Skulpt Aim Review: Testerul de grasime din corp este mai mult decât un ajutor

Sistemele de urmărire a sănătății și fitness sunt o industrie care explodează - FitBit, Nike, Under Armor, Polar și Garmin sunt doar câteva dintre brandurile care oferă cele mai recente și mai bune metode de urmărire a tuturor biometricilor pe care ați putea dori să le urmăriți.

Cu excepția procentului de grăsimi corporale.

Acolo Sculpt Aim urmărește să umple un gol. Din păcate, scopul lor ar putea fi ușor de pe marcaj.

În timp ce funcția Skulpt Aim funcționează tehnic, problema este că beneficiile sale sunt supra-hyped și prețul este în întregime prea mare pe baza a ceea ce oferă. Pur și simplu nu este o achiziție inteligentă pentru marea majoritate a populației.

Ce este Sculpt

Sculpt Aim este un tracker procentual de grăsime corporală. Este important să rețineți că procentajul de grăsimi corporale (procentul de masă de grăsime la masa fără grăsime într-un organism) este o măsură mult mai exactă a capacității fizice decât greutatea sau IMC.

Obiectivul Sculpt utilizează miografia impedanței electrice (EIM) pentru a transmite un curent electric mic, prin grupuri specifice de mușchi, pentru a evalua o estimare a procentului total de grăsimi corporale. Această tehnică este similară, deși diferă de tehnologia utilizată în analizele BIA (analiza impedanței bioelectrice), scale care furnizează citiri ale grăsimilor corporale.

De ce acuratețea țesutului nu este la fel de mare cum spune compania

Rezultatul EIM este o estimare destul de precisă a procentului de grăsime corporală. Potrivit companiei, EIM măsoară procentul de grăsime corporală la 1-2% din greutatea hidrostatică.

Aici incepe aprecierea excesiva a beneficiilor produsului.

În timp ce cântărirea hidrostatică este considerată una dintre formele cele mai exacte de testare a grăsimilor corporale, este exactă doar cu un procent de 1 până la 3 procente din procentul efectiv de grăsimi corporale. Cu alte cuvinte, dacă ați fost la un laborator și ați participat la un test de cântărire hidrostatică și li s-a spus că aveați o grăsime corporală de 18%, realitatea este că ați putea avea de fapt un procentaj de grăsime corporală care se încadrează oriunde de la 15% la 21%.

Deci, atunci când Skulpt vă spune că oferă un calcul "excesiv de precis" al grăsimii corporale, deoarece acestea se încadrează în 1 până la 2 procente din cântărirea hidrostatică, ceea ce ei spun cu adevărat este că acestea se încadrează în 2 până la 5 procente din greutatea corporală reală procent. Încă nu este un număr ciudat, dar nu este clar câștigătorul care ar dori să credeți. Există și alte forme de măsurare a grăsimilor corporale - în special, etanșare a pielii și analiză BIA - care, de asemenea, se situează între 3 și 5 procente din procentul efectiv al grăsimii corporale.

Cu alte cuvinte, ați putea cumpăra o scară de 50 de grame de grăsime BIA sau dacă instructorul dvs. utilizează caliperi pentru a vă testa grăsimea corporală la sala de sport gratuit și veți obține un rezultat similar - nu este necesar nici un sculptant Aim.

Sculpt Smile Ușurința în utilizare

Poate că în cazul în care ușurința de utilizare a lui Skultp Aim a fost deosebit de utilă, ar putea să merite prețul de aproape 100 de dolari. Din păcate, nu este chiar atât de grozav. În timp ce dispozitivul mic, portabil este cu siguranță portabil, trebuie să umezi electrozii pentru ao folosi și trebuie să ai la dispoziție smartphone-ul pentru sincronizarea și urmărirea rezultatelor.

În plus, pentru a obține o estimare completă a grăsimii corporale, trebuie să testați minimum patru site-uri, proces care este departe de a fi eronat. Au fost momente în care nu am putut citi o lectură sau că am fost surprins de evaluarea complet inexactă. De exemplu, am verificat exact aceleași site-uri de trei ori consecutiv, toate conform liniilor directoare ale companiei, și au primit rezultate care au variat cu până la 10% pe site. E o variație absurdă.

