Cum sa curatati ghirlandele arse si tigile arse

Dacă ați experimentat vreodată durerea unei tigaie arse, vă aduc veste bună: Puteți să vă îndepărtați mănușile de cauciuc și să vă odihniți brațele obosite. Am gasit o solutie care nu are chimicale, reduce timpul de spalare la jumatate si iti permite sa iti pastrezi tigaia. Noroc!

Un scurt videoclip despre acest subiect

De ce ai nevoie

materiale

  • 1 ceașcă de oțet alb
  • 2 linguri de bicarbonat de sodiu
  • 1 ceașcă de apă (dați sau luați în funcție de dimensiunea tăvii)
  • O tavă din oțel inoxidabil arsă care a fost lăsată goală și nesupravegheată pe o placă încălzită (Hopa!)
  • Un tampon de spălare, pentru că nu găsesc nici un fel de a evita în întregime (acesta are un mâner convenabil)

Dacă ați experimentat vreodată durerea unui tămâiat ars vestea bună ...

Instrucțiuni

1. Așezați tigaia pe vana de gătit și umpleți fundul vasului cu un strat subțire de apă.

2. Adăugați oțetul.

3. Aduceți tigaia la fierbere. (Ar trebui să fie deja un pic mai curat.)

4. Scoateți tigaia din căldură și adăugați sucul de copt. Asteptati-va fizz!

Apartment Therapy Curățire Sfat: Mulți cititori au comentat că au experimentat "fizic dramatic" care a necesitat multă curățenie. Pentru a evita acest lucru, puteți turna otetul și apoi adăugați sucul de copt.

5. Goliți tigaia și curățați-o cu instrumentul de spălare; dacă este necesar, puteți adăuga un pic suplimentar de bicarbonat de sodiu uscat.

6. Dacă există semne super-încăpățânate care nu se îndepărtează prin spălare, faceți o pastă de bicarbonat de sodiu și câteva picături de apă. Lăsați pasta pe semne pentru un timp și reveniți la curățare ca în mod normal.

7. Ta-da! Acum puteți să vă ridicați picioarele și să vă bucurați de orele pe care le-ați salvat în picioare peste chiuvetă.

Note Aditionale:

Mi-e rușine să spun că nu e prima dată când ard o tigaie (sperăm că este ultima mea) și le poți curăța doar cu bicarbonat de sodiu, cu apă și cu scrumieră, dacă ești foarte angajat. Dar acest proces de fierbere este mult, mult mai ușor. Mi sa spus, de asemenea, că acest lucru funcționează foarte bine pentru coacerea pe hrană și în special a laptelui.

Unele alte metode de încercare

Noi nu le-am verificat, dar aici sunt cele mai bune sfaturi pentru cititori din comentariile:

  • Du-te la Amazon și căutați "Carbon Off". Am niște cearceafuri curate, vase, tigăi și multe alte lucruri din cauza asta. E ca și cum ștergeți vopseaua - purtați mănuși.
  • Păstrăm o sticlă de emolientă ieftină pentru țesături. Puneți o cantitate mică în tigaie cu puțină apă fierbinte și lăsați-o să stea timp de 15 minute, ceea ce face ca mai puțină spălare.
  • Puneți puțină apă cu pulbere de spălare regulată în tava arsă și aduceți-o la fierbere și apoi lăsați-o să fiarbă puțin. Funcționează ca magie.
  • Folosesc cola non-dieta ieftină - tocmai se toarnă în aproximativ un centimetru și lasă-o să se fierbe cât de departe pot înainte ca lichidul să dispară. Zahărul înmoaie lucrurile arse și aciditatea îi ajută să-l tragă. Funcționează și pe foile de copt. Oțetul ar face același lucru, dar valoarea cola este mai ieftină aici!
  • Fac asta cu apă și Dawn și aduc la fierbere câteva minute. SOS-urile îndepărtează restul.

Editat dintr-un post publicat inițial la 3.02.2011 - TW

Apartment Therapy susține cititorii noștri cu recomandări de produs alese cu atenție pentru a îmbunătăți viața la domiciliu. Ne sprijiniți prin legăturile noastre alese independent, dintre care multe ne câștigă comision.