Sfaturi pentru a evita gleznele umflate în vremea fierbinte - pași sănătoși Podiatry dvs. Podiatrists locale

Ei bine, trebuie să spun - când vara a sosit în sfârșit, a împachetat o pumn! Căldura de perete-perete și soarele pe care l-am avut în ultimele săptămâni a fost glorios! Personal, ador pe vremea caldă - niciodată nu prea devine prea cald pentru mine. Dar există unii care se tem de lunile calde, de vară, deoarece înseamnă inflamație, înroșire și glezne umflate dureros - sau edeme. În acest moment al anului, podiatrii noștri la Podiatri pași sănătoși tratează o mulțime de pacienți care vin în căutarea de soluții pentru a reduce umflarea gleznelor. Așa că am crezut că împărtășesc câteva sfaturi generale pe care le oferim.

Ce cauze de glezne umflate?

Dacă șosetele sau curelele de încălțăminte vă lasă urme pe piele, atunci sunt șanse să aveți glezne umflate; si daca nu sunteți gravidă și nu v-ați rănit recent, apoi vă puteți umfla ca urmare a uneia sau mai multora dintre următoarele:

 1. Prea mult sare Atunci când corpul are prea mult sodiu și nu are suficientă apă, corpul tău va păstra orice apă pe care o bei - ceea ce va cauza umflarea gleznelor.
 2. Căldură Căldura excesivă a corpului poate cauza expansiunea vaselor de sânge, permițând fluidelor să curgă în țesuturile din jur.
 3. Gravitatie Prea multă poziție sau ședere poate provoca fluidele din corpul dvs. să se alimenteze în extremitățile inferioare.
 4. Insuficiență a unui organ Probleme cu inima, rinichii sau ficatul pot cauza probleme de circulație, având ca rezultat umflarea gleznelor.
 5. medicamente Anumite medicamente, cum ar fi A(inhibitori ai MAO și triciclice), pastile pentru hipertensiune arterială blocantă a canalelor de calciu, pilule contraceptive cu hormoni care conțin estrogen, testosteron și steroizi pot contribui la gleznele umflate
 6. obezitatea - Dacă sunteți supraponderal, aveți mai multe șanse de a avea glezne umflate.

Ce trebuie să faceți despre gleznele umflate?

Ridicarea picioarelor deasupra nivelului inimii este primul pas pentru tratarea gleznelor umflate. Șederea în spate și ridicarea picioarelor timp de aproximativ o oră ar trebui să fie suficiente pentru a reduce episoadele benigne de umflare a verii. Chiar și ridicarea picioarelor pe un scaun va ajuta. Dacă nu vă puteți lovi cu piciorul și nu vă puteți relaxa, încercați să purtați șosete de sprijin sau compresie care se deplasează sau masați gleznele pentru a crește circulația.

Iată câteva sfaturi pe care le oferim pacienților noștri:

 • Bea mai multă apă! Ar trebui să beți cel puțin opt pahare pe zi.
 • Limitați sodiul dietetic cum ar fi sarea de masă, arahidele sărate, covrigi, chipsuri, cereale pentru micul dejun și alte alimente sărate.
 • Evitați plimbările cu adevărat lungi în căldură. Alegeți să faceți exerciții în timpul orelor mai răcoroase ale zilei.
 • Masați picioarele și gleznele pentru a promova drenajul limfatic. Utilizați o cremă de răcire pentru o ușurare suplimentară.
 • Încercați o răsucire a gleznei răcite, o gheață rece sau o gleznă.
 • Flex și îndoiți gleznele în mișcări circulare pentru a vă deplasa sângele.
 • Goliți gleznele în jos prin plasarea unui prosop umed peste ele.
 • Dacă stați toată ziua la locul de muncă, faceți "pauze de mers pe jos" în timpul zilei pentru a ușura presiunea și disconfortul.

Ce pot face pași sănătoși pentru a vă ajuta cu gleznele umflate?

Podiatrii noștri de la Podiatry Health Steps vă vor ajuta să identificați cauza principală a umflării gleznei, mai ales dacă este o afecțiune cronică. Ei vor dori să excludă chestiuni precum cheagurile de sânge, insuficiența cardiacă și tendinita lui Achilles. Există, de asemenea, medicamente care pot reduce umflarea și inflamația. Ei pot, de asemenea, să vă evalueze biomecanica pentru a vedea dacă modul în care ați stat sau mersul pe jos contribuie la problemă. Dacă sunteți îngrijorat de gleznele umflate, faceți o întâlnire cu Pași sănătoși și unul dintre podiatrii noștri din Auckland vă poate examina picioarele și vă poate prescrie cel mai bun mod de acțiune. Și nu tratăm doar gleznele umflate - de la cea mai simplă problemă la toena până la cele mai complexe deformări ale picioarelor, oferim soluții excepționale de îngrijire și sănătate pentru picioare.

4.3
Evaluare totală: 35
5
12
4
1
3
3
2
2
1
0