Exerciții pentru a scăpa de grăsime din spate YouBeauty

Cum sa scapi de grasimea din spate
Cea mai dificilă realitate de a pierde în greutate este că nu puteți să vă apropiați de un anumit loc pe corpul dvs. și să topiți grăsimea. Este nevoie de o antrenament inteligent pentru întregul corp pentru a arde cu adevărat grăsimea și veți vedea rezultatele peste tot. Ce ești tu? poate sa nu vă concentrați asupra exercițiilor de întărire și tonifiere pe o zonă a mușchilor pentru a izola un loc de probleme și pentru a defini acei mușchi - care, combinate cu cardio (alergând, eliptic, indiferent de forma pe care o preferați cel mai bine și care se vor lipi) rezultatele dorite.

MAI MULȚUMI RIDICAREA GHIDULUI DIN ÎNGRĂȘĂMÂNT

Dacă grăsimea din spate este una dintre cele mai mari suspendări ale corpului dvs., concentrarea pe consolidarea acelei zone este cheia - și totuși, este adesea trecută cu vederea. "In general, in ceea ce priveste ridicarea si pregatirea in greutate, femeile isi neglijeaza latsul si partea superioara a spatelui mai mult decat orice alt grup muscular", noteaza expertul in fitness NYC si antrenorul de celebritati Kira Stokes. "Suntem întotdeauna mai preocupați de ceea ce vedem imediat în oglindă, care este partea din față a corpului. Spatele dumneavoastră este probabil ultima parte a corpului pe care majoritatea femeilor o fac cu adevărat. "

Dar întărirea musculaturii spatelui este incredibil de importantă - și nu numai din motive estetice.

Munca acestor muschi imbunatateste si pozitia. "Postura ta nu provoacă doar din partea inferioară a spatelui", notează Stokes. "Este și partea superioară a spatelui și rotunjirea umerilor." Și postura slabă, în afară de a face să pari mai puțin încrezător atunci când intri într-o cameră, poate crea de fapt iluzia de grăsime din spate, chiar dacă nu o ai . "În momentul în care începeți să vă concentrați asupra corpului din spate, postura dvs. se va îmbunătăți", adaugă Stokes.

MAI MULTE PE YOUBEAUTY: 12 Scruburi decadente pentru piele incandescenta

1Pull-up-uri

Rândul tău de apărare împotriva grăsimii din spate? Tracțiuni la bară. "Când femeile auziți cuvântul" trage-up ", cred că toată lumea primește neliniște", spune Stokes, deoarece acestea par (și sunt) greu de făcut. "Există însă multe alte modalități de a imita mișcarea unei trageri". În plus, există și alte mișcări de antrenament foarte puternice pe care le puteți face, atât acasă, cât și la sala de sport, pentru a obține un criminal înapoi.

Tracțiuni la barăPull-up-uri: partea din spate este alcătuită din mulți mușchi diferiți, iar un trage-up este un exercițiu atotcuprinzător care le tonulează și le sculptează pe toate, spune Stokes. Dar sunt greu, așa că oamenii tind să se ferească de ei. Dacă puteți face o tragere normală - prindeți bara cu palmele îndreptate spre exterior - este ideal. "Aceasta va funcționa mai mult din mușchiul lat și din spate", spune Stokes. O chin-up, în cazul în care palmele sunt îndreptate spre tine, este o opțiune mai ușoară și tot va merge să-ți faci un pic de spate, dar loveste bicepsul mai mult, așa că faci chin-up-ul tău a doua opțiune. Iată câteva modalități prin care puteți modifica un tras clasic:

  • Trageri negative - stați pe ceva pentru a vă ridica în poziția de tragere de capăt împotriva barului. Coborâți încet corpul în jos într-o mișcare controlată.
  • Mașină asistată de tragere - "Fiecare sală de gimnastică are o mașină asistată și, din păcate, de obicei este goală pentru că arată mare și înfricoșătoare", spune Stokes. Dar este un instrument excelent pentru a face pull-up-uri dacă nu le puteți stăpâni pe cont propriu. Acest videoclip vă va oferi o idee bună despre cum să utilizați unul, dar cereți-i pe cineva de la sală de gimnastică să vă arate modul potrivit de a folosi mașina specifică.
  • Rostul inversat cu TRX - Acesta este un exercițiu uimitor pentru partea superioară a spatelui dintre scapula dvs. și delta dumneavoastră spate - practic toate mușchii spatelui mare, spune Stokes. Tot ce aveți nevoie este o bandă TRX, pe care majoritatea sălile de gimnastică o au. Consultați acest videoclip pentru o modalitate.

