Mâncăruri proaspete și adecvate - Hill's Banker - San Diego, CA

134

San Diego, CA 92101
(858) 805-1150

Îmi place serviciul de livrare, deoarece ei mă scriu atunci când mesele mele sunt în cale și când au fost livrate, așa că mă pot asigura că mă întorc acasă să le îngheț. Îmi place să le lase chiar în fața ușii pentru mine și este un serviciu local de livrare cu un interval de timp pentru livrare. Mâncarea este întotdeauna grozavă și comandam zece pe săptămână, dar nu le-am putut termina niciodată înainte de cea mai bună dată, așa că le-am dat și prietenilor care i-au iubit. Acum comand doar 5 mese pe saptamana si le imparti intre masa de prânz si cina, deoarece portiunile sunt mari, ceea ce ajuta cu mesele cu calorii mai mari, deoarece unele au aproximativ 500 de calorii sau mai mult.Din când în când, ele vă oferă beneficii ca două mese libere. Încă mai am uitat să le numesc cele două mese libere după a patra ordine.Au obișnuit să aibă acele muscaturi de nucă de cocos care erau uimitoare. Probabil mi-ar fi comandat zece mese și le-am mâncat toată săptămâna.Am avut câteva mese care nu erau gustul meu, dar asta se baza doar pe preferință.Îi recomand foarte mult!

Vreau să încep prin a spune că nu am lăsat niciodată recenzii on-line și când văd romane pe Yelp și Google îi numesc pe acei oameni niște vieți joase, cu puțin timp în mâinile lor! Dar acest lucru trebuie să fie public, așa că poate că pot să trezesc niște oameni acolo.Am primit 25 de mese livrate în casa mea acum 3 zile și fiecare masă este subponderală. Ei vă spun că veți obține 60 de grame de proteină în pui Kung Pow, dar după ce am pus puiul pe scara mea de hrană, mi-am dat seama că avea doar 2,80 uncii de carne de pui, care conține doar 21 de grame de proteine. Sunt sigur că ei se îndepărtează de ea pentru că sunt mulți oameni proști care nu acordă atenție nimic. 3 magazine de alimente întregi din Los Angeles au fost amendate pentru 750 de kilometri pe kilogram pentru că au fost scutite de coșuri de alimente, așa că dacă s-ar spune că sunt sigur că vor trebui să schimbe lucrurile. Puiul pe care il primesc este din Restaurant Depot si la fel si friptura si somonul, asa ca atunci cand va spun ca folosesc carne Orgsnic care este cea mai mare bs pe care o pot spune pentru ca eu am cumparat acolo timp de 12 ani plus cand aveam nevoie nu au avut de cauciuc lor urât cum ar fi Chicken breat în ani. Deci, salvați-vă banii și căutați o companie mai bună acolo pentru mese, deoarece ceea ce servesc acești băieți este dincolo de dezgustător și de înșelător!

Partenerul meu a avut un rade despre acest sistem de livrare a preparatelor de masă și am decis să-i fac o lovitură!$ 69/5 mese pe săptămână = 13,8 $ / masă119 USD / 10 mese pe săptămână$ 159/14 mese pe săptămânăEste scump stupid! Vreau să spun, 13,8 dolari pentru o masă? Nici măcar o masă, ci un fel de mâncare! Da, mâncărurile devin mai ieftine cu cât cumpărați mai mult, dar pentru cât de mult obțineți, nu merită. Dar nu merită mai mult pentru că simt că pentru cât plătesc, felul de mâncare ar trebui să aibă gust fenomenal și, din păcate, nu a fost și am ajuns să arunc 3 feluri de mâncare pentru că au gustat atât de funky și / sau extrem de bland !Dacă îl primiți în casa dvs., cele de mai sus sunt prețurile pe antena. Dacă o luați la una dintre locațiile de acolo, pe care le au multe în întreaga San Diego, veți obține un extra 1 gratuit. Locațiile lor sunt de fapt frigidere în săli de sport, saloane etc.BBQ de carne de vită coreeană: Aceasta a fost de fapt decentă și aromă. Aceasta a fost prima mea masă și am gustat promițător.Steak Chimichurri cu legume de cartofi de plante prăjite: Steak-ul a fost extrem de dur și bland!Friptură la grătar cu prăjit Dijon Varză de Bruxelles: Steak-ul a fost din nou extrem de dur. Ei recomanda microwaving timp de 2-3 minute, si am facut acest lucru timp de 2 minute, asa ca nu ar trebui sa se datoreze cat de mult am microwaving-l pentru ...Salmon Broccoli & Vegetal Rotini: Bine dar bland.Thai Red Curry Chicken: Asta am putut sa ma descurc doar cu 2 muscaturi. Currul era funky și acru.Basil thailandez cu sol Turcia: picant, dar aromat.

