Cum poate manca grasimi te poate face mai subtire

Nu ar fi plăcut să vă bucurați de o dietă plină de alimente bogate, cremoase, bogate în grăsimi și încă subțiri? Până de curând, un program de scădere în greutate plin de alimente grase nu era altceva decât un vis. Dar acum, devine realitate. De fapt, unii dintre cei mai respectați medici ai țării recomandă dietelor să-și umple plăcile cu grăsime pentru a se subția.

Cum ma ajuta grasimea in jos?

Credeți-vă sau nu, alimentele grase de care ne temem de atâta timp, pot aduce beneficii pentru sănătate. Iar aceste beneficii te pot ajuta chiar să scapi de greutate. Când includeți o sursă de grăsime în masă, sunteți mai probabil să vă simțiți plini și mulțumiți după ce ați mâncat. Rezultatul? Ești mai puțin probabil să exagerezi.

Dar beneficiile pierderii în greutate nu se termină acolo. Potrivit lui Mark Hyman, M.D., consumul de grăsime vă poate ajuta, de asemenea, să vă echilibrați hormonii, să accelerați metabolismul, să stimulați energia, să opriți pofta și chiar să inversați boala cardiacă. Aceste afirmații ar putea fi greu de crezut dacă le-ați auzit de la un diur fără nume pe web. Dar dr. Hyman este directorul Centrului Clinic de Medicină Funcțională din Cleveland, fondatorul și directorul medical al Centrului UltraWellness și președinte al consiliului de administrație al Institutului pentru Medicină Funcțională.

CELE MAI RECUPERATE VIDEO

Dr.Hyman a scris o nouă carte numită Mănâncă grăsime, devine subțire, în care încurajează dietele să mănânce grăsimi sănătoase ca parte a unui program amplu de pierdere în greutate. Este unul dintre multele experți care acum recomandă să mănânci surse sănătoase de grăsime, dacă doriți să subțiriți.

Related: 7 grasimi sanatoase pentru a manca pentru pierderea in greutate

Ce este Fat sănătos?

Înainte să fugi la magazinul dvs. preferat de gogoși sau la magazinul de fast-food, trebuie să țineți cont de câteva lucruri. Nu toate grăsimile sunt bune pentru sănătatea ta. Experții vă recomandă să evitați trans grăsimea. Grasimile trans sunt adesea găsite în produsele prelucrate și dulciurile prelucrate. Le veți vedea pe lista ingredientelor ca uleiuri "parțial hidrogenate". În schimb, experții recomandă grăsimi care se găsesc în mod natural în multe alimente întregi.

În programul său de mâncare, Dr. Hyman promovează consumul de avocado, ulei de nucă de cocos, nuci și semințe, iarbă hrănite cu carne, ulei de măsline, ouă întregi și chiar iarbă alimentată cu unt. Multe dintre aceste alimente, cum ar fi carnea de vită și untul, au fost în afara limitelor la diete în trecut. Dar acum mulți consumatori sănătoși îi includ pe aceștia într-un plan de masă pentru a pierde în greutate. Alți experți reamintesc dietele despre beneficiile peștilor grași, cum ar fi tonul și somonul. Chiar și produsele lactate cu conținut de grăsimi sunt acum recomandate de unii experți în nutriție.

Cât de gras trebuie să mănânc?

Recomandările dietetice au recomandat să nu consumați mai mult de 25-35% din calorii zilnice din grăsimi. Orientările actuale nu oferă o recomandare strictă în ceea ce privește aportul de grăsimi. Dar mulți experți în nutriție vă recomandă să urmăriți consumul de grăsimi când încercați să scăpați, deoarece fiecare gram de grăsime oferă nouă calorii în comparație cu doar patru calorii furnizate de fiecare gram de carbohidrați sau proteine.

Dacă alegeți să includeți mai multă grăsime în dieta dvs., rețineți că atunci când adăugați mai multă grăsime, înlocuiți alți nutrienți importanți. Asta inseamna ca atunci cand mananci mai multa grasime, este posibil sa mananci mai putine carbohidrati care cresc energia si mai putini proteine ​​pentru muschi. Cheia este de a menține calitatea alegerii alimentelor ridicate și de a mânca grăsimi, carbohidrați și proteine ​​în echilibru. O dieta plina de substante nutritive care stimuleaza energia, construiesc muschi puternici si pastreaza organismul dumneavoastra multumit este probabil o dieta pe care o puteti pastra pe viata.

Aflați importanța consumului de grăsimi sănătoase și cum vă poate ajuta să pierdeți în greutate.
4.6
Evaluare totală: 31
5
14
4
3
3
3
2
1
1
1