3 exerciții vizate pentru a arde burta grăsime / fitness / pierdere în greutate

Dacă doriți să ardeți grăsimea abdomenului, nu există o modalitate mai bună de a face acest lucru decât printr-o muncă simplă și grea, sub forma unui exercițiu bun, de modă veche. Umiditatea buricului este un nume mai colocic pentru ceea ce este cu adevărat obezitatea abdominală, sau într-un sens mai obișnuit, obezitatea centrală. Când corpul dvs. acumulează o anumită cantitate de grăsime din burtă, efectul rezultat este văzut într-o mărime a taliei umflate și, prin urmare, necesitatea de a cumpăra pantaloni de dimensiuni mai mari. Întrucât există și o conexiune dovedită între acumularea de grăsimi de burtă și morbiditatea implicată în boala cardiovasculară, ar trebui să faceți totul în puterea dvs. pentru a vă arde obezitatea centrală înainte de a deveni prea mult o problemă ireversibilă. Iată trei exerciții care vizează arderea grăsimii abdominale.

1. Exerciții cardio

Plimbarea, inotul si joggingul sunt modalitati foarte bune de a arde grasimea buricului. Dacă simplitatea simplă a mersului pe jos doar te surprinde, nu ar trebui. Motivul este că, pentru a arde burta grăsime, trebuie mai întâi să începeți cu acel strat enervant de grăsime care înconjoară stomacul în primul rând. Dacă vă apropiați de mai multe exerciții de specialitate în acest moment, cum ar fi abdomenul, veți dezvolta mușchii abdominali, dar ei vor rămâne ascunși sub toate grăsimile abdominale. Deci, pentru a începe corect, tot ce trebuie să faceți este să vă mutați corpul prin exerciții foarte simple cum ar fi mersul pe jos, înotul sau doar jogging-ul. Păstrarea sau joggingul de doar trei sau patru ori pe săptămână vă va determina creșterea metabolismului, precum și ritmul cardiac. Un metabolism sporit arde caloriile mai rapid și contribuie astfel la eliminarea grăsimii din jurul burții.

2. Exerciții abdominale

După ce începeți mai întâi misiunea de arsură a abdomenului cu exerciții cum ar fi mersul pe jos, jogging și înotul, aveți acum o șansă să exersați cu adevărat muschii abdominali și să îi dezvoltați. Exercițiile abdominale, cum ar fi abdomenul - care vă implică pe fața locului și vă aducă genunchii în mișcări alternante pentru a atinge corpul de sus - sunt minunate pentru a lucra pe burta de grăsime. Chiar și yoga funcționează bine, cum ar fi yoga asana pose, care vă cere să vă culcați pe spate și apoi ridicați picioarele și partea superioară a corpului la un unghi de 30 de grade timp de 30 de secunde la un moment dat.

3. Interval de antrenament

Un antrenament de intervale este definit ca un antrenament în care faceți un exercițiu de intensitate mare pentru o anumită perioadă de timp și apoi urmați-l cu un exercițiu de intensitate mai mică. Gândirea din spatele acestui lucru este că mai întâi îți lucrezi corpul într-un ritm bun și apoi lăsăm corpul tău să se recupereze. Un bun exemplu de astfel de antrenament este să faceți prima jog timp de cinci minute pentru a vă încălzi. Apoi, sprint pentru două minute după aceea. Apoi, încetiniți până unde alergi la un ritm de jogging și apoi du-te înapoi la un sprint complet pentru încă două minute. În cele din urmă, terminați lucrurile, revenind la jogging pentru ultimele cinci minute.

4.3
Evaluare totală: 36
5
14
4
3
3
1
2
2
1
1