Cum să scapi de întinderi

Dacă încercați să slăbiți sau să vă împachetați pe mușchi, trebuie să fiți conștienți de o problemă comună a pielii pentru bărbați: vergeturi.

Mărcile de întindere sunt inestetice și destul de încăpățânați pentru a le elimina dacă nu utilizați produsele de îngrijire a pielii potrivite pentru bărbați. Am elaborat o listă exhaustivă pentru a vă ajuta să preveniți și să reduceți aceste linii de piele plictisitoare la bărbați.

Dar, mai întâi, câteva informații de fond despre vergeturi ...

Care sunt mărcile de sex masculin?

Măsurătorile sunt linii fine de culoare roșiatică / purpurie, care sunt cauzate de supraîncărcarea pielii.

Atunci când pielea este excesivă, producția de colagen este întreruptă; colagenul este principala proteină găsită în țesutul conjunctiv și este necesară pentru a vă menține pielea întinsă.

Dacă acest proces este deranjat, pielea nu are suportul necesar și se sfârșește prin rupere, rezultând o cicatrice. Această cicatrice este cunoscută ca o marcă de întindere.

Acestea sunt cele mai frecvente la sportivi, culturisti si alte persoane care au pierdut sau au crescut masa musculara prea repede pentru a se adapta pielea lor; pierderea rapidă în greutate și creșterea în greutate sunt motivele obișnuite pentru apariția vergeturilor.

Modalități de prevenire a traseelor ​​masculine

După ce sa dezvoltat o marcă de întindere, este dificil să-l eliminați complet. Cea mai bună soluție pentru vergeturile masculine este prevenirea.

1. Evitați pierderea rapidă în greutate și / sau creșterea în greutate
Indiferent dacă doriți să pierdeți grăsime sau să obțineți niște mușchi, cheia este să o faceți treptat.

O rata sanatoasa de a pierde in greutate sau de a obtine musculare este de 1-2 kilograme pe saptamana. Mai mult decât atât, creșteți riscul de întindere a pielii prea repede.

2. Hidratați
Hidratarea cu un hidratant pentru bărbați care conține acid hialuronic și vitamina A poate ajuta la prevenirea vergeturilor pe pielea bărbaților.

Cheia este de a face un obicei - hidratarea o dată sau de două ori pe săptămână nu o va tăia. Hidratarea cel puțin de două ori pe zi este ideală.

Zonele de concentrare trebuie să includă abdomenul, pieptul, brațele și umerii.

3. Ia-ti vitaminele
Antioxidantele cum ar fi vitamina A si E sunt esentiale pentru sanatatea pielii, asa ca faceti sa va obtineti suficienta.

Încărcați fructele și legumele și luați multivitamine pentru bărbați pentru a acoperi toate bazele. În timp ce aceste vitamine sunt excelente pentru piele, ele sunt, de asemenea, cheia unui corp sanatos general.

Luați în considerare luarea unui supliment antioxidant, de asemenea, pentru a ajuta la lupta împotriva semnelor de îmbătrânire.

Cum să scapi de întinderi pe pielea bărbaților

1. Evitați expunerea la soare
Cel mai rău lucru pe care îl puteți face pentru eșantioane este expunerea la soare; sunt rezistente la bronzare și pot deveni mai purpurii - sau chiar negri - datorită expunerii excesive la soare.

Asigurați-vă că aveți o protecție adecvată a pielii atunci când vă aflați în aer liber: Utilizați o bară de protecție SPF 30 pentru bărbați care oferă protecție împotriva razelor UVA și UVB.

De asemenea, nu uitați să rămâneți hidratat.

2. Hidratați
În plus față de prevenirea vergeturilor masculine, hidratarea ajută la reducerea aspectului vergeturilor existente.

Din nou, trebuie să vă concentrați asupra hidratantelor pentru bărbați care conțin acid hialuronic și vitamina A, care contribuie la creșterea sănătății pielii.

3. Exfoliați în mod regulat
Folosirea unui scrub pentru bărbați cu mănuși de exfoliere pentru bărbați ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și încurajează creșterea celor noi, ceea ce poate contribui la minimizarea aspectului marcajului stretch.

Încearcă-o o dată pe zi timp de două săptămâni și vezi dacă vergeturile încep să se îmbunătățească.

4. Aveți răbdare
Mijloacele de întindere nu apar peste noapte și, cu siguranță, nici nu dispar peste noapte. Dacă urmați sfatul de mai sus, veți observa că multe dintre vergeturile dvs. vor începe să-și piardă culoarea lor purpuriu / roșiatică și să revină treptat la tonul natural al pielii.

Fii realist: unii vor pleca și alții nu vor, dar cu siguranță vor fi mai puțin observați. Este nevoie de timp.

4.3
Evaluare totală: 39
5
10
4
3
3
1
2
2
1
1