5 moduri de a reduce dimensiunea sanilor prin yoga

În timp ce determină frumusețea fizică a unei femei, oamenii consideră întotdeauna atracția sânilor ei. În afară de importanța naturală a acestei părți a corpului feminin, sânii joacă un rol major în atracție. Nu poate fi niciodată o exagerare să spun că sânii tind să atragă bărbații și că femeile le prețuiesc prea mult.

În timp ce multe femei încearcă să mărească dimensiunea sânilor, există multe femei care sunt adesea tulburate de sânii lor mari. Ei se simt de multe ori jenat de marimea mare a sanilor lor, si de aceea cauta modalitati de a reduce dimensiunea sânilor.

7 Beneficii de sănătate ale yoga nudă

Dacă sunteți una dintre aceste femei, atunci vă aruncați o privire la modul de a reduce mărimea sânului prin exerciții de yoga. Yoga poate fi definită ca o coordonare perfectă a posturilor corporale, a întinderii fizice și a reglării obiceiurilor de respirație. Rezultatele sale sunt pur și simplu uimitoare pentru bunăstarea mentală și fizică.

Cele mai bune posturi de yoga pentru diabetici

Exercițiile de yoga pentru reducerea sânilor și-au arătat beneficiile și de aceea mii de femei se învață să învețe aceste exerciții de yoga. Dacă sunteți serios despre reducerea dimensiunii sanilor, atunci următoarele modalități de reducere a mărimii sânilor prin yoga vă pot ajuta foarte mult:

Boldsky

Wall Press Tehnici:

Aceasta este una dintre cele mai importante modalități de reducere a mărimii sânului prin yoga. Stați drept în fața unui perete și apăsați-l cu ambele mâini. Acest lucru poate oferi exerciții suficiente pentru piept sau pentru mușchii pectorali. Acest lucru poate reduce dimensiunea sânilor.

Rugăciunea Pose:

Acesta este unul dintre cele mai importante exerciții de yoga pentru reducerea sânilor în mod natural. Alăturați-vă palmele celor două mâini și apăsați-le unul împotriva celuilalt. Acest lucru poate oferi o presiune suficientă asupra mușchilor pectorali și poate ajuta la reducerea mărimii țâșnilor.

Jumătate de Postul Lunii:

Half Moon Posture sau Ardha Chakrasana este o pozitie foarte populara de yoga pentru reducerea sanilor. Poate reduce dimensiunea sânilor încet, dar în mod constant. Cu toate acestea, acesta este un exercițiu dificil de yoga și trebuie să faceți acest lucru numai în prezența unui profesor de yoga sau a unui instructor profesionist. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți beneficiile și să vă salvați de toate rănile ciudate.

Exercițiul de yoga Asthanga:

De asemenea, cunoscut sub numele de Bikaram Yoga Exercise, acest exercițiu de yoga și-a dovedit beneficiile în ultimele decenii. Puteți exersa acest exercițiu de yoga dacă sunteți dispus să învățați cum să diminuați dimensiunea sânului prin yoga. Cu toate acestea, acesta este un exercițiu dificil de yoga. Trebuie să faceți acest exercițiu numai în prezența unui profesor de yoga expert.

Frog Pose:

Așezați-vă cu tocurile și trageți încet într-o poziție ghemuită. Ridicați călcâiele din podea și plasați-vă palma pe pământ. Acum întindeți coloana vertebrală cât mai mult posibil. Inspirați în timp ce vă îndreptați, astfel încât să vă aflați într-o poziție îndoită, cu capul aproape de genunchi și cu degetele atingând solul. Respirați în timp ce vă ridicați. Repetați asana de câteva ori în fiecare zi pentru rezultate mai bune.

5 moduri de a reduce dimensiunea sanilor prin yoga

Yoga pentru reducerea sânilor:

Unele dintre cele mai bune modalități de a reduce dimensiunea sânului, vor funcționa cu yoga. Yoga conține abilitatea respirației sincronizate, plus întinderea fizică pentru a obține mai multă mentală fizică. Unele dintre ele sunt ușor de făcut și sunt simple, care pot fi făcute acasă ca exerciții de yoga pentru a reduce dimensiunea sânilor, în timp ce altele vin cu practică și mult timp. Dar ceea ce este sigur este rezultatul garantat.

