Ce cauzeaza celulita? | Metoda MELT

20 iulie 2017

Toată lumea mă cunoaște ca obsedată "fascia-nista" dedicată educării oamenilor cu privire la modul de a elimina sau de a evita durerea cronică. Dar de data aceasta, vreau să discut o altă problemă (unii oameni simt că acest subiect este chiar mai oribil) -CELLULITE!

Știu, știu, sunt ca purtător de vești proaste când vine vorba de semnele de îmbătrânire care nu sunt atât de încântătoare. În loc să vorbești doar despre ceea ce pot face oamenii pentru a ajuta la eliminarea umflăturilor de pe spatele picioarelor, să începem cu o întrebare pe care majoritatea oamenilor nu o consideră niciodată: "Ce cauzează celulita?"

Dacă am petrecut o clipă înțelegerea a ceea ce cauzează bulgări, nu ar trebui să ne mai petrecem timp să scăpăm de ea. E mai ușor să o eviți decât să o rezolvi. Așadar, permiteți-mi să vă spun ce cauzează bulgări. Majoritatea oamenilor cred că este o problemă grasă, dar celulita este o problemă a țesutului conjunctiv mai mult decât o problemă de grăsime.

Oamenii cred că celulita este "depozitare excesivă de grăsime". Dar dacă ar fi adevărat, ei bine, doar persoanele supraponderale ar avea celulita. Dar chiar și cei slabi se plâng de bucățile. Da, are ceva de-a face cu grăsime și modul în care corpul nostru gestionează stresul (stocarea prea multor grăsimi are o corelație directă cu metabolismul nostru și cu modul în care organismul nostru produce hormoni de stres), dar lucrurile pe care oamenii trebuie să le înțeleagă sunt unde sunt stocate .

Grăsimea îi place să trăiască în sistemul țesutului conjunctiv - mai precis, stratul care se atașează la partea inferioară a pielii. Se numește fascia superficială. Aceasta este infrastructura de susținere a corpului, care vă păstrează tenul suplă, tineresc și ridicat. Este un strat definabil al sistemului tridimensional care susține, protejează și stabilizează toate sistemele corpului tău. Când grăsimea se depune în acest țesut, aceasta modifică starea fluidă a acestei matrice de colagen. Țesutul conjunctiv este în mare parte un sistem bazat pe colagen. Dacă tot ce faci este să pierzi în greutate, ghici ce? Nu reparati deteriorarea colagenului, astfel incat pielea de celulita si sagetarea tinde sa arate LUMINOASA!

Celulele atrag fluidul în matrice pentru a se lega cu moleculele de colagen. Gândiți-vă la țesutul conjunctiv ca un burete: Când acest țesut este hidratat, este flexibil și poate să se adapteze la orice mișcare pe care o facem. Cu toate acestea, atunci când depozitele de grăsime în acest țesut, acesta este prins în colțurile și crennies de acest sistem dinamic, care sunt numite microvacoules. Aceste "spații" între fibrele de colagen se umple cu celule de grăsime și remorchere pe fibrele de colagen.

Ceea ce știm despre colagen este dacă trageți sau comprimați țesutul pentru perioade lungi de timp și cauzează colapsul matricei și devine mai puțin stabil și rezistent. Grăsimea înlocuiește fluidul vital din compartimentele respective și, încet, colagenul își pierde integritatea, iar grăsimea se scurge prin matrice.

Dacă nu este suficient de rău, există încă două probleme legate de defalcarea acestui țesut. Când grăsime trăiește în stratul de țesut conjunctiv sub piele, celulele grase MULTIPLUS! Hopa. E ca și cum ți-ai prins guma în părul tău. Fibrele de colagen țes și se prăbușesc în celulele grase. Și, boom, vedeți bulgări.