Ei bine, Fresh și Fit au fuzionat cu serviciul de masă Ported. Mă duc la școală și lucrez cu normă întreagă, așa că a fost foarte entuziasmat să primească mese noi în această săptămână. Într-un fel, posibil datorită fuzionării, comanda mea a fost pierdută! 80 de ore de muncă și școală și nici un fel de mâncare nu a fost un total de bummer. Ed Keyes de Portioned și acum de Fresh and Fit nu numai că mi-a rambursat, el a mers la mine acasă la căldură de 85 de grade pentru a livra mâncare gratuit. În cazul în care acest lucru isnt Grade Un client Service Nu știu ce este Multumesc mult Ed și Fresh și Fit Meals pentru salvarea acestui proprietar de afaceri și student full-time. Mâncarea este, de asemenea, delicioasă și la un preț rezonabil. Ed și această livrare de masă sunt adevărați eroi în cartea mea. Încercați-le!

Mi-am plasat comanda săptămâna trecută pentru livrare astăzi, dar când m-am dus să o iau astăzi (la Salonul de bronzare Urban), nu a fost acolo. Am încercat să le sun în ultimele 2 ore, dar telefoanele lor sună ocupate. De asemenea, când încerc să merg pe site-ul lor, primesc un cod de eroare?Se întâmplă ceva.

OK, așa că știu în revizuirea anterioară că am spus că nu vă recomand să încercați acest loc ... Lasă-mă să spun că personal nu m-am interesat de mâncare. Dar de ce actualez recenzia mea? Îl actualez acum la 4 stele pentru că am vorbit cu serviciul clienți și a fost o experiență pozitivă și motivul pentru care îmi schimb opinia în revizuire.Serviciul de relații cu clienții mi-a explicat că garantează că, dacă nu vă plac mesele pe care le-ați comandat, puteți să solicitați o rambursare completă sau pentru diferite mese. Deoarece nu mi-a plăcut majoritatea meselor, am cerut o rambursare completă și mi-au oferit-o.Deci, pentru a fi sincer, dacă vă gândiți să încercați acest loc din motive de sănătate sau de confort, aș recomanda să încercați acest lucru doar pentru că aveți "garanția satisfacției".

Acesta este al doilea serviciu de pregătire a mesei pe care l-am încercat și este mult mai bine decât primul.Ce imi place despre ei:- Majoritatea meselor sunt minunate- Poți să-ți alegi mesele, astfel încât să nu fie nevoie să le faci pe cei pe care îi faci- Destul de variată de mese pentru a alege- Au pus macro-urile pe containerecoborâsuri:- Scumpe (dar comparabilă cu majoritatea opțiunilor de preparare a mâncării. Doar doresc să fie mai accesibilă.)- Când vă înscrieți, să alegeți fereastra de livrare, dar după prima comandă mi-a spus că toate livrările au fost făcute în zilele de luni?- Mi sa spus că trebuie să fii acasă pentru livrările care nu au avut loc cu ultima companie pe care am încercat-oÎn general, sunt mulțumit de acești tipi și am de gând să-i folosesc în continuare dacă nu găsesc ceva mai rezonabil.