Yoga este una dintre cele mai sigure metode care ajută la tonifierea și reducerea mărimii sânilor. Cu un exercițiu obișnuit, plus o dietă cu conținut scăzut de grăsimi, veți fi inteligenți pentru a păstra dimensiunea sânilor pe care o doriți. Articolul de mai jos vă va spune exact cum să faceți acest lucru, cu un ghid rapid și instrucțiuni pas cu pas. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Cum de a reduce dimensiunea mamelor în mod natural de yoga?

Aruncați o privire la explicația detaliată a modului de reducere a mărimii sânului prin yoga, care este utilă nu numai pentru san, dar are și un impact pozitiv asupra întregului corp.

1. Snapping Back:

Această yoga asana este asemănătoare unei arte marțiale. Mișcarea "înapoiată" în asana ajută la declanșarea țesuturilor limfatice și mamare.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Așezați-vă la ușurință pe tocuri și luați greutatea de pe articulația genunchiului, punându-vă o pernă fermă între fesele și picioare.
 • În prezent, creați un pumn de mâini prin împăturirea degetului interior. Luați-vă mâna la înălțimea pieptului trăgându-vă coatele înapoi.
 • În prezent, extindeți-vă brațul într-o direcție înainte, pe toată lungimea sa, pentru a inspira puternic. În prezent, deschide-ți degetele ca pe o încăpere, te gîndești să înțelegi ceva. Apoi blocați-i prin construirea unui pumn al mâinilor, plus fixați-vă brațul pe suprafața corpului ca lovitura
 • Replicați acest lucru cu un alt braț și continuați timp de 2 până la 3 minute.

2. Surya Namaskar (Salut Sun):

Conectând o serie de posturi, această yoga asana este renumită pentru tonifierea întregului corp, împreună cu sânii. Similar cu majoritatea asanasilor, Surya namaskar sau cunoscut sub numele de salutul soarelui va cere unei persoane să obțină o poziție de răsucire înapoi. O rutină de 10 minute a acestui asana zilnic vă ajută să deschideți mușchii pieptului, să-i stoarceți și să confirmați sânii. Iată cum se poate face acest lucru.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Începeți acest lucru stând în tadasana sau pe munte, ridicați-vă cu picioarele împreună și cu brațele lângă dumneavoastră. Respirați adânc.
 • Deplasați ușor greutatea la piciorul stâng. Acum, trageți genunchiul drept spre piept. Expunerea brațului drept este trasă spre interiorul coapsei. Întindeți indexul și degetul mijlociu în jurul piciorului drept al piciorului. Păstrați mâna stângă pe șoldul stâng.
 • Apoi, asigurați-vă că vă îndreptați coloana vertebrală. Implicați-vă mușchiul abdominal și mușchiul piciorului stâng.
 • Îndreptați piciorul stâng. Când expirați, extindeți piciorul drept înainte. Îndreptați-o cât mai mult posibil.
 • Ambele șolduri ar trebui să fie pătate înainte și coloana vertebrală dreaptă.
 • Puneți ușor șoldul drept astfel încât să fie în linie cu șoldul stâng. Aduceți conștiința dvs. la linia mediană.
 • Țineți pentru 5-20 respirații. Pentru a elibera, trageți-vă genunchiul înapoi în piept, apoi coborâți încet piciorul pe podea.
 • Întoarce-te la Mountain Pose. Apoi repetați pe partea opusă pentru aceeași perioadă de timp.

Acesta este un exercițiu eficient de yoga pentru a reduce dimensiunea sânilor.

3. Sirshasana (Headstand):

"Sirsha" înseamnă capul plus această poză necesită persoanei de a efectua o atitudine cap-stand. Orice s-ar întâmpla aici este ca poziția pe cap a sânilor să aibă o poziție lângă gravitate, distinctă de postura obișnuită. Acest exercițiu de yoga poate reduce dimensiunea sânului și ajută la realizarea fermității și a dezvoltării formei. Urmați ghidul pas cu pas pentru ao face corect.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Cu ajutorul genunchilor, trageți un triunghi cu mâinile plasându-le în fața peretelui.
 • Apoi, blocați-vă degetele împreună, cu palmele deschise, cu antebrațele în jos. Păstrați această poziție cu brațele.
 • Așezați vârful capului în jos pe suportul de yoga între mâini.
 • Deplasați-vă înainte și înapoi în partea de sus a capului pentru a vă simți poziția craniului. Găsiți locul unde se întâlnesc suturile frontale și parietale - se va simți plat și gâtul va fi într-o poziție neutră.
 • Acum, scoateți o parte din presiunea capului și în antebrațele voastre, tragându-vă umerii de la urechi.

