Cum de a reduce burta grasimi? 5 moduri de a pierde Truweight

Sfaturi despre stilul de viata pentru a pierde Motive pentru grăsimea din belly Cum Pentru a elimina grasimea Hormonii și grăsimea de burtă | Sfaturi pentru a pierde grăsime de burtă la domiciliu Produse alimentare care reduc greutatea buricului Belly Fat Diet

Reduceți grasimile abdominale cu o dietă bună și exerciții fizice

În timp ce pierderea în greutate este, evident, o preocupare foarte populară printre noi, reducerea grăsimii burtă nu este o mică afacere. În fiecare zi întâlnim pastile și mașini care pretind că reduc grăsimea abdomenului.

Cu toate acestea, aceste lucruri nu ajută cu adevărat. Prin urmare, pe lângă următoarele câteva exerciții de bază, o dietă adecvată poate contribui efectiv la reducerea grăsimii abdominale.

Pentru a găsi modalitățile cele mai eficiente și mai sănătoase de a reduce în mod natural grăsimea abdominală, puteți să vă duceți oricând la oricare dintre centrele Truweight și să întrebați pe ei înșiși experții noștri în Nutriție pentru planurile și exercițiile de reducere a grăsimii în burtă. Toate GRATUIT! Doar faceți clic pe și începeți!

5 Produse alimentare pentru a reduce grăsimea stomacului / abdomenului

 • Pește bogat în omega 3

 • Ceai verde

 • nuci

 • Produse lactate care includ lapte cu conținut scăzut de grăsimi, iaurt și brânză (în special brânză elvețiană)

 • Ovăz și orz

7 sfaturi despre stilul de viață pentru a reduce burta grăsime

Pentru a-ți reduce grăsimea de burtă natural la domiciliu, vă aducem la dispoziție aceste 7 sfaturi uimitoare care includ dieta, exercițiile, somnul și managementul stresului.

Locuiți un sedentar sau unul activ? Nu fi leneș și urmați antrenamentul potrivit. Deci, opriți să fiți plopați pe scaunul respectiv și priviți-vă pentru aceste 7 antrenamente ușoare de birou & Reducerea grăsimii abdominale Exerciții pentru a te salva.

Cei dintre voi, bărbați sau femei, așezate să vă urmărească seria zilnică preferată pentru a începe, ați putea face acest lucru ușor de 5 minute minunat antrenament scaun, care nu numai că va ajuta la pierderea de burtă sau belly grăsime, dar de sănătate de ansamblu.

Remarcați sfaturi pentru exerciții de reducere a grăsimii burtă pentru bărbați / femei

 • O mie de abdomene pe zi poate să vă aducă mușchii abdominali puternici, dar cu un strat de grăsime deasupra, tot nu veți obține absulul vizibil pe care îl doriți.
 • În loc de toate aceste abdomene, face exerciții care se angajeze mai multe grupuri musculare și de lucru dvs. cardiovascular sistem.
 • De exemplu- Încearcă grosimea, unde țineți-vă într-o poziție de împingere, așezându-vă antebrațele pe teren. Încercați 3 sau 4 seturi de câte 30 de secunde fiecare.
 • Se ridică și se mișcă pe parcursul zilei plimbări va ajuta de asemenea.
 • Urmați un exercițiu complet de corp și scurte explozii de antrenament. Circuit de antrenament, de formare interval de lucru cel mai bine pentru reducerea grăsimii burta și chiar și greutatea globală.
 • Circuitul de formare se dovedește a fi mult mai eficient decât cardio tradiționale pentru reducerea grăsimilor din tot corpul.

Pentru mai multe informații despre exercițiile pentru a reduce grăsimea abdomenului, faceți clic aici.

Cu cât consumați mai mult gunoi și mâncare procesată, cu atât aveți mai multe șanse să creșteți calorii și mai puțin pentru a pierde grăsime burta.

Atunci când există o lipsă de seriozitate în regimul de antrenament sau dacă se practică doar un singur exercițiu, nu veți vedea niciun beneficiu din acesta.

Cuvântul spune totul. Cortizolul hormonului de stres funcționează împotriva grăsimii tale!