Am fost foarte entuziasmat când am citit recenzii. Sincer, unele dintre mese erau bune. Dar majoritatea erau atât de mici. Am comandat zece mese și am aruncat ca cinci dintre ei. Acestea sunt minunate dacă intenționați doar să trăiți în afara a 1100 de calorii pe zi.

Sunt mulțumită de experiența de ansamblu. Tot ce am avut până acum era delicios. Unele dintre mese au calorii scăzute, dar se umple. Singura sugestie pe care o am este site-ul web. Mi se pare incomod să găsesc masa pe care am ales-o săptămâna trecută să o șterg înainte de a adăuga noul lucru pe care aș dori să-l comand. Obținerea unui buton de resetare a mesei ar fi frumos.

Prietenul meu și cu mine căutam servicii sănătoase de pregătire a mesei în San Diego. Am încercat alte servicii de livrare a mâncării și niciunul dintre ei nu a întrunit cu adevărat așteptările noastre. În cele din urmă am încercat preparatul Fresh & Fit Meal, ne place! Ei au atatea optiuni si te lasa sa alegi mesele in pregatirea mesei, asa ca este minunata. Am fost cu ei de 6 luni acum, iar noi vom fi cu ei de mult timp, ele fac foarte convenabil sa comande mese, ele ofera livrare gratuita si, cel mai important, mancarea este excelenta. De la lansarea Fresh și Fit, am pierdut greutatea, am salvat o tona de bani de la a nu mânca și de fapt ne bucurăm de duminica noastră. Dacă sunteți pe piață pentru livrarea de alimente sănătoase în San Diego, dați-le pe acești tipi o încercare sigură.

Puneți mâna în jos pe baza celor mai bune servicii de masă BEST.Soția mea și cu mine amândoi suntem în serviciul Corpului Marin și suntem în prezent în misiuni speciale. Inutil să spun că nu avem timp să gătim alimente delicioase și nutritive umplut ca de obicei.Proaspetele și mesele Fit oferă un sortiment vast de mese care vor satisface paletele tuturor. Cuplate cu gustul lor, porțiunile lor sunt destul de generoase oferind un sentiment complet nevinovat după ce mâncați. Planurile de masă variază de la câteva până la sfârșitul săptămânii, pentru a vă completa frigiderul complet!Prețurile sunt incredibil de rezonabile, deoarece oferă mese fantastice și pline de gust, la pasul ușii dvs. săptămânal! Nu poți găsi o afacere mai bună în oraș!Soția mea și cu mine am încercat serviciile online, iar altele în zona imediată și nici unul dintre ei nici nu se compară!Fresh și Fit merge dincolo de pregătirea mesei. Serviciul de relații cu clienții nu este pe primul loc. Am avut mai multe probleme legate de cărți în momente destul de incomode. În loc să anuleze comanda noastră, sună sau trimite prin e-mail și depune toate eforturile pentru a remedia situația care împiedică încetarea serviciului nostru. Sunt atât de prietenoși și drăguți să se ocupe de asta, încât nu mi-aș imagina să-mi iau afacerea în altă parte.Livrarea personală este incredibil de personalizată și mereu la timp. Sunt o plăcere să văd o dată pe săptămână.Dacă aș putea să dau acestei unități câte 50 de stele. Dacă nu ați făcut-o deja, aveți nevoie de asta în viața voastră! Nu mai așteptați!

Uimitor! Imi place aceasta masa proaspata si potrivita. Logodnicul meu a încercat Fresh și Fit Meals în ultimul trimestru al sarcinii până la patru săptămâni după nașterea fiului meu pentru comoditate. A fost convenabil, ușor și gustos. Porțiunile erau pline și satisfăcătoare chiar și pentru mine însărcinată. Vârsta mea de 10 ani și vârsta mea de 20 de ani le-au plăcut chiar. Mâncărurile mele preferate: pui de curry thailandez, somon cu paste de pesto și orice fel de mâncare de somon. Aș recomanda asta oricui. Singurul motiv pentru care îmi opresc abonamentul este că m-am mutat în afara statului.

