50 Lista celor mai bune Asanas de yoga pe care fiecare începător ar trebui să le știe Stiluri de viață

Asanele de yoga sunt cel mai simplu și cel mai simplu mod de a reduce excesul de greutate și de a medita corpul și mintea noastră. Modelele vechi de practici de yoga asanas oferă o gamă largă de beneficii mintale și corporale, inclusiv alte beneficii cum ar fi oferirea de putere și flexibilitate, ameliorarea stresului și chiar vindecarea multor boli.

În principiu, yoga este despre întinderea corpului nostru în diferite forme și meditații. Yoga Poses, cum ar fi Surya namaskar (Sun Salutation), Dhanurasana (Bow pose), Bhujangasana (Cobra pose), Kapalabhati pranayama yoga și multe alte yanas asanas eficiente ajută la reducerea greutății noastre, precum și grăsimea burtă.

Răbdarea este cheia pentru a face Yoga. O perseverență puternică susținută de pasiunea de a face yoga este o necesitate. Munca grea, dăruirea și dieta potrivită ne pot pierde greutatea în mod natural. Pierderea in greutate nu este greu, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca numai controlul obiceiurilor alimentare nu este suficient pentru a pierde in greutate. Articolul conține nume de yoga, precum și yoga pentru începători. Este vorba despre a le face!

Basic Yoga Poses Pentru incepatori sa faca acasa:

Trebuie să începem exercițiile fizice regulate dimineața și seara și să ne controlam și obiceiurile alimentare. Deci, începeți să practicați asanasuri de yoga pentru menținerea unei sănătăți bune. Pentru începători, un exercițiu de încălzire sau de întindere este primul pas. În primul rând, trebuie să aflați lista care întinde asanasurile yoga în yoga și beneficiile lor. Am enumerat câteva dintre cele mai bune exerciții și poziții de yoga cu imagini care vă vor ajuta să le îndepliniți în mod eficient.

Diferite tipuri de Asanas de yoga pentru bărbați și femei:

Barbatii si femeile prefera yoga pentru o viata sanatoasa. Aici explicăm care sunt cele mai bune asanasuri de yoga și detalii despre ele în engleză și sanscrită cu fotografii.

1. Lungă întinsă Yoga Asana pentru gât:

Pentru a începe cu yoga asanas, ar trebui să începeți cu exercițiile de bază mai întâi ca întinderi lente lent. Se recomandă să se efectueze câteva repetări ale acestui stretch de gât lent yogic, deoarece ușurează tensiunea și tensiunea gâtului. Această poză de bază de yoga poate fi făcută cu ușurință în orice loc, doar stând pe scaunul tău!

2. Full Body Yoga Tadasana - Muntele Pose:

Tadasana este, de asemenea, cunoscută sub numele de poza de munte și este una dintre cele mai bune asanasuri de yoga. Practicandu-te regulat in fiecare dimineata acest yogasana, dati un masaj bun mainilor, spatelui, coloanei vertebrale si intregului corp. Aceasta este cea mai recomandata asana pentru cresterea inaltimii.

3. Pose în picioare în față (Uttanasana Yoga):

Uttanasana este o pozitie de indoire in fata care ne elibereaza de stres si anxietate. Prin legarea brațului, această variație de îndoire în față oferă o întindere profundă a umărului. Legând mâinile, permite brațele să se întindă și să strângă umerii să se relaxeze. De asemenea, aduce un nou sânge înapoi în creier, oferind în același timp o mare întindere la picioare.

4. Trigonul Pose (Trikonasana Yoga):

Acest exercițiu trikonasana se întinde și întărește mușchii împreună cu îmbunătățirea funcțiilor corpului nostru. Acesta este un exercițiu bun de yoga pentru femeile însărcinate. Ajută la reducerea tensiunii arteriale, a stresului și a anxietății și, de asemenea, îmbunătățește funcțiile sângelui prin întregul corp. Această simplă yoga asana îmbunătățește echilibrul și puterea de concentrare. Această asană îndepărtează de asemenea grăsimile din talie și coapse.

