că trebuie să se protejeze pe el însuși și pe afacerea lui prin înțelegerea complicațiilor posibile ale pacientului, dar a fost doar cea mai ciudată experiență și nu tonul pe care pacientul se așteaptă să îl audă. Am fost extrem de șocat de cât de rapid a fost efectuat tratamentul, cu puțină grijă. Nu sunt sigur dacă am fost tratat în acest fel, deoarece procedurile mele nu sunt pâinea și untul (este o clinică de scădere în greutate) și poate că aceste tratamente suplimentare sunt între timp o umplutură rapidă pentru bani în plus? Poate că am fost tratat în acest fel pentru că aveam o afacere LivingSocial? M-am simțit că vroiau doar să-i facă pe oameni să intre și să iasă fără să aibă grijă dacă s-ar întoarce vreodată? Aceasta nu este o afacere bună. Mai ales dacă doriți ca pacienții să continue tratamentul cu o altă sesiune și să obțină rezultate bune. În această lume foarte competitivă, ne așteptăm la un anumit standard de îngrijire și la un anumit nivel de decență. Foarte dezamagit.

Dr. Tehrani mi-a dat dermul meu facial cu laser și a fost cea mai bună experiență. Am mai facut aceste tratamente in alte locuri - dar niciodata nu am primit ingrijirea pacientului asa! Pe o scară de la unu la zece, îi dau doctorului T un simplu 15! Medicul are o natură foarte calmă și liniștitoare.A explicat cu atenție lucrurile și și-a luat timpul. Am putut spune că a fost investit personal în a mă ajuta să îmi ating obiectivele de îngrijire a pielii. Pare să aibă grijă să aibă grijă de ceilalți. Ce gură de aer proaspăt! Salonul este mic, curat și îngrijit. Personalul de la recepție este foarte prietenos. Mi-ar recomanda foarte bine acest loc prietenilor mei. După ce te-ai ocupat de esteticienii snotici care nu par să le pese de progresul tău, sunt ușurat să găsesc această bijuterie ascunsă.

** Consiliere pentru toți acei oameni care sunt sceptici sau Curios despre HCG ** Am fost prea curios despre cum să pierdeți greutatea în mod eficient și rapid! Am avut o excursie la Cabo și o nuntă pentru a participa și am vrut să arăt grozav, cu rezultate de durată. Când un prieten mi-a spus să mă uit în HCG, am fost cu siguranță îndoielnic. Dar, prin cercetare și știind la ce să se aștepte, punând întrebări. Am ales MD Pierdere în Greutate și Spa după o consultație oribilă de la un alt centru de scădere în greutate. Am sunat pentru a verifica disponibilitatea lor și Karina a fost SPECTACULAR! Mi-a dat tot ce să mă aștept și a putut să-l vadă pe Dr. T imediat! După ce am părăsit un doctor dezamăgitor și am făcut un alt drept după aceea, nu m-am așteptat prea mult. Odată ce am ajuns la birou și am văzut frumosul lor spațiu personal prietenos și politicos ... Știam că am luat decizia corectă! Dr. Tehrani și asistenții săi au avut mare grijă de mine, au oferit informații valoroase și m-au ghidat prin programul HCM al Dr. Emma. Astăzi am pierdut 26 Lbs după 1 lună și câteva zile! A fost nevoie de multă concentrare și determinare (Ascultați în primul rând Karina și Dr!) Lol voi continua cu siguranță să urmăresc un stil de viață sănătos realist pe care l-am creat în cadrul programului cu personalul Amazing la MD Weight loss and Spa! Multumesc Dr. T si Karina !!!! Noul tău și îl va întoarce pe pacientul rău Joanna

Am primit un e-mail pentru Specialitățile de Ziua Memorialului. Eram puțin sceptic să mă întorc de aici de la ultima oară și doar timpul în care am intrat era să-mi iau laser pe niște vene păianjenice pe care le am. A fost cam acum un an. Nu am vazut absolut nici un rezultat! Doctorul însuși a fost bun, dar înainte de a verifica afară mi sa oferit o vacanță gratuită cu vitamina B-12, în schimbul unei revizuiri despre yelp! La început am crezut că este ciudat, dar le-a dat avantajul îndoielii că poate ei erau buni și tocmai și-au dorit un fel de revizuire! Sunt un fel de fată care nu scrie niciodată recenzii pentru că sunt atât de ocupat! Am continuat să verific dublurile recente, înainte să fac o rezervare pentru orice servicii noi și specialități! Ca sora unui esthetician, sunt extrem de supărat că ei încă cer să scrie recenzii pentru ei! Sunt foarte familiarizat cu domeniul esteticii! Nu ai încredere în acest loc! Sună ca și cum ar putea fi ceva de afaceri umbroase se întâmplă! Ai grijă!!

Dr. Tehrani a fost excelent. Sunt atât de impresionat. A venit în a doua mea injectare b12 și, literalmente, nu a simțit nimic. Atât de minunat. Așteaptă cu nerăbdare să obțin restul seriei mele aici!