Lipsa somnului vă va face să arătați ca o panda, niciun fel de cute, dar o supraîncărcare a grăsimii abdomenului.

Știați, lipsa somnului eliberează, de asemenea, cortizolul, hormonul de stres infamat? Fă-ți o favoare, scoate lumina, ține telefoanele la o parte și dormi.

Dacă nu dormi suficient, afectează direct hormonii. Când sunteți somn lipsit, există foarte puțin leptină și ghrelină înaltă în sistemul dumneavoastră, determinând corpul să creadă că este înfometat și are nevoie de mai multă mâncare. Acest lucru duce la suprasolicitare și creștere în greutate. Prin urmare, Sleeping Well este una dintre modalitățile importante de a pierde și de a reduce burta sau burta grăsime natural, repede acasă atât pentru bărbați și femei.

Negativitatea și stima de sine scăzută sunt motivele pentru care grăsimea nu te părăseste. Dacă nu sunteți dispuși să vă provocați, atunci grăsimea abdominală vă va provoca în curând liniile de cusătură ale hainelor și, în cele din urmă, stima de sine.

Reducerea grăsimii abdominale poate fi dificilă, dar dacă știți căile, puteți reduce cu siguranță talia. Mergeți prin diferitele moduri de reducere a grăsimii abdominale din videoclipul de mai jos și vedeți-o singură.

Nu vrei ca burta de grăsime să se umfle? Iată un alt sfat bun pentru ao desființa în mod natural acasă. Exercițiile aerobice și yoga sunt câteva dintre cele mai bune căi pentru a reduce grăsimile abdominale.

Se spune că activitatea fizică contribuie la pierderea în greutate de numai 30%. Ajutorul rămas de reducere a greutății de 70% (inclusiv reducerea grăsimii abdominale) este prin plan alimentar.

Acest video minunat de vox vă oferă toată doza despre modul în care aceste ab abdomen nelimitat sunt doar de gând să vă rănesc și nu burta grăsime.

Suryanamaskar este cel mai bun yoga asana pentru ca toate grupurile de vârstă să aibă o viață sănătoasă! Crunches și Zuma se pot face, de asemenea, împreună cu rutina yoga!

Notă:Yoga este una dintre cele mai bune opțiuni nu doar pentru a reduce grăsimea abdominală dar greutatea globală în mod natural.

Ia GRATUIT Weightloss Consultation Today!

2 Motive importante pentru grăsime de burtă

 1. Vei îmbătrâni!
  Factorul dvs. de vârstă poate face mai greu pentru tine de a reduce grăsimea abdomenului în mod natural. Odată cu vârsta, rata dvs. metabolică tinde să încetinească și grăsimea se agață de greutatea voastră mai greu de încolțit și începe să se acumuleze în jurul burții, coapselor și buzelor (de dragul comodității, o numim grăsime abdominală)! Deci, este important să cunoașteți cauzele, dosul, donațiile, exercițiile, planurile de dietă, sfaturile și alte soluții oferite aici pentru a depăși această problemă de vârstă care afectează acumularea de burtă.
 2. Modificări hormonale care afectează reducerea grăsimii abdominale
  Femeile la momentul și după menopauză câștigă o mulțime de greutate de burtă datorită faptului că hormonii feminini Estrogen și Progesteron joacă joasă. Bărbați, nu înălța încă un oftat de ușurare. Nu numai că există un câștig de grăsime la femei, există un câștig egal de grăsime la bărbați, deoarece testosteronul hormon masculin, de asemenea, încetinește. Acesta este un sfat util pentru reducerea grăsimii abdominale pentru femei.

Cum de a elimina grăsime burtă?

Aveți probleme în a-ți pierde grăsimea încăpățânată? Incorporați aceste lucruri și nu vă aflați în lista dvs. pentru a ajuta la scăderea în greutate pentru a scădea grăsimea abdomenului.

4 Faceți să ardeți burtă

 • 1. Stabiliți-vă obiectivul pe termen lung de pierdere în greutate
 • 2. Mâncați o dietă bogată în fructe și legume pentru reducerea rapidă a grăsimii abdominale.
 • 3. Începeți să faceți exercițiul

"Notă: cele mai bune exerciții pentru a reduce grăsimea abdominală sau greutatea globală sunt explicate în acest articol ca fiind unul dintre cele 8 sfaturi utile pentru a pierde burta."