5. Bow Pose (Dhanurasana Yoga):

Dhanurasana este foarte eficient în programul de scădere în greutate. Acest yoga poze ajuta la reducerea grasimea burta foarte usor. Îmbunătățește gleznele, coapsele, călcâiele, pieptul și organele abdominale și măduva spinării. Această postură de yoga îmbunătățește funcțiile rinichilor, pancreasului, ficatului, intestinului mic și cel mare. De asemenea, acționează ca un eliberator de stres și oferă flexibilitate spatelui. Îmbunătățește funcția de digestie și îndepărtează gazele.

6. Surya Namaskar (salutul de soare):

O rundă completă de Surya namaskar este considerată a fi două seturi din cele douăsprezece poziții, cu o schimbare în al doilea set unde piciorul opus este mutat primul. Îmbunătățește flexibilitatea, tăria, echilibrul, reduce stresul și anxietatea, reduce simptomele durerii de spate, scurtează travaliul și îmbunătățește rezultatele la naștere și reduce tulburările de somn și hipertensiunea. De asemenea, crește energia și scade oboseala și sunt foarte benefice pentru astm și boli cronice. Aceasta este o bază de yoga asana care vă întinde picioarele și reduce greutatea.

Citeste mai mult: Surya Namaskar Steps

7. Kapalbhati Pranayama Yoga Pose:

Kapalbhati pranayama yoga este cel mai recomandat exercițiu de respirație care ne vindecă tulburarea de stomac și pierde în greutate. Practicandu-se timp de 5 minute, kapalbhati pranayama inlatura in mod regulat toxinele si creste metabolismul. Se vindecă de asemenea constipația, aciditatea, diabetul, astmul și tot felul de probleme respiratorii, sinusurile și chiar căderea părului. Aceasta este o pozitie de yoga eficienta in pierderea in greutate (in principal, grasimile abdominale). Când se face în mod regulat, este considerat cel mai eficient tip de yoga asana.

8. Unghi Pose legat - Baddha Konasana Yoga pentru începători:

Această yoga asana pentru începători ajută la deschiderea șoldurilor și facilitează disconfortul sciatic care poate fi agravat prin ședere pentru perioade lungi de timp. Nervul sciatic pornește în partea inferioară a spatelui și se scurge prin ambele picior, iar durerea nervului sciatic poate să apară atunci când nervul este comprimat cumva. Lunga comută și ședința pentru perioade lungi de timp o exacerbează.

9. Relaxare Yoga Asana (Eagle Twist Yoga):

Această yoga asana ajută la relaxare și este, de asemenea, o modalitate excelentă de a crește flexibilitatea coloanei vertebrale laterale. Cu practica obișnuită a acestui exercițiu de yoga în fiecare zi se pot ameliora durerea în burta inferioară și în spate.

10. Pose de la capăt (Sirsasana Yoga Pose):

Făcând această yoga poze, poate vindeca insomnia (tulburarea de somn), problemele coloanei vertebrale și, de asemenea, îmbunătățește puterile de concentrare și echilibrul mental. Aceasta crește circulația sângelui în creier și îmbunătățește funcțiile creierului și memoria.Chiar și persoanele care suferă de boli hepatice, circulație sanguină proastă și dureri de cap ar trebui să efectueze în mod regulat această yoga asana.

11. Sarvangasana (Standul umărului):

Această poziție de yoga întărește și vindecă durerile de spate și îmbunătățește puterea de rezistență a corpului. Acest lucru pastreaza, de asemenea, fata noastra luminos și elimină cercul întunecat. Ajută la scăderea în greutate atunci când este practicată în mod regulat. De asemenea, este cunoscută îmbunătățirea circulației sângelui, funcțiile de digestie, controlul nivelului de zahăr din sânge și corectarea funcționării necorespunzătoare a pancreasului.

12. Paschimottanasana (Pose Bend Forward):

Paschimottanaasana acoperă întinderea întregului corp de la cap până la tocuri. Acest asana este recomandat mai ales femeilor dupa nastere, pentru a reduce grasimea buricului si tonifierea organelor pelvine abdominale. El întărește mușchii spatelui, precum și foarte util pentru creșterea înălțimii. Se întinde coloanei vertebrale și aduce mai multă flexibilitate în corpul nostru.