Nu pot spune suficiente lucruri minunate despre aceste mese.1. delicioase2. mari valori nutriționale3. atât de multe opțiuni4. personalizabildin nefericire, a trebuit să ne oprim pentru că prețul a devenit puțin mai abrupt pentru noi (21 mese pentru 200 de dolari pe săptămână)

Iubeste aceste mese! Ca mamă care este în școala de noapte, acestea sunt minunate! Le pot lua cu mine și nu trebuie să-i stresez despre mâncarea fast-food. Am o mâncare grozavă gata să plec. Cele două plângeri mele sunt în mare parte doar preferințe personale. Unul, cartofii nu se reîncălzește bine. Nu este de a spune că gustul rău, știu doar că nu vor fi "proaspete" din cuptor. A doua mea plângere este că aș prefera 2 zile de livrare. În felul acesta nu trebuie să înghețe masa, astfel încât să nu se rănească atât de repede. Aș prefera jumătate din jumătate din comanda mea într-o zi și jumătate. În acest fel, mă pot bucura de mese mai aproape de momentul în care au fost făcute.Recomand foarte bine clatite! Sunt grozavi! Și foarte plin!

Herbie face cele mai uimitoare feluri de mâncare. Am văzut că l-am oprit pe Winchester un timp în urmă și am decis să-i aduc cina la cină. Unii sunt vegani, iar unele nu sunt mese atît de interesante pentru noi. Am cumpărat 4 selecții diferite, și EVENIMENTUL IUBEȘTE TOATE! Dacă aveți o șansă să le încercați, aș sugera să faceți asta! Nu pot să aștept să vină înapoi!