4. Beți multă apă

6 Nu se face pentru reducerea grăsimii abdominale:

 • 1. Nu va infometati corpul pentru a pierde in greutate sau pentru a scadea grasimea buricului.
 • 2. Săriți dietele care nu vă permit decât un număr limitat de alimente.
 • 3. Nu aveți pilule de scădere în greutate deoarece acestea pot avea efecte secundare negative.
 • 4. Eliminați zahărul din dieta dumneavoastră pentru a reduce grăsimea în mod natural.
 • 5. Nu aveți produse alimentare fast-food și prelucrate.

6. Nu beți sucuri de dietă și sucuri de fructe care constau în zahăr care ar putea stimula creșterea în greutate.

Hormonii joacă un rol?

Pe măsură ce vă întrebați cum să vă pierdeți grăsimea de burtă și să vă ocupați de dragoste, agenții puțin cunoscuți din corpul dvs. fie lucrează pentru sau împotriva dvs. în cruciada dvs. de grăsime din abdomen.

Vorbim despre hormoni și cu dezechilibre hormonale, totul se scurge prin scurgere. Hormonii tiroidieni, hormonii sexuali și hormonii de stres atât la bărbați cât și la femei contribuie la greutatea burții.

Verificați cum să controlați hormonii cu diferite alimente care vă pot ajuta în reducerea abdomenului.

La bărbați, se spune că obezitatea duce la scăderea nivelului de testosteron (andropause) și la creșterea nivelului de cortizol, ceea ce duce la pierderea masei musculare și creșterea grăsimii corporale [2] [3].

Cu toate acestea, hormonul testosteron, despre care se spune că este produs în cantități mai reduse la femei, atinge un maxim și acest lucru se datorează în principal PCOS (sindromul ovarului polichistic) sau Hiperplazia adrenocorticală. PCOS face ca persoana să se poftească pentru mai multe alimente, împingându-le astfel spre linia obeză.

Menopauza este următorul motiv pentru care grăsimea burtă nu se pierde. În cazul menopauzei, nivelurile hormonale ale estrogenului și progesteronului sunt scăzute [4]. Nu mâncați balonarea în timpul meselor cu burtă de grăsime. Asta are de-a face dezechilibru hormonal în timpul ciclului menstrual [5].

Un punct de remarcat, femeile tinere,

"Nu veți adăuga niciodată grăsime de burtă în timpul perioadelor lunare, deci de-stres un pic pe asta!".

Sfaturi pentru a pierde grăsime burta la domiciliu

Nu vrei ca burta de grăsime să se umfle? Exercițiile aerobice și yoga sunt câteva dintre cele mai bune modalități de a reduce grăsimile abdominale. Se spune că activitatea fizică contribuie la pierderea în greutate de numai 30%. Ajutorul rămas de 70% este prin planul alimentar.

Acest video grozav de vox vă oferă toată cantitatea de abilități despre modul în care abdomenul ab nelimitat nu va face decât să vă rănească și nu grăsimea abdominală.

Suryanamaskars este cel mai bun yoga asana pentru ca toate grupurile de vârstă să aibă o viață sănătoasă! Crunches și Zuma se pot face, de asemenea, împreună cu rutina yoga!

Citiți recomandări: Pun pariu că nu știați despre aceste beneficii ascunse ale yoga, vă ajută să mâncați inteligent pentru a evita creșterea greutății și a grăsimii (citiți: grăsime de burtă)

Sfaturi pentru a pierde grăsime burta pentru bărbați

Am văzut că bărbații preferă Gym să reducă rapid greutatea. A lovit sala de sport este o opțiune bună pentru reducerea greutății. În cazul în care în sala de sport, trebuie să faceți este "Crunch cu Leg Curl" și "Trunch Rotation".

Numai activitatea fizică nu va ajuta la scăderea în greutate, la reducerea și chiar la reducerea grăsimii abdominale. Pentru cele mai bune rezultate, creșterea activității fizice ar trebui să fie însoțită de schimbări alimentare.

