7 moduri de a vă mări puterea de scădere a greutății

woman_powerful.jpg

Poti pierde in greutate daca iti doresti mintea! Ești gata să acționezi pentru a-ți atinge corpul viselor tale?

Cea mai mare barieră cu care vă confruntați este, de fapt, auto-disciplina și voința voastră.

S-ar putea să fi căzut într-un ciclu vicios. Ciclul începe cu o dietă săracă plină de grăsimi, carbohidrați și alimente prelucrate. Acestea sunt tipurile de alimente care vă fac să vă simțiți obosiți și letargici tot timpul. Apoi, pentru că corpul tău nu are energie adecvată, nu te simți prea mult ca să faci exerciții fizice.

Care este rezultatul final? Încheiați o pierdere uriașă de voință și vă simțiți mizerabili și fără speranță.

Dar există speranță! Puteți face schimbarea! Dacă vrei cu adevărat să piardă în greutate, mai întâi trebuie să construiești voința ca să se întâmple.

Iată o listă de lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți dezvolți voința:

1. Nu așteptați să se întâmple ceva rău. Voința voastră este înăuntrul vostru și nu doriți să se întâmple ceva rău pentru ao găsi.

  • Am auzit cu toții poveștile despre cineva care suferă de o traumă severă, cum ar fi un atac de cord și cum acest eveniment de viață duce la o schimbare permanentă a obiceiurilor lor. Nu ai nevoie de asta pentru a te motiva!

2. Urmăriți dimensiunea porțiunii. Acesta este un sfat care vă permite să începeți mici. Este greu să acumulezi voința dacă încerci să mergi de la o extremă la alta. Decideți că veți avea aceeași masă în seara asta, pe care o veți mânca în mod normal - dar vă dați o mărime mai mică.

  • Trucul este de a folosi plăci mai mici, astfel încât placa să apară plin vizual.

3. Dă-ți o Zi Cheat. Va fi o tranziție mai ușoară pentru dvs. dacă vă permiteți să vă distrați odată. Spuneți-vă că sâmbăta viitoare vă puteți bucura de pizza pentru cină sau de tort de ciocolată pentru desert. Veți fi mai puțin probabil să renunțați la cunoașterea faptului că puteți mânca o pizza sâmbăta viitoare în loc de "niciodată".

  • Ziua ta "cheat" nu înseamnă o zi "peste-mâncare".
  • Savurați arome de mâncare, chiar dacă înseamnă să aveți o bucată mai mică decât ați obișnuit. Odată ce ați terminat piesa voastră, voința voastră ar trebui să-l lovească și să spună "nu mai mult!"

4. Faceți fotografii. Vă puteți motiva să pierdeți greutatea prin luarea unor autoportrete. De obicei, nu avem cea mai bună idee despre modul în care ne uităm cu adevărat până când ne vedem într-o fotografie. Păstrați o fotografie cu dvs. și priviți-o când simțiți că renunțați.

  • Actualizați-vă frecvent fotografia și comparați-o pe măsură ce începeți să scăpați.

Vezi: Cum să luați înainte și după imagini pentru pierderea în greutate

5. Faceți o listă de produse alimentare. Notați toate alimentele care vă plac mâncând, apoi evaluați dacă aceste elemente sunt sau nu sănătoase. Există șanse să existe cel puțin niște alimente sănătoase pe care le savurezi de fapt - cum ar fi fructele și legumele. Asigurați-vă că începeți să cumpărați aceste alimente pentru casa dvs.

6. Exercițiul în moderare. Adăugarea exercițiului la rutina dvs. poate fi, de asemenea, o sarcină descurajantă dacă încercați să sari prea repede. Nimeni nu vă spune că trebuie să vă înscrieți într-o sală de gimnastică și să faceți antrenamente riguroase, dacă nu este stilul tău. Veți fi surprins de cât de energizați vă puteți simți doar dacă faceți o plimbare de 30 de minute, de trei ori pe săptămână.

7. Stabiliți obiective mici Indiferent de modul în care alegeți să abordați pierderea în greutate, este important să faceți pași mici și să rămâneți în spiritele bune. Efectuarea prea multor, prea repede va face doar pentru eșec. În schimb, setați obiective mici, ușor de gestionat, ca o lire pe săptămână. Concentrându-se pe obiectivul mai mic, mai ușor de atins, veți vedea rezultate mult mai repede.

Consultați: Cum să setați un obiectiv de scădere în greutate

În cele din urmă, nu uitați să vă recompensezi pentru un loc de muncă bine făcut. La urma urmei, meritați asta! Odată ce ați adunat voința pentru a reuși la pierderea în greutate, puteți reuși la orice în viața voastră!

Trebuie citit
Pierdere în Greutate Excuse Buster
7 moduri de a vă menține motivația de a face exerciții