În total 2,75 stele. Puiul meu, Paul H. se recuperează de la o intervenție chirurgicală, iar toți prietenii mei din grupul #GirlSquad știu că nu, nu pot și nu voi găti. Toți i-au iubit orele de spin și nu au vrut să-mi ucid instructorul de spin, fie prin foamete, fie prin suflarea bucătăriei în timp ce se afla în casă. Ei pot face fără #PrincessMoney, dar nu pot face fără #PaulHPartyRide. Deci, din păcate, toți știau că trebuie să-l hrănească.Și bine, vin cu pachetul, așa că m-au hrănit și eu!Hello Kitty Betie și colegul meu Yelper, Kieran T., care trăiește în Temurrieta și care nu are grijă nici de gătit, a fost atât de generos încât să ne binecuvânteze cu 2 săptămâni de livrare de masă. Sau cum mama mi-a spus: "Karen ți-a luat masa pe roți?". Nu mama, nu sunt mese pe roți. Numele meu HKB este Kieran, nu Karen. SMH.Această revizuire nu reduce în nici un fel recunoștința față de ea pentru că ne-a făcut asta. Dar Yelpers ar trebui să știe despre alimente / costuri etc., astfel încât să poată decide dacă ar dori să-l folosească pentru ei înșiși / alții.Anywhooooo, iată defalcarea:- Serviciul 3,25 stele: am avut o problemă cu 2 mese mucegai în săptămâna 1 și în timpul săptămânii 2 orez necorespunzător. I-am spus tipului de livrare și mi-a spus că mă va da să mă sune. Niciun apel. Și nu au un addy de e-mail pe care îl puteți contacta online sau pe Yelp. Din fericire, într-o revizuire Yelp, proprietarul a comentat și a inclus e-mailul său, așa că l-am prins și l-am trimis prin e-mail. Am primit o convorbire chiar a doua zi și am oferit o masă de înlocuire de o săptămână pentru a compensa cele 8 ore blande și / sau orezul nepregătit în mesele burritos + 2 mese mucegăiteDeci nu au făcut nimic, tocmai l-au înlocuit.Ar trebui să aibă un formular de contact online.- Pret 2.5 stele: Stiu ca nu am platit pentru asta, dar betia mea a facut-o. Nu-mi place să-mi plătesc prea mult prietenii pentru chestii. Un plan de 10 mese costa 119 dolari, ceea ce nu este rau (daca este o portie buna si bine pregatita). Povestea amuzantă, dacă mergi pe site-ul lor acum, se spune că $ 135 au fost depășite și un preț de 119 USD ca preț pentru un plan de 10 mese. Ummm, a fost întotdeauna $ 119. Când am plasat comanda noastră înapoi, nu a fost depășită nici o sumă de 135 USD. Cresterea artificiala a pretului pentru a-l vinde la pretul de acum 3 luni - intr-adevar?Prețul este ceea ce plătiți, valoarea este ceea ce obțineți. Acesta este motto-ul meu. Și știu că plătiți suplimentar pentru comoditatea livrării de mâncare și premisa că este o alimentație sănătoasă, pe care nu o am decât ...- Dimensiune de servire 1,5 stele: copii mici dimensiune masă dimensiune (cu excepția burritos) .... fie că am sau mănânc prea mult LOL. Dar este cam ca dimensiunea aperitivului. Știu că alți Yelpers au menționat și porțiunile mici, deci nu numai noi. Deci, fie au nevoie să scadă prețul, fie să crească porțiunea pentru a reflecta punctul de preț. A trebuit să mănâncă după mese, pentru că încă eram foame.Dacă sunteți o persoană de antrenament care îi place să mănânce sănătoasă și să se aboneze la acest serviciu de masă, este posibil să nu vă umple, mai ales după un antrenament. Cu excepția burritos de pui. Acestea au fost de umplere (și yummy) și pentru mesele noastre de înlocuire am comandat doar 10 burritos cuz a fost cel mai aromat și singurul lucru care ne-a umplut ca o masă.De asemenea, feriți-vă în timpul lunilor de vară, deoarece dacă nu răspundeți la ușă, părăsesc hrana într-o pungă de folie (nu este izolată) cu niște pachete mici de gheață. Seturile de gheață nu acoperă în mod adecvat alimentele pentru a menține frigul în întregime, ceea ce ar putea provoca deteriorarea mai rapidă atunci când este foarte cald.- Calitate / gust 2-3 stele: Nimic nu a fost dezgustător (cu excepția orezului mucegai și a orezului răcoros), dar acest lucru a fost lovit sau dor, în funcție de ceea ce am comandat. Voi preface că ne plac mâncărurile sănătoase, nesărate (nu am pus niciodată sare pe nimic) și chiar am crezut că cele mai multe dintre mese erau blande. Ține minte, omulele e destul de mult un chef extraordinar, dar tot. Pentru acest punct de preț, ne-am așteptat la un gust mai bun (și o servire mai mare). Burritosul de pui a fost cel mai bun lucru pe care l-am comandat (am comandat si diverse feluri de pește - prea blande, iar mesele thai aveau 5 bucăți de tofu, iar orezul era prea răcoros).Deci, in general, pentru ca au inlocuit cel putin mesele, chiar daca nu au mers peste si dincolo de aceasta, voi incerca sa-i inregistrez pe cei 2.75 de stele la 3. Incerc sa eviti cu 1 si 2 stele cu exceptia cazului in care primesc un client foarte rau serviciu sau dacă hrana este brută, iar tipul cu care am vorbit a fost frumos și mâncarea noastră în cea mai mare parte a fost comestibilă.PMT: Dacă faceți un pick la una din locațiile de livrare, acestea aruncă o masă suplimentară gratuit.Pentru a evita încărcarea / primirea aceluiași meniu, trebuie să efectuați modificări / anulați înainte de termenul limită săptămânal, așa cum este menționat pe site-ul lor. Mă bucur că am văzut asta și am anulat-o în timp, altfel beția mea ar fi fost acuzată oa treia săptămână.Am vrut cu adevărat să iubesc acest serviciu, așa cum am făcut-o și aș face referire în totalitate la acest lucru clienților mei și studenților săi de fitness. Și dacă ar fi lucrat la unele dintre aceste probleme, acesta este un serviciu pe care l-aș folosi personal dacă omul meu va pleca vreodată de mine! lol promite că nu va și că va găti pentru mine pentru totdeauna, deci cred că sunt în siguranță;)

