Cea mai rapidă cale de a pierde grăsimea din corp, fără a face exerciții

Pierderea de kilograme în plus este importantă pentru scăderea riscului de îmbolnăvire, cum ar fi cancerul, boala vezicii biliare și boala coronariană, potrivit Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA. Dacă trebuie să pierdeți rapid greutatea și să nu vă puteți exersa, este posibil cu modificări de stil de viață sănătos. Concentrați-vă pe modificările dietei pentru a vă atinge obiectivele de scădere în greutate.

Videoclipul zilei

Reduceți consumul de calorii. Cea mai rapidă pierdere în greutate recomandată este de 1 până la 2 lbs. în fiecare săptămână. Un kilogram de grăsime conține aproximativ 3.500 de calorii, potrivit MedlinePlus. Reduceți consumul de calorii cu 500 de ori pe zi pentru a crea o lb-lb. săptămânal pierderea în greutate. Creșteți pierderea în greutate la 2 lbs. prin scăderea aportului de calorii cu 1000 de calorii zilnic. Discutați nevoile dvs. de calorii cu furnizorul dvs. medical. Barbatii au nevoie de minimum 1.500 de calorii zilnice, iar femeile nu ar trebui sa scada sub 1.200 de calorii zilnice.

Monitorizarea porțiunii de monitorizare. Fără exerciții regulate, mărimea porției de monitorizare este și mai importantă. Consumul de calorii în plus este prea ușor dacă nu urmăriți porțiunile corespunzătoare. Aflați indicii vizuale pentru a ajuta la estimarea dimensiunilor de servire fără măsurarea cupelor. De exemplu, o 2 lingurițe. servirea untului de arahide este de aproximativ mărimea unei mingi de ping pong, potrivit Asociației Dietetice Americane. O uncie de brânză este de aproximativ mărimea unei perechi de zaruri. Și o jumătate de ceașcă de servire de paste gătite este de aproximativ dimensiunea unei scoici de înghețată.

Consumați alimente cu volum mare. Când consumi alimente care au un volum mare și mai puține calorii, corpul se simte mai plin. Fructele și legumele sunt opțiuni deoarece au un conținut redus de calorii și bogate în fibre. O alta optiune este sursa de proteine ​​slabe, cum ar fi carnea de pui fara pieli. De asemenea, mâncați jurnalul cu conținut scăzut de grăsimi, cum ar fi brânza de vaci, iaurtul și laptele degresat.

Consumați somon de două ori pe săptămână. Somonul este o sursă de acizi grași omega-3, o substanță legată de promovarea unui metabolism eficient, potrivit revistei "Fitness". Acest aliment ajută, de asemenea, încetinirea digestiei și controlul poftelor. Dacă nu vă bucurați de somon, alte opțiuni bogate în acizi grași omega-3 includ semințe de in și nuci. Prăjiți aceste alimente pe paste de grâu întregi sau pe cereale de dimineață.

  • Evitați dietele nebunești. Aceste diete promovează pierderea rapidă în greutate, dar nu sunt bune pentru pierderea în greutate pe termen lung. Fad diets sunt greu de urmat, ceea ce face ca recastigarea greutatii probabil.
  • Discutați-vă cu medicul dumneavoastră despre obiectivele pentru pierderea în greutate. Ea vă va ajuta să realizați pierderea în greutate cu modificări de stil de viață sănătos.
4.2
Evaluare totală: 27
5
11
4
2
3
3
2
1
1
1