Poti sa adaugi suc de lămâie pentru a vă trezi dimineața băutura, și nu uitați să vă păstrați hidratat non-stop! Detoxul este o alegere bună.

Aici este o reteta simpla de dezintoxicare pe care o puteti incerca acasa !!! Deci, nu este atât de complicat ca înainte pentru bărbații care doresc să scadă rapid grăsimea.

Sper că răspunsul de mai sus este mai util pentru a reduce burta sau burta pentru bărbați.

Detox de căpșuni simplu

A sosit timpul să reducem oamenii de grăsime din Belly! :

Sfaturi pentru a pierde grăsime burta pentru femei

Reducerea grăsimii abdomenului a fost întotdeauna o urmărire a fericirii pentru femei. A rămâne în formă și sănătoasă nu poate fi decât în ​​procesul de reducere. Deci, aici sunt cateva sfaturi rapide pentru a reduce grasimea abdominala rapid la domiciliu in mod natural si rapid ...

1. Exercițiu în mod regulat, întinde și crânguri este o necesitate! (Exerciții de bază pentru a pierde grăsime burta). Avem un video ușor de urmat în formatul de antrenament de către Doyen Sobha Rani. Verificați dacă sunteți foarte serios în eforturile de a scădea grăsimile la domiciliu.

2. Taiați grăsimile trans și înlocuiți-o cu ulei de măsline

3. Beți multă apă! Inotati-l daca puteti!

4. Fii stresat și mai relaxat

5. A lovit sac mai devreme! Ai nevoie de șase până la opt ore de somn

6. Mâncați la fiecare trei ore și nu muri de foame prea mult timp

7. Adăugați acele legume pe care le-ați gagged când sunteți tineri, în special verdele!

8. Îndepărtați alcoolul și alegeți ciocolată neagră atunci când dorința pentru ceva dulce. Aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune și mai bune modalități de a opri chiar și pe balonarea burții în timpul perioadelor care este greșită pentru grăsime de burtă.Citiți sfaturile pentru a controla balonarea și nu o dați vina pe burtă!

Alimente care reduc greutatea buricului

Sfaturi pentru acele zile grele

Consumul unei alimentații sănătoase, în ansamblu, este suficient nu numai pentru a vă construi rezervorul de nutrienți, ci și pentru a acoperi întreaga necesitate a corpului.

Din punctul de debut al bolilor până la punctul de bunăstare a individului, o dietă sănătoasă, mai degrabă o dietă strictă, va afecta cu siguranță reducerea grăsimii abdominale!

Pentru a menține pierderea în greutate și depunerea scăzută a abdomenului, trebuie să vă concentrați asupra alimentelor care vă fac să vă simțiți plini de mult timp. Cum să faci asta? Simplu, prin includerea acestei cantități de grăsimi din abdomen, reducerea și menținerea alimentelor în dieta ta.

Fiți sârguincioși și mâncați-i cu regularitate pentru a ajuta la reducerea taliei. Întrebarea a fost răspunsă cu aceste alimente magice enumerate mai jos, care aparțin categoriei "cum să pierzi burta grăsime în mod natural"! Încearcă-i să-ți piardă kilogramele de vinovăție!

1. Omega 3 la salvare! FISH este !!!

Cel mai bun mod de a pierde grăsimea burții este includerea peștilor în dietă

Pot pierde grăsime de burtă cu consumul de pește? Mulți purtători de omega-3 sunt bogați în proteine. Studiul după studiu confirmă faptul că proteina vă face să vă simțiți mai repede.

Chiar arzi mai multe calorii atunci cand mananci grasimi sau carbohidrati. Această proprietate a proteinelor se numește efectul termic al alimentelor. Deci, cum de a reduce grasimea buricului? Faceți acest lucru prin utilizarea de proteine ​​în dieta dumneavoastră.

"Știați că modelele de somn și aportul de omega-3 sunt conectate? Somnul este, la rândul său, conectat la creșterea buruienilor,

Somnul este, de asemenea, conectat la creșterea în greutate, în special în jurul valorii de midriff. Atunci când dieta dvs. este deficitară în omega-3, ritmurile naturale ale glandei pineale - glanda mărimei de mazare din centrul creierului - sunt aruncate, ceea ce duce la modificări ale producției de melatonină, hormonul de somn.