Acest lucru ar putea necesita o practică serioasă, dar în cele din urmă veți avea dreptate.

4. Tadasana (pomul de palmier):

Tadasana este o poziție comună de yoga în picioare. Este mama tuturor celorlalte asanas și este o yoga eficientă pentru reducerea sânilor. Iată cum puteți face acest lucru.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Stați drept cu picioarele împreună și brațele lângă partea corpului
 • Conectați degetele. Ridicați brațele de deasupra capului și rămași coatele drepte.
 • Atingeți brațele superioare la urechi. Inspirați-vă și veniți pe degetele de la picioare.
 • Trageți întregul corp în sus.
 • Încheiați întinderea pentru o vreme. Păstrați controlul mișcării; veniți în jos până la poziția inițială.
 • Aceasta este o singură rundă, faceți din nou pentru numărul necesar de runde.

5. Vrikshasana (Arborele Pose):

Vriksh înseamnă copac, ceea ce înseamnă că se crede că stă în picioare drept copac. Acest arbore poșetă vă va face să îngheți la fel de grațios ca un copac. În cazul în care vă întrebați cum să diminuați dimensiunea mamelor în mod natural prin yoga, aceasta vă va ajuta să obțineți acest lucru. Iată cum să faceți acest lucru.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Mențineți o coloană vertebrală solidă, brațele pe laturi și picioarele închise.
 • Încetați încet ambele mâini într-un namascar și purtați-vă în fața pieptului.
 • Ridicați piciorul drept până când piciorul drept atinge genunchiul stâng.Păstrați această poză pentru câteva minute, apoi modificați laturile.

Vezi mai multe: Cum de a reduce dimensiunea sânilor

6. Padangusthasana (Piciorul în mână):

Aceasta este o provocare provocatoare care vă implică un echilibru bun pentru a face acest lucru corect. Când echilibrați pe un picior, în timp ce corpul dvs. este înalt, cu fața și spatele la fel de deschise, o conștiință se va răspândi în celulele voastre. Această yoga pentru a reduce pentru a reduce dimensiunea sânului va veni la perfecțiune cu timpul. Până atunci puteți practica acest ghid pas cu pas.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Din momentul montării montane, deplasați greutatea în piciorul corect.
 • Curbați genunchiul stâng, purtând piciorul stâng deasupra solului.
 • Prindeți degetul mare stâng de la mâna stângă într-o încuietoare de yoghin.
 • Asigurați-vă drept piciorul stâng în măsura în care probabil. Mențineți ambele șolduri în fața camerei.
 • Încercați să continuați coloana vertebrală, umărul alunecându-vă pe spate, plus brațul stâng în soclu.
 • Eliberați piciorul stâng și repetați poziția din partea suplimentară.

7. Paschimottanasana (înclinarea înainte în față):

În asana întinsă, sistemul limfatic este pus în mișcare printr-o mișcare plină de viață și o respirație influentă. Urmați pașii de mai jos pentru ao face corect.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Așezați-vă într-o poziție relaxată și puneți degetele pe palmele mâinilor, corect în partea de jos a degetelor mici.
 • Confirmați că vă odihniți degetele în linie dreaptă. În prezent, trageți ușor brațele pe laturi, asigurându-vă că acestea sunt similare cu solul. Palmele trebuie să fie orientate în jos.
 • Ridicați în prezent bratul drept și transportați brațul stâng. Inspirați când mâna dreaptă se ridică și suflați când brațul drept merge în jos. Păstrați acest exercițiu timp de 1 până la 2 minute.