13. Pose Pose (Halasana Yoga Pose):

Halasana este, de asemenea, cunoscut sub numele de Plough pose care întărește musculatura spatelui și oferă flexibilitate. Curează indigestie și constipație, precum și reduce stresul. Stimulează organele abdominale și vindecă problemele abdominale. Persoanele care suferă de diabet trebuie să facă acest lucru în mod regulat. Ajută la mărirea și flexibilitatea măduvei spinării, întărește mușchii abdominali, reduce stresul și remediază simptomele menopauzei.

14. Ardha Halasana (Pose Half Plow):

Half Plow Pose este o yoga asana care este similară cu Uttanpadasana, care este bună pentru îmbunătățirea funcțiilor organelor abdominale. Acest asana usoara yoga stimuleaza organele abdominale foarte repede si vindeca constipatia si indigestia. De asemenea, reduce grăsimile abdominale și tonifică mușchii abdominali ai coapsei și șoldului. Curăță tulburări de stomac și îmbunătățește digestia, apetitul, îndepărtează gazele și este utilă pentru a vindeca artrita și spondilita lombară.

15. Bhujangasana (Cobra Pose):

Bhujangasana (cobra pose) oferă un rezultat excelent pentru cei care doresc să piardă în greutate și să crească metabolismul. Această posologie îmbunătățește funcția ficatului, a rinichiului, a pancreasului și a vezicii biliare. Curează insomnia (tulburarea de somn), problemele coloanei vertebrale, indigestia și constipația în mod natural. Cei care suferă de boli hepatice, dureri de cap, circulație sanguină slabă, pot fi vindecați cu această asana.

16. Pavanamuktasana (vânt de îndepărtare a vântului):

Pavanamuktasana este o poziție de yoga cu adevărat eficientă în îndepărtarea gazelor din stomac și îmbunătățirea sistemului digestiv. Această asana este foarte bună pentru toate organele abdominale; curăță aciditatea și reduce grăsimea. Îți întărește musculatura din spate și vindecă dureri de spate. Pentru a obține un stomac plat, ar trebui să faceți acest asana în mod regulat. Aceasta este una dintre cele mai simple pozitii de yoga pentru incepatori.

17. Uttana Padasana (Piciorul ridicat):

Uttana padasana, picioarele ridicate sunt benefice pentru cei cu dureri de spate si tulburari de stomac. Este bine pentru consolidarea muschilor abdominali. Putem practica yoga asana prin ridicarea unui picior la un moment dat. Pentru a obține un abs plat și puternic, această asana funcționează ca magie. Este util pentru cei care suferă de probleme cu gazele, dureri de artrită, probleme cardiace și dureri de talie și spate.

18. Setu Bandhasana Yoga Pose (Podul Pose):

În general, tindem să uităm să facem orice exercițiu pentru întărirea picioarelor, deoarece ne pasă mai mult de aspectul părții superioare a corpului. Dar petrecem majoritatea orelor doar pe picioarele noastre, așa că ar trebui să începem antrenamentul menit să ne întărească picioarele. Această yoga prezintă, setu bandhasana întărește picioarele, gâtul și pieptul din spate. Oferă o mare putere de echilibrare corpului nostru.

19. Vajrasana (Diamond Pose):

Vajrasana este cea mai simplă dintre toate asanele de yoga care pot fi practicate și după prânz sau cină. Vajrasana este, de asemenea, cunoscut sub numele de "diamant poze", care este cel mai bun pentru practicarea exercițiilor de respirație și meditație. Persoana care suferă de dureri articulare ar trebui să evite asana. Această yogaasana calmează mintea și aduce stabilitate în minte, vindecă constipația, tulburarea stomacului, aciditatea și crește procesul de digestie. Cei care suferă de probleme cu gazele îl pot practica imediat după prânz sau cină. Asana acționează ca un ucigaș de durere pentru pacienții cu artrită.

20. Pocalul semi-răsucire (Matsyendrasan):

Ardha matsyendrasana crește alimentarea cu oxigen a plămânilor și crește flexibilitatea și funcțiile vertebrelor coloanei vertebrale. Se întinde și mușchii spatelui și coloanei vertebrale și eliberează rigiditatea articulațiilor șoldului. Este una dintre cele mai bune poze de yoga, care este, de asemenea, utilă în tratamentul diabetului zaharat, constipație, probleme spinale, spondilită cervicală și tulburări ale tractului urinar.