Alimentele sunt în cea mai mare parte hrănitoare și gustoase, iar datele de expirare sunt clar definite, cu toate acestea, am probleme cu serviciul pentru clienți. Ei își externalizează livrările către DoorDash în zona mea. La livrare șoferul ma sunat și mi-a spus că nu au avut timp să mă întâlnească și mi-au lăsat comanda la biroul din apartament. Când am întrebat bine că șoferul a venit la ușa mea reală, șoferul a făcut-o ca și cum ar fi fost problema mea și mi-a spus că au trebuit să parcheze departe și că au existat multe comenzi pentru a fi încă livrate. Deci, care este punctul de outsourcing la DoorDash dacă nu vei veni chiar la ușa clientului tău? Sună ca un model de afaceri leneș, nesustenabil. Să nu mai vorbim de biroul meu de apartamente are politici care încep să fie mai stricte după câteva anunțuri de curtoazie cu astfel de livrări informale care nu sunt pachete. Deci această companie nu a putut să iasă din calea lor de a respecta regulile complexului meu de apartamente sau al meu. Chiar și după ce am depus o plângere despre nemulțumirea mea, nu am auzit de la companie și tocmai am anulat serviciul.Atât de mulți oameni sunt în această industrie de a face acest gen de lucruri, cel mai bun pariu este de a merge pentru companii care nu acționează ca ei au început afacerea lor după ce a citit un post pe reddit sau pinterest.

Omule meu și eu mănânc ... ALOT! Inutil să spun cât de mult se poate adăuga și cât de obositor poate obține. Odată cu orele la care lucrăm, nu-mi place să vin acasă să gătesc și să curăț. Proaspete și Fit mese este de fapt un salvator de viață pentru ultimele 3 ori am comandat. Îmi place că preturile deja pregătite proaspete, livrate și rezonabile! PLUS mare este faptul că este sănătos și HUBBY mea îi place ... până acum !! De asemenea, îmi place faptul că puteți dezactiva / activa pur și simplu contul dvs. care vine la îndemână atunci când călătorim sau ieșim din oraș. Inlajii mei au încercat un cuplu, carnea de vită satay și carnea de vită coreeană. Ea a spus că a fost surprinsă de porții și cât de delicată a fost și carnea de vită. Până acum m-am bucurat de toată lumea pe care am comandat-o! Sper să mai încerc mai multe mese!

Eu mănânc de obicei mâncare fast-food nesănătoasă și ieftină la prânz. Am vrut să fac o schimbare, așa că am încercat o livrare săptămânală de mese Fresh și Fit.Mâncarea a fost livrată într-o geantă răcită cu gheață. Dimensiunea mesei este o porție bună. Ceea ce trebuie sa ravesc este calitatea si gustul produselor alimentare. Voi comanda de la ei din nou. :-)

Matt ma contactat prin Yelp pentru a ajuta la remedierea situației. El ma asigurat că incidentul meu nu ar fi trebuit să se întâmple și că, dacă s-ar întâmpla ceva din nou, aș putea să-l contactez direct.Fresh și Fit mi-au compensat neplăcerile și mi-au câștigat respectul pentru păstrarea degetului pe pulsul clienților lor. Este reconfortant să știm că sunt conștienți de problemele clienților și că sunt extrem de proactivi în rezolvarea lor.După cum am afirmat în revistă anterioară, voi continua să folosesc această companie pentru că sunt cele mai bune din San Diego. Și acum mă simt chiar mai bine știind că le pasă atât de mult de clienții lor.

4.6
Evaluare totală: 37
5
12
4
2
3
2
2
1
1
1