Pentru a adăuga insultă la rănire, dacă comprimați sau trageți țesutul conjunctiv pentru perioade lungi de timp, acesta determină un efect de deshidratare. Când comprimați spatele coapselor pentru perioade lungi de timp? Când te afli! Și majoritatea oamenilor stau pe perioade lungi de timp, ceea ce dăunează colagenului și depuneți grăsime și se înmulțește și acum creșteți în continuare stresul și răspunsul la stres al sistemului metabolic. Sunteți jos gaura de iepure.

Ce putem face?

Deci, putem face ceva pentru a evita bulgări de pe spatele picioarelor noastre? DA! În cartea MELT Method, există o secvență numită secvența de compresie inferioară a corpului. Faceți această secvență în fiecare zi, pentru a stimula în mod constant sistemul. Interesant, chiar lucrul care provoaca deshidratarea in acest tesut poate rehidrata daca stiti cum. Învățați cum să comprimați acest țesut într-un mod pozitiv, ajută sucul de țesut înapoi.

Iată câteva alte sfaturi și tehnici cheie pentru a vă restabili starea fluidă a țesutului conjunctiv și pentru a vă menține picioarele nelimitate:

 1. Apă. Consumați apă consistent în timpul zilei.
 2. Ridică-te și mișcă-te! Ieșiți din scaun la fiecare 30-45 de minute! Nu trebuie să faci prea mult. Ridicați-vă, întindeți-vă ca o pisică, respirați adânc și, dacă puteți, faceți un tur în jurul casei sau al biroului. Așezați-vă timp de cel puțin un minut la fiecare 30 de minute și veți ajuta într-adevăr această problemă O mulțime!
 3. Masaj. Dacă aveți timp și bani, luați un masaj de la un terapeut de masaj calificat! Desigur, majoritatea dintre noi nu avem timp sau bani pentru a face acest lucru în fiecare zi, dar dacă vă întrebați în timpul unor sesiuni de masaj concentrate, veți susține acest țesut chiar mai mult!
 4. Instrumente de vibrație. Orice tip de instrument vibratoare pe corp este BUN. Am găsit ceva numit Buffer-ul corpului. Se pare ca un tampon de masina, dar imi place acest lucru si ofera alte beneficii si suprafetei pielii!
 5. De bază, ușor de întins și activitate consecventă. Ambele sunt benefice pentru buna circulație și beneficiile sunt de mare amploare. Ridică-te și mișcă-te!
 6. Mai mult, tratați bine pielea. Folosiți protecție solară atunci când vă aflați la soare, hidratează și îngrijește pielea.

Amintiți-vă, celulita este o problemă a țesutului conjunctiv și puteți reduce semnele acesteia stimulând zilnic țesutul. Pielea arată pur și simplu impresia a ceea ce este deteriorat chiar sub suprafață.

Frumusețea nu este profundă a pielii, este țesutul conjunctiv adânc și țesutul conjunctiv este un sistem întreg de corp pe care îl puteți sprijini. Dă-o o încercare și lăsați bucățile de oasele voastre!

Inițial postat pe 24 iunie 2014

Ce cauzeaza celulita? | Metoda MELT

| De Everly Smith

(Ok USA) - Este o revoluție keto!

Partenerii care sunt responsabili pentru noul KetoFuel au luat rezervorul de rechini de furtună. În cel mai urmărit episod din istoria rezervorului de rechini, asta-i! Dr. Ron Schimbare și partener financiar analist Michael Schrader a folosit produsul creat pe baza studiilor științifice despre dieta ceto. "Am știut să punem corpul într-o stare de ketoză lucrat. Am vrut să găsim o modalitate de a pune corpul în această stare, fără dieta strictă". S-au născut săruri de keto.

Produsul a fost cumpărat de rechini și în testul cu eliberare limitată, rezultatele au fost de necrezut. "Noua ceto dieta este pusă pentru a revoluționa industria dietei." rechin Lori Greiner. "Am vrut produsul pentru mine, stiam ca va vinde imens pe HSN, dar sunt fericit ca il impartasim. Vreau sa raman sincer cu misiunea baietilor pentru a permite tuturor sa acceseze".