Citeste mai mult: Beneficiile Pranayama

21. Ananda Balasana (Happy Baby Pose):

Happy asana de yoga pentru incepatori, de asemenea. Această yoga asana oferă o întindere excelentă pentru articulațiile șoldului, care pot fi rigidă de la prea multă ședință. Aceasta pozitie este calmant mental, in timp ce stimuleaza fizic ceea ce face ca acesta sa fie un exercitiu perfect pentru o zi cand avem multe in programul nostru. Această poză va alunga partea inferioară a spatelui și va permite ca șoldurile să se întindă. Este una dintre principalele asanasuri de yoga.

22. Balasana (Pose de Copil):

Această poză de yoga este foarte simplă, dar liniștită, pe care o putem face și în pat. Acesta este un exercițiu excelent de yoga pentru cei care suferă de dureri de spate, deoarece se întinde și relaxează coloanei vertebrale. Se întinde și întărește mușchiul șoldurilor, coapselor și gleznelor. Femeile gravide și cele care suferă de hipertensiune arterială ar trebui să evite să facă Balasana.

23. Shavasana (Corpse Pose):

Asana e totul despre a te culca ca un cadavru. Această yoga asana este asana destul de versatilă și o faci înainte ca patul să ajute la golirea gândurilor, astfel încât să nu te țină în sus sau în noapte sau să folosești timpul dimineața pentru a stabili o intenție pentru ziua următoare.Aceasta este una dintre cele mai bune poziții de yoga care vă va ajuta să vă detensionați de toată tensiunea pe care o dețineți, astfel încât să putem avea un somn bine strâns.

24. Virabhadrasana (Warrior Pose):

Această poză arată ca un soldat în poziția de război, așa că se numește Virabhadrasana (Warrior Pose). Aceasta este o poziție excelentă de yoga pentru femeile gravide, care oferă flexibilitate întregului corp și întărește picioarele, brațele, spatele și tonul corpului inferior. De asemenea, ajută la creșterea staminei, a puterii de concentrare și a echilibrului corpului nostru. Ne ameliorează durerea în timpul perioadei menstruale.

25. Ustrasana (Camel Pose):

În timp ce facem acest lucru, corpul nostru arată ca forma de cămilă, așa că se numește Ustrasana. Această yoga asana este deosebit de bună pentru problema spatelui, mintea relaxantă, circulația sângelui, sistemul respirator, sistemul endocrin și nervos. Ajută la creșterea dimensiunii pieptului și a capacității plămânilor, aduce flexibilitate în piept, abdomen și gât. Este benefic pentru pacientul cu astm bronșic și ajută la reducerea grăsimilor din stomac.

26. Garudasana (Eagle Pose):

Acest asana poate arata ca o multime de exercitii de torsiune si torsiuni, dar nu este greu de realizat. Cu o practică regulată a acestei posturi de yoga, aceasta ajută la reducerea grăsimilor suplimentare în coapse și brațe. De asemenea, îmbunătățește echilibrul corpului nostru.

27. Natarajasana (Lord of the Dance Pose):

Aceasta este una dintre cele mai excelente asanasuri de yoga atat pentru barbati cat si pentru femei. Natarajasana este cunoscută și ca domn al dansului, deoarece seamănă cu postura sa. Aceasta pozitie ajuta la imbunatatirea echilibrului corpului, concentrare. El întărește mușchii de șold, coapse și piept. De asemenea, ajută la reducerea greutății și îmbunătățește poziția și echilibrul nostru.

28. Naukasana Posture (Boat Pose):

Această asana este, de asemenea, numită yoga posedă barca. Practic, naukasana ajută la întărirea plămânilor, a ficatului și a pancreasului. Acest lucru ajută de asemenea la creșterea circulației sângelui și la menținerea nivelului de zahăr. El întărește mușchii coapsei, șoldurilor, gâtului și umărului și ajută la reducerea grăsimilor abdominale. De asemenea, îmbunătățește funcționarea rinichilor, tiroidei și glandelor prostatei.