Beneficiile Sculptului

Obiectivul nu este complet lipsit de merit - are câteva avantaje:

  • Evaluarea corectă a procentului de grăsime corporală care vă permite să urmăriți grăsimea corporală la anumite locuri. De exemplu, puteți vedea cum este distribuită grăsimea corporală pe corpul dvs. pe baza testelor specifice site-ului.
  • Sincronizați mai mulți utilizatori și mai multe dispozitive cu un singur Sculpt Aim. Aceasta înseamnă că dvs. și alți membri ai familiei puteți utiliza toți același scop, dar cu conturi unice, permițându-vă să urmăriți statisticile personale prin intermediul dispozitivului dvs. mobil.
  • Puteți urmări obiectivele privind compoziția corporală pe telefon sau pe tabletă. O caracteristică frumoasă dacă nu dețineți o scară inteligentă.

Considerații și dezavantaje ale Sculptului

Există două probleme majore cu scopul.

  • Preț. Eticheta de preț de 100 de dolari este un preț enorm de plătit pentru un dispozitiv care, în esență, doar urmărește un procent de masă-grăsime corporală.
  • Beneficii supra-hyped, peste-a jucat în comparație cu alte dispozitive de testare a grăsimilor corporale. Compania o face să pară ca metodologia lor de testare a grăsimilor corporale este într-un fel mai bună sau mai precisă decât celelalte mijloace de testare a grăsimilor corporale deja existente pe piață. Și totuși, nu există cercetări care să sprijine aceste insinuări. Sincer, nu este nevoie să înmulțiți un tester de procentaj de grăsime corporală în jurul tău oriunde ai merge. Procentajul de grăsimi corporale nu se schimbă din moment în moment sau din zi în zi. Este nevoie de timp pentru a experimenta schimbări. Acesta este motivul pentru care testul periodic sau testarea la scară inteligentă este o opțiune perfect acceptabilă și rezonabilă.

Când combinați aceste două probleme, ceea ce ajungeți este cu un gadget scump, care oferă beneficii care nu merită prețul, în special atunci când puteți cumpăra alte dispozitive de evaluare care oferă rezultate similare, deși probabil puțin mai precise.

O comparație reală între precizie și preț

Când eram în programul meu de master, trebuia să trec printr-un laborator care conținea mai multe teste de grăsime corporală. După ce am avut postul, am excretat și s-au abținut de la exerciții care au condus la teste, am primit următoarele rezultate privind grăsimea corporală:

Toate cele trei măsurători se încadrau într-un interval adecvat de erori - o abatere de aproximativ 1 - 3% din "standardul de aur" al cântăririi hidrostatice.În acea noapte, am folosit și casa mea "scară inteligentă" de 50 de dolari pentru a testa BIA acasă și am primit o lectură similară - undeva în intervalul de 15-16%.

În cazul în care BIA, etrierele pliului de piele și scara mea inteligentă la domiciliu au căzut între 1 și 3% din "standardul de aur" al cântăririi hidrostatice, de ce aș cheltui mai mult pentru a utiliza Sculpt Aim, un dispozitiv care oferă același nivel de precizie?

Un cuvânt de la Verywell

În timp ce procentul de grăsime corporală tinde să fie un predictor mai bun al sănătății decât greutatea sau IMC, nici un biometric unic nu ar trebui să fie suprasolicitat ca cea mai importantă măsurătoare pentru a măsura sau monitoriza starea de sănătate.

Când izolați un biometric specific, fără a vă concentra pe imaginea mai mare - un echilibru al tuturor măsurătorilor, dacă vreți - puteți risca comportamente nesănătoase.

Într-o oarecare măsură, problema cu Sculpt Aim este că se concentrează atât de drastic asupra procentului de grăsime corporală în sine, încât ar putea alimenta obsesiile nesănătoase la anumiți indivizi, promovând comportamente care duc la pierderi excesive de grăsime corporală. Dispozitivul nu oferă un indicator atunci când o persoană a trecut, poate, prea departe; mai degrabă, pe măsură ce o persoană devine mai slabă, ele încep de la "fit" la "sculpted". În mâinile greșite, urmărirea "sculptat" ar putea duce la anorexie, exercitarea obsesie sau triada sportivului de sex feminin

4.5
Evaluare totală: 35
5
15
4
4
3
3
2
1
1
1