Vezi mai multe: Baba Ramdev Yoga Asanas

8. Padahastasana (mână sub piciorul picioarelor):

Aceasta este cunoscută sub numele de "Hand under Foot pose". Este o asana indoita, care va necesita o cantitate considerabila de flexibilitate. Acesta nu este cel mai bun început pentru începători. Pentru aceia dintre practicienii experimentați de yoga, iată cum să faceți această yoga pentru a reduce dimensiunea sânilor.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Poziționați-vă cu picioarele pe sol, respirați de obicei, pentru a vă relaxa spiritual și pentru a vă relaxa. Odihniți-vă mușchii și încuiați ochii. Fiți în întregime atenți asupra întregului trup. Experimentează atingerea picioarelor tale pe pământ.
 • Respirați adânc și ridicați-vă mâinile în sus, mai întâi prin apropierea lor de părțile laterale. Extindeți-vă brațele în sus în măsura în care puteți.
 • Expirați în mod treptat, în timp ce vă curbați înainte de talie în jos. Continuați să vă îndoiți în mod constant, mișcând genunchii și apoi în mod regulat vițeii și gleznele, așteptând ca mâinile să atingă picioarele. Aveți grijă să nu vă curbați genunchii; totuși nu mai bloca genunchii. Atingeți picioarele (în caz contrar oricare parte, în măsura în care puteți). Grupul nu trebuie să fie jignit, altfel rapid, dar încet și curgător, în timp ce sunteți atenți la fiecare sentiment din mușchii voștri.
 • Evitați forțarea mușchilor să se lărgească. Gâtul și capul trebuie să fie relaxate; coloana vertebrală trebuie să fie întinsă, în plus, prelungită, în măsura în care este probabilă, de cozonacul cu șoldurile împinse în spate.
 • Rotiți-vă mâinile în orice parte a picioarelor. Acoperiți primele două degete ale mâinilor cu privire la interiorul degetului mare de la fiecare picior echivalent. Respirați liniștit și apucați-vă picioarele, respirați treptat, dar ușor.
 • Aveți grijă să nu săriți în sus și în jos. În stadiile inițiale, s-ar putea să vă simțiți tremurând corpul.
 • Prindeți poza de mai multe ori, apoi eliberați-vă mâinile, în timp ce îndoiți genunchii într-o oarecare măsură.
 • În prezent, inhalând ușor, transportați corpul înapoi în poziția inițială verticală; eliberați în mod constant întinderea musculaturii spinoase.
 • Recurrul 3 altfel de 4 ori pentru cele mai multe beneficii.

Vezi mai multe: Cum de a reduce grăsimile mamare

9. Namaskarasana (Penguin Pose):

În această asană veți simți presiunea din spatele gâtului. Este, de asemenea, numit ca "pofta de rugăciune inversă" sau "Pinguinul reprezintă", încât chiar începătorii pot începe să facă. Iată cum se poate face acest lucru.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Mai întâi, țineți picioarele departe unul de altul și încercați să stați într-o poziție ghemuită. Adică genunchii trebuie să fie în afară și coatele trebuie să fie poziționate împotriva articulațiilor interne ale genunchiului.
 • Acum, adu-ți mâinile într-o poziție închisă chiar în fața pieptului tău.
 • Apoi, inspirați în timp ce vă îndoiți mâna înapoi. În timp ce faceți acest lucru, continuați să vă împingeți genunchii cât mai larg posibil cu coatele. Veți simți în curând creșterea presiunii din spatele gâtului.
 • Trebuie să vă asigurați că capul este îndoit înainte și bărbia este apăsată pe linia pieptului.

10. Ardhachakrasana (Poseală):

Această yoga pentru reducerea sânilor nu numai că va reduce dimensiunea sânului, dar va tonifica și trunchiul superior, brațele și mușchii umărului. Aceasta este cunoscută sub numele de "jumătate de lună poze" și este o poziție în picioare care necesită echilibru. Uitați-vă la pașii care trebuie făcuți.


Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Pentru ca această yoga să reducă dimensiunea sânilor, țineți-vă picioarele în afară și începeți procesul prin plasarea mâinilor pe fiecare parte a taliei. Îndoiți genunchiul drept, asigurându-vă că degetele sunt îndreptate înainte.
 • Încercați să mențineți echilibrul în timp ce începeți să ridicați mâna și să vă întindeți atât brațele peste cap.
 • Țineți palmele împreună și arcați spatele, continuați să faceți așa cum priviți în sus și mențineți bărbia suficient de mare.
 • Acum întoarceți arcul chiar mai jos, astfel încât brațele să atingă solul, iar restul corpului să rămână deasupra.
 • Aduceți piciorul stâng spre torsul superior. Acest pas este însă opțional.Puteți alege să lăsați ambele picioare pe pământ.
 • Seamănă cu o luna semilună, încercați să atingeți glezna cu degetul și vârfurile. Țineți-o în picioare confortabil pentru o vreme când respirați și ieșiți.
 • Exercițiul oferă un mare sentiment de echilibru și vă ajută tonul corpului superior, inclusiv sânii