29. Marjariasana (Cat Pose):

Această pisică reprezintă o excelentă întindere în antrenamentul yoga. Ea produce flexibilitate în coloana vertebrală și ne eliberează de durerile de spate. Îmbunătățește circulația sângelui și puterea de digestie. Acest antrenament este unul dintre cele mai bune poze de yoga și ne tonează abdomenul și ne ajută să ne relaxăm mintea. Aruncați o privire la fotografia de yoga de mai sus pentru a obține o imagine clară.

30. Utthita Hasta Padangusthasana (mâna extinsă la picior):

Această asana este bună pentru întinderea părților corpului, dar nu ar trebui să ne extindem dincolo de capacitatea noastră. Acest asana oferă un bun masaj la nivelul coloanei vertebrale, spatelui inferior, șoldurilor, picioarelor și mâinilor. De asemenea, ajută la reducerea grăsimilor în zonele specificate ale corpului.

31. Hasta Uttanasana (Crescut Arma Pose):

Aceasta este una dintre cele mai simple asanasuri de yoga unde pur și simplu trebuie să vă întindeți. Stați drept și întindeți brațele deasupra capului. Încercați să vă întindeți de la abdomen și înclinați-vă înapoi pentru a face parte dintr-un arc. Astfel, vă puteți întinde întregul trunchi chiar de la abdomen până la vârful brațelor. Acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de ridicate braț prezintă și această yoga asana ajută la creșterea aportului de oxigen și întinde muschii.

32. Hastapadasana (Pose Bend Forward):

Aceasta este una dintre asanele de yoga pe care le puteți practica în orice moment al zilei pe care o doriți. Este foarte eficient în stimularea energiei și, de asemenea, îmbunătățește circulația sanguină mai bună. Se întinde pe aproape toate mușchii corpului și poate aduce corpului dumneavoastră o strălucire instantanee datorită răcoritoarei circulației sanguine. În acest lucru trebuie doar să inhalezi, să-l blochezi când îți ridici brațele deasupra capului și apoi să te apleci înainte ca să atingi gleznele și mâinile puse sub picioare.

Vezi mai mult: Istoria yoga și semnificația ei

33. Prasarita Padottanasana (Îndepărtare în direcție largă):

Aceasta este o altă versiune a lui Padottanasana și este un exercițiu foarte eficient de yoga pentru trăsăturile minore care afectează durerile de cap și durerile corpului. Acest asana cu practica obisnuita poate de asemenea vindeca o anumita cantitate de depresie pe care o traversati. Puteți face acest lucru o parte a yoga ușor pentru lista de incepatori, deoarece este foarte simplu. Trebuie să vă întindeți mai întâi picioarele și apoi cu ambele mâini să vă aplecați pentru a atinge solul.

34. Vrikshasana Yoga (Tree Pose):

Aceasta este una dintre cele mai simple poziții de yoga și este deseori practicată ca parte a sesiunii SuryaNamaskar. Este cel mai bine practicat în aer liber, dimineața devreme, potrivit doar pentru numele său. Acest lucru se datorează faptului că și copacii cum ar fi aerul liber și lumina soarelui pe care le primesc devreme dimineața. Această poziție de yoga ajută la creșterea focalizării și concentrării. Pentru aceasta trebuie să stați pe un picior, în timp ce celălalt este blocat în genunchi și mâinile sunt ridicate deasupra capului într-o poziție de rugăciune.

35. Ardha Chakrasana:

Dacă credeți că preferați asanasurile de yoga pentru a tonifia toate părțile corpului dumneavoastră, atunci trebuie să vă prezentați pe lista de yoga care trebuie să o practicați zilnic. Yoga este o disciplină și trebuie să păstrați regularitatea atunci când o practicați. Pentru aceasta trebuie să înveți un arc în spate, dar nu unul complet. Stați în fața unei platforme ridicate sau a unei mese scăzute și apoi îndoiți-vă înapoi pentru ao atinge.

36. Viparita Virabhadrasana (Reverse Warrior Pose):

Acesta este unul dintre numele de exerciții yoga care vine în orice listă pe care o verificați. Acum știm deja despre Virabhadrasana sau pur și simplu despre războinic. Aceasta este doar inversa. Aici, ne îndreptăm spre dreapta pe partea opusă a corpului, oferindu-i o ușoară răsucire. Aceasta este foarte utilă în tonarea taliei și a mușchilor abdomenului și, de asemenea, vindecă durerile coloanei vertebrale și alte probleme cum ar fi acestea.

