Plan de masă bugetară și lista de cumpărături de 7 zile

De către: Victoria Seaver, M.S., R.D.

Când încercați să rămâneți la un buget, planificarea meselor și gătitul la domiciliu vă pot ajuta să economisiți bani serioși. În acest plan de masă de 7 zile, rețetele folosesc ingrediente ieftine și ușor de găsit pentru a crea mese delicioase pentru mai puțin de 3 dolari pe servire. Cu cheltuielile americanilor, în medie, 7.023 dolari (sau 12,5% din venituri) pentru a alimenta o familie de patru anual, făcând mai multe mese prietenoase cu bugetul este cheia reducerii costurilor alimentare totale. Combinați acest plan de cină cu mic dejun și rețete de prânz ieftine pentru a economisi și mai mult în timpul săptămânii.

Obțineți lista de cumpărături printabila aici

duminică

Tomato Bun Tuna se topeste

$ 1,82 pe servire

Sfat bugetar: Peștele conservat, prietenos cu bugetul, precum tonul și somonul sălbatic, sunt opțiuni ieftine și convenabile pentru mese rapide și sănătoase. La o fracțiune din prețul peștilor proaspeți sau congelați, veți beneficia de aceleași beneficii de sănătate din opțiunile conservate (gândiți sănătos omega-3 grăsimi și proteine). Încă puteți planifica să verificați contorul de pește atunci când faceți cumpărăturile pentru a vedea ce opțiuni de fructe de mare proaspete sunt în vânzare. Peștele înghețat poate fi cea mai bună opțiune, deoarece este adesea mai puțin costisitoare și o puteți dezgheța când sunteți gata să îl utilizați, astfel încât să știți că este proaspăt.

luni

Vegetarian Spaghetti Squash Lasagna

2.91 dolari pe servire

Buget Sfat: Going fără carne de câteva ori pe săptămână este bun pentru sănătatea ta, bun pentru portofel și bine pentru mediul înconjurător. Aceasta lasagna cu spaghete vegetale, cu 18 grame de proteine ​​satisfăcătoare și 7 grame de fibre de umplere, este o rețetă bugetară excelentă pe care o veți întoarce din când în când.

marţi

Orez ușor de pui fiert

$ 1,53 pe servire

Sfat bugetar: Orezul prăjit cu o multime de legume și puțină carne este o alegere evidentă atunci când doriți să faceți o cină rapidă și sănătoasă, care să fie ușor de făcut pe portofel. Dacă aveți puțină ceapă suplimentară sau jumătate de dovlecei rămași pe care doriți să-l folosiți, cu atât mai bine: aruncați orice cote de vegetație și se termină pe care le aveți în frigider. Fiind versatilă și folosirea a ceea ce aveți la dispoziție vă ajută să economisiți bani și să minimizați deșeurile alimentare.

miercuri

Băutură de bivol prăjită

$ 1,53 pe servire

Sfat bugetar: Fasolea conservată este un ingredient accesibil, sănătos și convenabil și adaugă proteine ​​și fibre satisfăcătoare pentru mese. Aici, năuturile conservate înlocuiesc carnea de pui mai scumpă, dar oferă în continuare aromă Buffalo satisfăcătoare. Stocați atunci când fasolea merge în vânzare și se utilizează în ambalaje, salate, supe, tocană și mai mult pentru o proteină vegetală sănătoasă și ieftină.

joi

Bean & Veggie Taco Bowl

2,56 USD pe servire

Sfat bugetar: Conservele de fasole neagră, orezul preparat și orice fel de legume aveți la dispoziție, este tot ce este nevoie pentru a biciui acest fasole rapidă și aromă de fasole și legume taco. Utilizați capse de cămăși pentru a biciui această masă ieftină și săriți o călătorie suplimentară la magazin alimentar.

vineri

Creveți de pui, germeni și ciuperci de Bruxelles Paste de unică folosință

1,98 dolari pe servire

Sfat bugetar: Puiul merge adesea în vânzare, așa că, atunci când o face, depozitați-l și păstrați-l în congelator. Acest paste unic foloseste coapsele de pui mai putin costisitoare si mai aromate, combinate cu legume, ierburi uscate si branza pentru o cina delicioasa si cremoasa.

sâmbătă

Bucătărie cu gălbenuș ușor de gătit

2,46 USD pe servire

Sfat bugetar: Bucăți mai mari de carne (cum ar fi carnea de vită utilizată în această rețetă ușoară de carne de vită) sunt opțiuni la prețuri accesibile, care necesită pur și simplu mai mult timp de gătit pentru a deveni delicate și suculent, făcându-le perfecte pentru aragazul lent.

Uita-te: Cum să faci orez ușor de pui Fried

Nu ratați!

O săptămână de 5-Ingrediente pentru mai puțin de 50 de dolari
Idei ieftine de prânz sănătoase pentru lucru
Cină de noapte rapidă pentru 3 $ sau mai puțin

4.4
Evaluare totală: 34
5
10
4
1
3
3
2
3
1
1