11. Press Wall:

Aplicarea de perete este un bun exercițiu pentru început, nu doar pentru începători, ci și pentru practicienii de la toate nivelurile. Greutatea corpului vostru se transferă în brațe, umăr și piept. Iată cum puteți face acest lucru.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Pentru aceasta, ține-ți mâinile pe perete și prefă-te că o împingi cu toată voința ta.
 • Unghiul dvs. ar trebui să fie corect. Mâinile trebuie plasate la 90 de grade față de corp.
 • Vorbind de picioarele tale, ei ar trebui să poată face presiunea fără a mișca corpul din locul lui.
 • Acesta este un exercițiu bun de yoga pentru a reduce dimensiunea sânului prin presiunea asupra mușchilor pectorali și a toracelui.

12. Mandukasana (Frog Pose):

Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Mandukasana, acesta este un răspuns eficient la întrebarea dvs. despre cum să diminueze dimensiunea sânului prin yoga. Îți întărește spatele și vă întinde gâtul, bustul, toracele, abdomenul și glezna. Vă vom spune cum să faceți asta.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Așezați-vă pe tocuri într-o poziție ghemuită.
 • Mai târziu, scoateți tocurile de pe podea și plasați-vă palma dreaptă pe terenul simplu
 • Strângeți cea mai mare parte a coloanei vertebrale și respirați în timp ce încă vă îndoiți și genunchii și degetele atinge solul.
 • Respirați în timp ce vă ridicați și repetați asana de 5 ori pe zi.

13. Dhanurasana (Bow Pose):

Această poză este, de asemenea, cunoscută sub numele de poza cu arcul. Pentru cei dintre voi care suferă de o problemă a măduvei spinării și a discului, aceasta trebuie evitată. Îți întărește spatele și va întinde abdomenul, glezna, coapsele și partea din față a corpului.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Gândiți-vă mai întâi la spate cu corpul întins.
 • Țineți gleznele cu degetele, aduceți-vă genunchii într-o îndoială pentru același lucru.
 • Această poziție trebuie să fie ținută pentru o vreme, pe măsură ce vă rețineți respirația.
 • Acum reveniți la poziția de la început. Repetați asana de 5-10 ori.
 • Acest asana este calea cea de-a 13-a pe calea de a reduce dimensiunea sânului folosind yoga.
 • Aceasta este una dintre ideile perfecte de yoga pentru a reduce dimensiunea sanilor rapid si sigur.

14. Virbhadrasana (Warrior Pose):

Acest lucru este cunoscut ca războinic pozeze și întărește brațele, coapsele și gleznele. Această poză de yoga va contribui, de asemenea, la reducerea dimensiunii sânului și va reduce tonul.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Expirați acum și aduceți-vă brațele în față, deoarece puteți trage un indiciu din imagine.
 • Îndoiți corpul superior prin a aduce un picior înainte și porniți asana privindu-vă în sus.
 • Schimbați pozițiile după 10 secunde.

15. Dwikonasana (dublu unghi Pose):

Aceasta este o poziție dublă, unde "dwi" înseamnă doi și "kona" înseamnă unghiul. El întărește mușchii dintre coloana vertebrală superioară și lamele umărului. Se deschide, de asemenea, pieptul și o tonifică uniform.

Cât de exact trebuie să faceți și tehnici:

 • Stați într-o poziție verticală și inhalați aerul.
 • Pentru a reduce dimensiunea sânului cu asana, trageți de la șolduri și apoi expirați.
 • Țineți poziția timp de 5 secunde.
 • Întoarceți-vă la poziția naturală.
 • Repetați de cel puțin 5 ori.

Acestea sunt cele mai bune exerciții de yoga pentru a reduce dimensiunea sânilor. Încercați gama de yoga pentru reducerea sânilor. Ceea ce trebuie să vă asigurați este totuși să le exersați în mod riguros în fiecare zi pentru rezultate optime. O dieta potrivita si un timp bun petrecut pentru a face yoga va va ajuta sa obtineti rezultatele dorite intr-o perioada de o luna. Începeți azi!


4.5
Evaluare totală: 26
5
13
4
3
3
2
2
2
1
0