Și când ești treaz la fel ca o bufniță în noapte, poți sfârși și să faci gustări pe alimente greșite. Rezultatul: creșterea grăsimii abdominale. Au mai mulți acizi grași omega-3 în dietă pentru a preveni grăsimea abdomenului. [6]

Cum să obțineți doza: dacă nu consumați prea mult omega-bogate alimente- gândiți-vă la sardine, somon, halibut, nuci, semințe de in.

Dacă nu obțineți suficient de ușor, puteți lua suplimente de ulei de pește sau de seminte de in. Nu numai că veți pierde grăsime de burtă, dar o dietă bogată în omega-3 poate stimula sănătatea inimii, poate scădea riscul de demență și vă poate îmbunătăți dispozițiile.

2. Talie joasa cu ... LAPTE LAPTE, LAPTE, YOGURT, SWISS SAND !!!!

Minerale de untură! să pierzi burta
Dacă există o dietă bogată în grăsimi, atunci laptele cu conținut scăzut de grăsimi este o necesitate

Cum de a pierde grasime burta rapid? O revizuire a peste 90 de studii în jurnal Recenzii despre nutriție a arătat o legătură puternică între aportul ridicat de calciu și compoziția îmbunătățită a corpului.

Când nivelul de calciu este scăzut, corpul dvs. secretă hormoni care vă permit să utilizați în mod judicios calciul pe care îl aveți.

Problema este că, în același timp, corpul tău semnalează celulele de grăsime care să țină pe grăsime, inclusiv grăsimea burtă.

Dairy, inclusiv lapte degresat, brânza (în special cea elvețiană) și iaurtul sunt sursele preferate de calciu [8].

Deci, cum să ardă grăsime burta cu alimente cu conținut scăzut de grăsimi lactate? Mananca trei portii de lactate cu continut scazut de grasime pe zi si iti iei sub control dieta si vei pierde in mod constant.

3. Reduceți greutatea abdomenului în mod natural cu OATS & BARLEY!

cum să scapi de grăsime de burtă; prin includerea ovăzului și a orzului cu fibre mari

Ovăzurile de oțel bogate și orzul pot fi răspunsul la întrebarea evazivă despre cum să scapi de grăsime de burtă. Bucurați-vă de un fel de mâncare delicioasă din orz, în loc de orez alb, cu cină și puteți fi pe cale de a vărsa grăsime burtă periculoasă în curând.

Potrivit unui studiu din cadrul American Journal of Clinical Nutrition, oamenii cărora li sa administrat o dietă cu conținut redus de calorii i sa spus fie să evite alimentele din cereale integrale, fie să le aducă toate porții de cereale din cereale integrale (cum ar fi pâinea integrală de grâu, fulgi de ovăz, orz, și orez brun).

Desi ambele grupuri au pierdut cantitati egale de greutate, grupul de cereale integrale a pierdut mai multa grasime de burta. Există o serie de cercetări privind modul de reducere a grăsimii abdominale prin includerea boabelor integrale în dieta dumneavoastră. [9]

O regulă bună: obțineți cel puțin trei porții de alimente întregi pe zi. "

O porție este o felie de pâine, o uncie de cereale reci sau o jumătate de cești de cereale fierte, orez, Paste, sau alte cereale.

Făina de ovăz și orz sunt alegeri deosebit de bune, deoarece sunt bogate în fibre solubile și nu cresc în mod obișnuit zahăr din sânge la fel de mult ca orezul alb sau brun. Mergeți înainte, efectuați înlocuirea grăsimii abdominale.[10]

4. CEAVA VERDE (Reduceți repede grasimea burtă cu asta !!!)

Ceaiul verde ajută la reducerea rapidă a abdomenului

Nu numai că luptați împotriva cancerului și a bolilor de inimă, savurând ceai verde, dar vă veți micsora grăsimea de burtă ca și magia.

Cu toate acestea, trebuie să o completați cu o plimbare sau cu unele exerciții ușoare care constată studii [11].

Într - un studiu publicat în Jurnalul de Nutriție, participanții au fost rugați să bea fie o băutură care conține compuși antioxidanți puternici cu catechine în ceaiul verde, fie o băutură fără catechine. [12] De asemenea, au făcut aproximativ 180 de minute de exerciții moderate intense, în principal de mers pe jos, în fiecare săptămână.