Ce s-a întâmplat?

Niciodată nu există un episod de rezervor de rechini căzut într-un război de licitație - cu toți rechinii care încearcă să-și pună mâna pe produs. Dar exact așa sa întâmplat atunci când fondatorii KetoFuel Dr. Ron Chang și Michael Shrader au plecat în rezervorul de rechini. În cele din urmă, rechinul a cumpărat 25% din cuplurile partenerilor, cu rechizitoriul personal al rechinului de a-și îndruma perechea și de a ajuta să se supună unei noi campanii de marketing personalizate pentru a ajunge la toate femeile cu produsul lor revoluționar.

"Nu ne-am așteptat cu adevărat la răspunsul pe care l-am primit. Speram să obținem o finanțare, poate o mică expunere, dar rechinii au văzut imediat ce aveam." A spus Michael Shrader după difuzare.

De la spectacol difuzat, perechea a fost greu la locul de muncă, luând sfaturi de rechin și de lucru pe branding noi, campanii noi, și de vânzare din prima lor limita de rulare a produsului.Ne-am așezat împreună cu partenerii pentru a le întreba mai multe despre cum au început.

InTouch: Spuneți-ne, de unde știți de unde să începeți?

Pentru a fi sincer, chiar nu am făcut-o. Dar am știut că trebuie să fie un răspuns mai bun la pierderea în greutate. Așa că am început să vorbesc cu pacienții mei. Am vrut să aflu care sunt schimbările pe care au fost dispuse să le facă în mod realist și cât de mult erau dispuși să facă realist pentru a pierde în greutate. Ce am aflat? Oamenii au nevoie de scădere în greutate pentru a se încadra în viața lor. Încă mai au locuri de muncă și copii și curățenie de case și alimente. Ei nu au timp pentru diete complicate și planuri excesive de antrenament.

InTouch: Cum ai aflat despre dieta de ceto?

Shrader: Asta a fost totul pentru mine. Timpul a dat o caracteristică pe ea ca acum un an. Mi-am amintit cum dieta ceto a fost tentată din nou ca un "miracol". Problema? Oamenii nu se pot lipi de dieta complicată. Așa a fost punctul nostru de plecare. Știam că trebuie să găsim o modalitate de a schimba modul în care a funcționat metabolismul oamenilor, fără ... bine lucrarea.

De la spectacol, partenerii s-au vândut în afara rundei inițiale a KetoFuel și se pregătesc pentru următoarea fugă. Dar rezultatele până acum au fost de necrezut!

InTouch: A fost costisitor să dezvolți KetoFuel?

Schrader: a făcut testele inițiale și a fost cercetat. Mi-am folosit economiile de la un deceniu ca analist financiar. Dar una dintre cele mai mari provocări ale noastre a fost că am vrut să facem KetoFuel accesibil tuturor. Așadar, oferim o serie de pachete și opțiuni diferite pentru a se potrivi cu bugetul fiecăruia.

InTouch: E impresionant! Puteți explica modul în care funcționează dieta?

Chang: Nu este prea mult pentru ea, și asta este recursul la toate. În fiecare dimineață o luați pe KetoFuel cu o cantitate de 8 oz. pahar cu apa. În fiecare seară, luați o altă pilulă cu un alt pahar de apă de 8 oz. Asta e! Desigur, ca și doctor, recomand întotdeauna o dietă sănătoasă și exerciții fizice. Dar, în mod cinstit, exercițiile fizice nu funcționează cu adevărat pentru scăderea în greutate, doar pentru mai multă sănătate. După doar 30 de zile am început să vedem rezultate uimitoare. În trei luni, toți subiecții noștri de test au pierdut cel puțin 20 de kilograme fiecare!tweet