37. Chakrasana Yoga (Full Wheel Pose):

Înainte, am citit despre Poziția pe jumătate sau despre chakrasana Ardha, care este mai mult o parte din asana ușoară de yoga pentru începători. În acest caz este la nivelul următor și este o postură mai avansată. Aici trebuie să stați și să ridicați mâinile pe măsură ce vă înclinați înapoi pentru a forma încet un arc din spate. Acest lucru este foarte util în vindecarea problemelor coloanei vertebrale, deoarece întinde toți mușchii din spate ai corpului. Această poziție ajută și la menținerea echilibrului sistemului digestiv. Acesta este unul dintre cele mai avantajoase asanuri de yoga cu beneficii excelente pentru sănătate.

38. Practică Ardha Chandrasana (Poseală):

Aceasta este încă o parte din yoga asana, care vă ajută să vă pregătiți pe spate. Acest lucru se datorează faptului că spatele și coloana vertebrală a fiecărei persoane sunt cel mai predispuse la stres. Stau mult timp în timp ce lucrăm, iar coloana vertebrală este prima care a fost afectată. Cu această practică de postură vă puteți vindeca în mod regulat toate problemele de coloană vertebrală și spate și, de asemenea, durerea sciatică.

39. Adho Mukha Svanasana:

Puteți selecta pur și simplu acest yoga asana din această listă de poze eficiente de yoga. Aceasta este, de asemenea, cunoscută ca o postură de câine orientată în jos. Atunci când vă îndoiți aproape complet în față, numai porțiunea de șold îndreptându-vă în sus. Această postură de yoga este foarte utilă și este considerată ca o poză de yoga pentru femei. Acest lucru se datorează faptului că practica obișnuită a acestui lucru poate vindeca simptomele menopauzei și poate echilibra ciclul dumneavoastră de perioadă. În general, asana ajută la echilibrarea funcționării sistemului digestiv, menținând astfel aciditatea și gazul.

40. Vyaghrasana (Tiger Pose):

Acest yoga asana este, de asemenea, cunoscut sub numele de tigru static poze și este un altul pentru a vindeca problemele de dureri de spate. Acest lucru se concentrează în special pe partea inferioară a spatelui și întinde mușchii și țesuturile de acolo, provocând o ușurare a durerii în zona respectivă. Aici va trebui mai intai sa iei pozitia unui animal cu patru picioare sau ca pe care vrei sa-l tresari. Acum întindeți-vă înainte și ridicați brațul și piciorul alternativ și întindeți-l drept.

41. Yoga Bakasana (Crow Pose):

Acesta este unul dintre numele de yoga asana, care de obicei fac parte din stadiul avansat al practicii yoga. Aceasta are nevoie de multă dedicare, flexibilitate și forță. Trebuie să vă echilibrați întregul corp pe palme și să vă ridicați din nou pentru a vă îndoiți picioarele pentru a forma o formațiune care rezultă ca un corp de macara. Această poză de yoga este foarte utilă în tonifierea brațelor, precum și înlăturarea grăsimii din partea abdomenului.

42. Makarasana (The Crocodile Pose):

Acesta este unul din exercițiile foarte populare din seria de yoga asanas pentru începători. Este pentru că acest lucru nu este cu adevărat greu și este doar o poziție relaxantă pe care oricine o poate face cu ușurință. Singurul lucru este că trebuie să cunoașteți procesul de respirație care este cel mai important lucru când vine vorba de yoga asanas. Această asana este utilă în special pentru relaxarea mușchilor și pentru ameliorarea durerilor, cum ar fi durerile de spate inferioare și cele datorate sciaticii.

43. Salabhasana (Locust Pose):

Aceasta este una dintre cele mai avantajoase yoga asana, deoarece acest lucru este util in ameliorarea durerii, precum si functioneaza foarte bine atunci cand vine vorba de pierderea in greutate. Aici trebuie să vă puneți ambele mâini drepte în timp ce vă aflați pe front. Ridicați picioarele drept și împreună și inspirați bine. Asigurați-vă că nu vă presați mâinile. Acest lucru stimulează metabolismul, datorită căruia formarea de grăsimi este împiedicată și este, de asemenea, utilă pentru indigestie.