CITIȚI MAI MULT: Eticheta de frumusețe: Cum să sfătuiți la salon

2 Rândul cu dungi

Rândul de ghinion: Plasați un genunchi pe o bancă, pe o canapea sau pe masă, cu o greutate ușoară (3-5 kilograme) în mâna opusă, ușor îndoit înainte cu spatele plat. Trageți brațul înapoi drept într-o mișcare de rând, contractându-vă partea superioară a spatelui, cotul străbătând partea corpului în timp ce se mișcă. Faceți un set complet de 12 și apoi schimbați brațele.

3 Renegade Row

Rândul Renegade: intrați într-o poziție de placă, armați afară direct sub umeri, strângând fundul și trăgându-vă abdomenul strâns în coloana vertebrală. Țineți o greutate de 3-5 kilograme în fiecare mână. Începând cu un braț la un moment dat, trageți greutatea înapoi într-o mișcare de rând, cuprind partea superioară a spatelui și deltă.

Exercițiul 4TYI

TYI: Stați pe stomac pe podea sau echilibrați pe o minge de fizio, ținând ganterele de 3 lire în fiecare mână. Împingeți-vă spatele și ridicați puțin pieptul. Apoi, mișcați brațele în sus și în afară într-o poziție T, eliberați-o, mutați-o într-o poziție Y, eliberați-o și apoi mutați-o într-un braț care vă atinge deasupra capului. Acesta este unul extraordinar pentru delta din spate, care este un muschi important de pozitie, noteaza Stokes. Majoritatea oamenilor sunt foarte slabi aici, deci folosiți o greutate super-ușoară pentru aceasta.

5Push-up-uri

Push-up-uri: Această mișcare de bază lucrează în primul rând în pieptul dvs., dar poate fi și un exercițiu de spate excelent. Intrați într-o poziție standard de împingere cu mâinile pe teren mai late decât distanța dintre umăr. "Când coborâți în poziția contractată, chiar vă angajați în spate", notează Stokes. Așadar, scăpați-vă încet și concentrați cu adevărat această mișcare descendentă. Țineți-l în partea de jos timp de 3 secunde și împingeți-vă înapoi, contractând pieptul.

6 Rope de toaletă

Jumping coardaJumping coarda: S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați lucra cu umerii, spune Stokes, dar ei sunt conectați la spate, așa că și asta se întâmplă.În plus, este un antrenament excelent cardio, care va arde grasimea peste tot.

7 Ciclu de corp în sus

Ciclul superiorului: Știi că bicicleta superioară a corpului în sala de gimnastică este goală tot timpul? "Folosesc acest lucru ca un maniac ciudat", spune Stokes. "Este cea mai nefolosită bucată de echipament și este uimitor pentru tricepsul și spatele dvs." Încearcă 5 minute pe asta și abia te vei descurca. Încearcă ciclismul înapoi pe el pentru o ardere chiar mai puternică.

9Plometometrie și cardio

Pentru a-ți amplifica antrenamentul, Stokes recomandă să faci o mișcare plyometrică după fiecare exercițiu pentru a folosi același mușchi într-o manieră mai dinamică. "Vrei să fii dinamic cu partea superioară a corpului așa cum ești pentru corpul tău inferior", spune ea. "Un fel de cardio pentru spate." După ce terminați un set al oricăruia dintre exercițiile de mai sus, faceți 30 de secunde dintr-o minge de medicină aruncați: Aduceți o minge de medicament de 10 de lire pe cap, întinzându-vă spatele și mușchii latului; apoi aruncați-o la fel de mult ca și cum ați putea în pământ, contractându-vă spatele sus și lats. Veți folosi mușchii din spate și veți obține o rată a inimii în același timp - cel mai bun mijloc de înrăutățire a grăsimilor din spate.

Faceți 3 seturi de aceste exerciții de 2-3 ori pe săptămână. Sau alegeți doar două sau trei preferate și concentrați-vă pe ele. "Nu numai că veți vedea [rezultatele], dar veți simți și ele", spune Stokes. Cu o spate sexy, tonifiat și o postură mai bună, toată lumea vă va face să stați doar puțin mai înalt când intri în cameră.

«Anterior: Intro

Înainte: Trucuri de moda pentru a vă flatter spatele »

4.4
Evaluare totală: 22
5
14
4
5
3
2
2
1
1
1