Wingate Midtown Manhattan Hotel Hotel Wyndham din New York City NYC

Wingate de către Wyndham Manhattan Midtown

New York City este un oraș cultural, cosmopolit, unde pietrișul urban întâlnește o sofisticare de clasă mondială. Cartierele eclectice aliniate cu magazine, restaurante, baruri, cluburi și atracții culturale abundă, creând o destinație cu totdeauna ceva de explorat. Cunoscută sub numele de "bijuteria din Midtown", Wingate by Wyndham Manhattan Midtown este locul ideal de refugiu. Fie că sunteți un călător de afaceri corporativ sau un călător de agrement, descoperiți servicii prietenoase, cazare spațioasă și acces la cele mai bune atracții din orașul New York.

Locația perfectă

Wingate by Wyndham Manhattan Midtown este un hotel din New York în Midtown Manhattan. Cu un stil buget, acest hotel de două stele este situat în Madison. Mai multe tipuri de dotări sunt disponibile, cu precădere Restaurant, Room service, Bar, Recepție 24 / 24h, Bucurați-vă de acces convenabil la cele mai bune situri și atracții din New York, cum ar fi Times Square, Statuia Libertății și Parcul Central.

Servicii convenabile

Bucurați-vă de serviciile prietenoase și convenabile de la hotelul Midtown Manhattan, pentru a vă îngriji de toate nevoile dvs. de călătorie. Tarifele includ internet wireless gratuit, mic dejun tip bufet gratuit, acces la centrul nostru de fitness de 24 de ore, precum și servicii convenabile de copiere, fax și imprimare la centrul nostru de afaceri modern.

Ce este în apropiere / Lucruri de făcut:

4.1
Evaluare totală: 37
5
11
4
3
3
1
2
1
1
1