Dietă pe bază de plante pentru începători: Cum să începeți

Pestele devine o mulțime de hype de sănătate pentru conținutul său de acid gras omega-3. Dar, la această rată, oferta mondială de fructe de mare, cum ar fi tonul și somonul, nu va ține pasul cu cererea. Peștele de pește este o evoluție recentă care nu este recomandată. Unele pești precum tonul sunt bogați în mercur și trebuie consumați doar o dată sau de două ori pe lună. Asigurați-vă că vă întrebați de unde provin peștii dvs. și faceți-le la soiuri sălbatice. Oferiți elemente de recuzită restaurantelor cu fructe de mare sustenabile, care fac publice sursele acestora.

Alimente: includeți o mână de semințe și fructe cu coajă lemnoasă zilnic pentru grăsimi sănătoase: cânepă și semințe de in; nuci, migdale, casheuri, unt de nucă și avocado.

Atunci când mâncați pește în sau în afara, se referă la diagrama Monterey Bay Aquarium's Sustainable Seafood pentru a vă ghida deciziile. Ei au, de asemenea, o aplicație pentru iPhone.

Dați tilapiei și tălpii o încercare. În locuri cum ar fi Piața de alimente întregi, puteți să întrebați la ghișeul unde vin.

Mâncați puțin pe lanțul alimentar. Experimentați cu hamsii și sardinele: acestea reproduc rapid, prezintă un risc scăzut de conținut de mercur și oferă o mulțime de acizi grași omega 3 și aromă pentru orice fel de salată, orez sau fel de mâncare de paste.

Dacă aveți acces la somon sălbatic, faceți-l o parte ocazională a meniului. Este bogat în acizi grași omega și delicios. Evitați somonul de crescătorie.

Gândiți-vă la sushi ca tratament și susțineți îmbinările sushi cu meniuri durabile.

Evitați consumul de creveți, este un alimentator de fund care poate fi ridicat în contaminanți oceanici. Practicile de creveți cum ar fi trawling-ul exploatează o viață oceanică.

Educație: vizionați filmul "End of the Line".

4.8
Evaluare totală: 31
5
12
4
4
3
1
2
3
1
1