Am cumpărat un grupon pentru IPL și microdermabraziunea. A fost un mare! Doctorul a fost foarte frumos și a explicat totul bine. E un pic cam dur cu microdermul, comparativ cu cele pe care le-am avut în trecut, dar nu mă deranja. Oricum, se face treaba. Înainte de această facială IPL, probabil că am făcut 4, inclusiv una de aproximativ 4 luni înainte de asta, într-un alt loc aici, în San Diego. Am și un grup pentru acel loc și am văzut rezultate ZERO! A fost atât de dezamăgitor pentru că cele pe care le-am făcut înainte de asta mi-au dat rezultate atât de frumoase! Așa că, după câteva luni, am început să caut un alt grup Groupon pentru un loc diferit pentru a face IPL făcut și a venit la MD spa. Ei bine, înainte de azi (aproximativ 3 săptămâni după IPL) și fața mea arată atât de bine! Mi-a eliminat aproape toate hiperpigmentările și petele solare! După doar un singur tratament! Mă simt atât de drăguță! Laugh out loud! Nu pot să nu mă simt ca ultimul loc pe care l-am încercat să-i păstreze laserele întoarse în jos, pentru a continua să cumperi mai multe tratamente pentru a obține rezultate vizibile. Din fericire, am avut experienta in obtinerea acestor tratamente si stiu foarte bine ca ar trebui sa vad cateva rezultate dupa unul. Cel puțin într-un loc bun! Deci vă mulțumesc MD! Voi reveni pentru întreținere!

În primul rând, acest loc are numai recenzii atât de grozave, deoarece vă oferă gratuit lucruri dacă le dați un rating de 5 stele. Acest lucru ar trebui să fie ilegal deoarece nimeni nu oferă o evaluare corectă a afacerii. În al doilea rând, acest loc mi-a pierdut numirea de două ori acum și singura recenzie pe care o pot da se bazează pe singura întâlnire pe care am avut-o cu ei pentru că au pierdut celelalte. Dr. Teheran a fost foarte frumos, dar în ceea ce privește tratamentul, nu am văzut niciun rezultat cu laserul facial și am simțit că a fost o risipă de bani

Pe scurt: GREAT doctor și asistente medicale, și rezultate slabe în greutate! Am inceput calatoria mea de pierdere in greutate cu MD Weight Loss & Spa putin peste 2 luni in urma si eu sunt in scadere cu 16 lire sterline! Nu numai că mă simt minunat în ceea ce privește pierderea în greutate până acum, dar în cele din urmă am impresia că am instrumentele și informațiile necesare pentru a face acest lucru. Nu mă înfomet și eu nu sunt un exercițiu. Programul este echilibrat și complet realizabil. Aceasta este datorită doctorului Tehrani, a personalului său și a programului său. Înainte de a plăti pentru servicii, Dr. Tehrani a petrecut cel puțin 3 ore în total vorbind cu mine despre programul, procesul și răspunsul la foarte multe întrebări. El este incredibil de răbdător, politicos, de ajutor și se îngrijește cu adevărat de bunăstarea pacienților. Acest lucru este rar! Este, de asemenea, util pentru pierderea în greutate, deoarece nu doriți să faceți nimic pentru al lăsa jos, având în vedere cât de mult îi pasă. El se pune la dispoziție atunci când aveți nevoie de el. Dacă nu vă vede sau nu aud de la dvs., el vă va verifica cu dvs. pentru a vedea cum faceți și dacă aveți întrebări sau nelămuriri. Asistentele medicale sunt întotdeauna plăcute și receptive.Asistentele, de obicei, administrează injecțiile cu vitamine, care sunt super nedureroase și rapide și nu necesită o programare. Nu am mai trebuit să aștept mai mult de 4 minute pentru a-mi face injecții / fotografii și am fost în birou de 2 ori pe săptămână în ultimele 2 luni. Biroul este curat, organizat și primitor. Experiența mea cu MD Weight Loss & Spa a fost fără probleme și simplă și îmi dă rezultate excelente!

Am pierdut 15 lbs în 3 săptămâni și sunt atât de încântat să continui! Personalul este foarte prietenos, este rapid, convenabil și mă bucur că am făcut acest pas în călătoria mea de scădere în greutate!

Personalul excelent, super prietenos .. și rezultatele funcționează de fapt! Am fost aici de un an și nu voi mai pleca niciodată în altă parte. Doctorul este atât de informat și poate răspunde la orice întrebare. Cereți Angela când vă faceți injecția. Ea o face rapid și fără durere!

Frumos, luxos, calm atmosfera spa și personal prietenos, personalizabil. Vă puteți simți încrezător în a începe un program de pierdere în greutate direcționat de medic aici. Din experiența mea personală, recomand foarte mult hCG dieta. După o durată de viață fără dietă, care a inclus "încercarea" fiecărui program alimentar major, hCG este ONE dieta care a venit cel mai aproape de a fi "vindecarea" mea pentru obezitate. În dieta hcg, am pierdut grăsime - nu doar apă și mușchi - și am pierdut în acele "zone problematice", cele pe care corpul tău nu dorește niciodată să le elibereze. Odată ce ați trecut prin primele zile ale dietei, vă simțiți "goi", dar nu este foame - este un sentiment diferit - și în loc să vă simțiți rătăciți și obosiți, aveți energie. Deși dieta este strictă, trebuie să rămânem la ea pentru a primi beneficiul maxim, ceea ce pentru mine a fost pierderea de aproximativ o lire pe zi. Luând greutatea, m-au făcut să mă simt YEARS mai tineri! MD Weight Loss & Spa + hcg este un combo câștigător!

Am intrat pentru tratamentul cu vena laser și am fost mulțumit de rezultate. Dr. Tehrani este foarte profesionist și informat. Personalul este foarte prietenos și facilitatea este curată. Marea experiență de ansamblu!

Mă duc aici de câteva ori pe săptămână pentru a-mi obține fotografii de aur de lux care îmi plac foarte mult să mă ajute cu energie și să-mi reduc apetitul. Tocmai am început programul weightloss și până acum atât de bine ... Iubesc tot personalul, toți sunt atât de prietenoși și de ajutor!

4.8
Evaluare totală: 37
5
12
4
1
3
3
2
1
1
0