După 12 săptămâni, consumatorii de ceai verde au pierdut cu 7,4% mai multe grăsimi de burtă decât cei care consumă ceai verde. [13] Catechinele cresc metabolismul și rata la care ficatul arde grăsimea. Te întrebi cum să reduci grăsimea burții consumând ceai verde?

Beți patru până la șase cești de ceai verde caffeinated pe zi și jogați cel puțin 180 de minute de exerciții fizice în fiecare săptămână. [14]. Ne place mai ales aceste 13 exerciții de mers pe jos, care sunt destul de simple și destul de provocatoare.

5. Du-te NUTS !!!

cum să-și piardă rapid burta? A înnebuni

Căutați cum să-și piardă rapid burta? Go nuci pe NUTS !! Ca și cum ai nevoie de o altă scuză pentru a mânca nuci, aceste legume grase sunt o sursă excelentă de magneziu care mărește dispoziția.

Fără suficient magneziu în corpul vostru, partea creierului care reglează melatonina este aruncată, perturbând somnul.

O creștere a magneziului este ceea ce îi spune animalelor că este timpul să hiberneze - pentru noi, neavând suficient de mult ar putea juca un rol în tulburarea afectivă sezonieră (SAD), depresia legată de iarnă - și dorința crescută de carbohidrație.

Un studiu efectuat în 2010 de cercetători USDA, publicat în Studiu de magneziu jurnal, a constatat că suplimentele de magneziu pot ajuta persoanele care au o perioadă de somn dificil de a face pastile pașnice prin noapte.

Un grup de 100 de tossers și turners peste 51 de ani au fost date 320 de miligrame de magneziu pe zi, în timp ce celălalt grup a primit un aspect placebo.

După șapte săptămâni, cei care au luat lucrurile reale au fost găsiți ca niște traverse sănătoase și, ca rezultat, au raportat nivele mai scăzute de inflamație periculoasă. De asemenea, somnul de sunet vă asigură că nu vă îngrămădiți pe burtă [15].

Cum de a pierde grăsime de stomac? Există o dietă specifică pentru grăsimi de burtă pe care o întrebați?

Nu chiar!

Deși multe tipuri de diete bogate în grăsimi care plutesc în jurul internetului și care pretind că ajută la scăderea în greutate, reduc greutatea abdomenului, circumferința taliei și măresc masa musculară, studiile au constatat că o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați este mai eficientă decât o diete cu conținut scăzut de grăsimi.

Cu toate acestea, persoanele au redus grăsimile de stomac și au îmbunătățit compoziția corporală pe ambele tipuri de diete (și anume dietele cu conținut scăzut de carbohidrați și cu conținut scăzut de grăsimi).

Alte studii au constatat că limitarea pur și simplu a caloriilor și creșterea activității conduc la scăderea în greutate și la îmbunătățirea compoziției corporale (citiți mai puțin din țesutul buric).

Desigur, scăderea în greutate este un lucru, dar păstrarea de pe mijlocul tău este altceva. Aici este o dieta săptămâna pentru a reduce grăsimea burta pentru tine de a urma pentru a reduce grasimea burta rapid.

Puteți trece la alte alimente mai puțin calorice pentru a vă face propriile reduce grăsimea abdominală cura de slabire!!!

1 săptămână de dieta Chart pentru a reduce burta grăsime

Diagrama indian pentru a reduce greutatea buricului

* Încercați să beți aproape 12 pahare de apă pentru a elimina toate toxinele din organism *

Deci, mergeți, dovezi susținute de cercetare privind consumul de alimente pentru a reduce grăsimea abdomenului cu un plan de dietă recomandat de Nutriție.

Recomandat:

5 Exerciții pentru a reduce grăsimea burții

9 exerciții simple simple pentru a reduce grăsimea burții

10 Exerciții simple de pierdere în greutate la domiciliu atât pentru bărbați cât și pentru femei

Ia GRATUIT Weightloss Consultation Today!

4.6
Evaluare totală: 35
5
10
4
1
3
1
2
2
1
0