"Am încercat fiecare dietă care există. Toata lumea. Și nu puteam să rămân cu nimic. Îmi place această dietă pentru că, practic, nu trebuie să fac nimic și încă obțin rezultate! "
-Gabby în show-ul de seară


Rezervorul de rechin nu este singurul care promovează uimirea de ardere a grăsimilor. Grammy câștigătoare și gazdă de televiziune Christina Aguilera a creditat dieta cu pierderea ei uimitoare în greutate. De asemenea, se zvonește că Melissa McCarthy, Carrie Underwood și Wendy Williams au folosit-o pentru a pierde o cantitate semnificativă de greutate corporală. Această nouă combinație este cel mai tare lucru din Hollywood chiar acum, și nu fără nici un motiv. Această formulă dovedită clinic sa dovedit a transforma corpul dumneavoastră într-o mașină de ardere a grăsimilor! Și, cel mai bine, produsul este complet natural. Deși nu ne-am îndoit de rezultate, am vrut să le vedem din prima mana!

Keto Salts au fost prezentate de medici renumiți și prezentați pe știrile NBC și CNN


A trebuit să aflăm mai multe despre exact ce a făcut KetoFuel și cum a funcționat. Nu am mai auzit niciodată despre asta, dar acum am fost intrigați. După ce a fost eliminată de echipa noastră juridică, editorul nostru principal a solicitat un studiu de caz. Noul nostru reporter alice, Alice Clemmens, a fost mai mult decât fericit să fie cobaiul nostru. Ea a fost însărcinată să încerce această dietă cu celebrități și să o documenteze pentru următoarele 31 de zile.

Înainte de a începe, trebuia să ne asigurăm că acesta a fost produsul de ceto drept. Insiderul nostru ne-a avertizat că 90% din toate produsele de ceto sunt mai puțin de 30% Keto, restul fiind umpluturi comestibile. După zile de cercetare, am descoperit că KetoFuel este cea mai bună alegere pe Amazon. Cu peste 4.000 de comentarii pozitive și un rating general de 4.9, am fost vânduți.Am fost pe cale să o cumpărăm atunci când am dat seama că furnizorii KetoFUEL oferă în prezent clienților noștri exclusivități de timp limitate! (Mai multe informații de mai jos)

Secretul din spatele lui KetoFuel este abilitatea de a suprima apetitul și de a crește viteza metabolismului, transformând corpul într-o mașină virtuală de ardere a grăsimilor.

De ce este KetoFuel atât de eficient?

KetoFuel conține ingredientele naturale, Keto Salts, care forțează organismul într-o stare constantă de ketoză. Cetoza este un proces natural pe care organismul îl inițiază pentru a ne ajuta să supraviețuim atunci când aportul alimentar este scăzut. În această stare, producem cetone, care sunt produse din defalcarea grăsimilor din ficat. Prin punerea corpului în Ketoză, este în mod constant să se adune carbohidrați și grăsimi pentru energie.

Keto Salts au fost dovedite clinic pentru:

 • Creșteți viteza metabolismului cu 70%
 • Încetează producția de glucoză și celule producătoare de grăsime cu 150%
 • Ajutați organismul să ardă grăsimile ca energie în loc să le stocheze
 • Bogat în antioxidanți și serotonină, care stimulează nivelurile de energie
 • Reduceți nivelul de cortizol (hormonul de stres) pentru a îmbunătăți sănătatea mintală
 • Ajută la protejarea și regenerarea funcției cerebrale și a sistemului nervos

Pentru studiul nostru de caz, am comandat o reducere de timp limitată a KetoFuel. Furnizorii oferă acum cititorilor noștri DISPONIBILITATE SPECIALĂ DE RISC GRATUIT. (Vezi mai jos pentru link-uri exclusive)

Trei zile mai târziu a fost livrat KetoFuel. Mai jos sunt rezultatele mele ... Sunt interesante de spus cel putin!