44. Bhekasana (postura de broască):

Acesta este un corp de toning Yoga poses care nu este foarte dificil. Această yoga asana trebuie să încercați dacă credeți că trebuie să vă atenți soldurile și fesele. Pentru aceasta, va trebui să vă așezați pe stomac și acum vă ridicați până la sânii dvs. și din nou din spate trebuie să vă răsuciți atât picioarele din genunchi, încât să le puteți ține. Acest lucru vă oferă o întindere plăcută și, astfel, tonurile pieselor.

45. Gomukhasana Yoga (Capul de cap de vacă):

Aceasta este o yoga avansată efectuată pentru anumite motive. Acest lucru poate fi realizat atât de bărbați, cât și de femei. Acest lucru este util în special pentru bărbați, deoarece facilitează problemele sexuale care duc la o mai bună relație conjugală. Practica lui Gomukhasana ajută și la vindecarea herniei.

46. ​​Virasana Yoga Pose (Hero Pose)

Acesta este din nou într-un stadiu avansat de yoga asanas și este util pentru dureri articulare și probleme. Practica acestei posturi yoga vă face în cele din urmă mai flexibile și, de asemenea, ușurează toate părțile corpului. Practica Virasana crește, de asemenea, metabolismul în organism și îmbunătățește circulația sângelui chiar și în articulații. Acest asana poate arăta strălucirea instantanee în fața ta, care este rezultatul unei circulații corecte a sângelui.

47. Supta Virasana Yoga (Reclinat Hero Pose):

Deasemenea, cunoscut sub numele de posedă înclinată a eroului, aceasta nu este o poziție foarte dificilă de a practica. În acest lucru trebuie doar să faci Vajrasana și să te culci cu picioarele fixate în poziție. Acest tip de asanas de yoga este foarte util pentru sistemul de digestie si buna functionare a acestuia. De asemenea, acest aspect de yoga împiedică depunerea de grăsimi excesive în organism, în special în zona abdomenului.

48. Kumbhakasana (Plank Pose):

Această poziție este, de asemenea, cunoscută sub numele de scânduri poștale și poate fi practicată de oricine pentru că este într-adevăr foarte ușor. Asigurați-vă că începeți prin a face acest lucru de cel puțin 10 ori și apoi creșteți treptat la 15 și apoi 20 de ori. Acest lucru arată simplu, dar este foarte eficient în tonifierea unui număr de părți ale corpului. Acestea includ șoldurile, talia, abdomenul, brațele și umerii. Practicați această yoga apelați în fiecare zi dacă doriți să vă dezvoltați absența tonificată.

49. Vasisthasana (Side Plank Pose):

Mai bine cunoscută sub numele de yoga posterioasă și o versiune a celei anterioare, aici va trebui să vă ridicați corpul, odihnindu-vă pe o parte, care va rămâne plat până la cot. Ridicați-vă și puneți o altă parte pe talie într-o poziție inteligentă. Acest lucru vă ajută la tonifierea mânerelor suplimentare de grăsime care vă fac talia să arate foarte rău și sunt încăpățânate în natură.

50. Utthan Pristhasana (Lizard Pose):

De asemenea, cunoscut sub numele de șopârlă, aceasta este foarte utilă în eliberarea stresului, a oboselii și a tensiunii. Acest aspect pare sigur într-adevăr complicat, dar de fapt nu este așa. Puteți face acest lucru pentru a vă relaxa mai degrabă corpul după o zi grea de muncă. Este instantaneu eficient și foarte, foarte calmant pentru organism.

Puteți face corpul tare și sănătos folosind mai presus de toate diferitele tipuri de yoga asanas și obțineți și pace mentală. Yoga este o terapie pentru minte și corp, după cum am știut deja și există un număr de poziții de yoga. Devine din ce în ce mai avantajos dacă se practică zilnic, în mod corespunzător.


4.1
Evaluare totală: 39
5
12
4
2
3
2
2
3
1
1