Cum se calculează calorii în alimentele de casă

Mâncărurile la domiciliu sunt adesea cele mai gustoase și mai sănătoase opțiuni pe durata unei diete. Deși alimentele de casă nu au etichete nutriționale pentru a ajuta la numărarea caloriilor, determinarea conținutului de calorii în felurile de mâncare preferate de casă durează doar câteva minute. "Nutriție Contemporană" sugerează compilarea informațiilor nutriționale ale vaselor dvs. de casă într-un suport pentru rețetă sau liant pentru un acces rapid și ușor pentru a vă salva viitorul.

Videoclipul zilei

Notați toate ingredientele vasului de casă. Includeți cantitatea fiecărui ingredient individual. De exemplu, dacă ați făcut spaghete cu sos de carne, lista dvs. ar putea include 6 cești de spaghete, 12 uncii de sos de roșii și 1 lingură de mor curcan de masă.

Căutați conținutul de calorii al fiecăruia dintre ingrediente în vasul dvs. de casă. De exemplu, în conformitate cu USDA National Nutrient Database pentru standard de referință, 6 cești de spaghete, 12 uncii de sos de roșii și 1 lingură de curcan de lapte la sol au 1,319 calorii, 88 de calorii și respectiv 681 de calorii.

Adăugați caloriile tuturor ingredientelor împreună. De exemplu, 6 cești de spaghete, 12 uncii de sos de roșii și 1 lingură de lapte de curcan la sol au un total de 2088 calorii.

Împărțiți caloriile totale ale vasului dvs. de casă cu numărul de porții pentru a determina cantitatea de calorii din fiecare porție. De exemplu, dacă vasul dvs. de spaghete servește șase persoane, împărțiți 2088 de calorii cu șase, pentru a ajunge la produsul de 348 de calorii pe porție.

4.3
Evaluare totală: 33
5
14
4
4
3
3
2
1
1
0