ME2

Rezultatele mele - am pierdut 28 kg de grăsime de stomac în doar o lună folosind KetoFuel, arăt și mă simt minunat! - Alice Clemmens (OK!)

Ce am facut?
1. Am luat o pilula KetoFuel dimineața. Asigurați-vă că beți multă apă pe parcursul zilei.
2. A luat un KetoFuel seara.

Saptamana 1

Este ziua a 7-a de a lua KetoFuel. Când am început, am cântărit 162 de kilograme. Sunt la 155 după 7 zile, dar cel mai probabil e greutatea pe care am pierdut-o și niște grăsimi au ars. Cu toate acestea, simt impactul pe care l-am făcut. Mă simt mult mai energic. De obicei, mă prăbușesc în jurul valorii de 3 PM la serviciu și mă simt leneș și care a dispărut complet în acest moment.

Săptămâna 2

Este Ziua 14, am ajuns pe scară și am cântărit 145. Mai mult de 10 kilograme. Am pierdut peste 17 de lire sterline in 14 zile pana acum, dar din nou primele 10 lire sint de obicei greutate pe apa. Mă simt mai puțin stresat și am observat că nu mă răsucesc și nu mă mai întorc în pat. Mă simt mai energic și dimineața.

Săptămâna 3

Ziua 18 a dietei KetoFuel. Înainte să mă scot pe scară, am observat că pantalonii mei erau mai deschiși decât de obicei. Scara a spus 142. Nu am cântărit mai puțin de 145 de când m-am căsătorit. Am primit chiar și câteva complimente de la colegi și prieteni! În acest moment, știu că dieta funcționează, dar creanțele de 35 de lire sterline de către oamenii de pe Amazon pot fi dificil de realizat. Vom vedea în următoarele săptămâni.

Săptămâna 4

Este Ziua 28 și cântăresc 136 de ani. Cu siguranță mă diminuez aportul de zahăr în această săptămână. Mai sunt încă 4 zile, sunt atât de entuziasmat în acest moment. Soțul meu, de fapt, flirtează cu mine din nou. Am ieșit noaptea trecută și, pentru prima dată de ani de zile, l-am observat iritat atunci când alți bărbați se uită la mine! Ultima dată când sa întâmplat a fost când ne-am căsătorit!

Săptămâna 5

Este ziua 31, cântăresc oficial 134 de kilograme și am pierdut peste 28 de lire sterline în 31 de zile. Cuvintele nu pot explica cât de uimitor mă simt. Este mult mai ușor să faceți cumpărături acum câteva zile. Nu mă dorește pentru totdeauna să găsesc mărimea perfectă. Nu mai cereți "Aveți acest lucru într-o mărime mai mare?" Chiar mă ajută căsnicia, soțul meu și cu mine am început să ieșim în weekend-uri, așa cum am făcut înainte de a ne căsători!


În concluzie, am fost puțin îndoielnici aici la Ok !, dar trebuie să încercați efectele acestei diete pentru tine; rezultatele sunt reale. După efectuarea propriului nostru studiu personal, suntem încântați să vedem că oamenii se găsesc într-adevăr cu succes, inclusiv eu. Și nu ai nimic de pierdut. Pentru a comanda sticlele cu discount redus, urmați legăturile pe care le-am furnizat și știți că obțineți produse de calitate care funcționează; fără obligaţii!

Evelyn Smith | O.K!

EDITOR'S NOTĂ: Pentru o perioadă limitată de timp, furnizorii oficiali ai KetoFuel au convenit să ofere cititorilor noștri o reducere specială pentru riscuri fără riscuri.

ACTUALIZAȚI: REDUCEREA RISCURILOR DE RĂSPUNS LIMITĂ GRATUITĂ DISPONIBILE GRATUITĂ
De la , Există mai puțin de 42 de REDUCERE TIMP RISC LIMITED GRATUIT Disponibil!
4.8
Evaluare totală: 36
5
15
4
1
3
2
2
1
1
1