Cum sa bei ceai verde pentru pierderea in greutate HealthyWomen

Distribuie pe:

Dacă vă place ceaiul și vă plac opțiunile pentru băuturi sănătoase, v-ați alăturat celorlalte 158 milioane de americani care se bucură de o ceașcă în orice zi. Se estimează că, anul trecut, peste 80 de miliarde de dolari - așa-i drept, miliarde de porții de ceai au fost consumate de iubitorii de ceai din America. Acest lucru se traduce în aproximativ 3,60 miliarde de galoane.

Deși ceaiul negru este cel mai popular - reprezintă aproximativ 84% din ceaiul consumat - se spune că ceaiul verde crește la un volum mult mai mare decât negrul. Presupunerea noastră este că din cauza potențialului rol al ceaiului verde în scăderea în greutate. Am decis să examinăm mai atent cum puteți bea ceai verde pentru pierderea în greutate.

Nu în ceaiul verde? Verificați aceste alte ceaiuri cele mai bune pentru pierderea în greutate și descoperiți avantajele ceaiului rooibos aweome.

Ceaiul verde vă poate ajuta să slăbiți. Mai multe studii au sugerat că flavonoidele și cafeina din ceaiul verde pot ajuta la creșterea vitezei metabolice, la creșterea oxidării grasimilor și chiar la îmbunătățirea activității insulinei. Un studiu a arătat că cei care au consumat ceai verde și cofeină au pierdut o medie de 2,9 lire sterline pe o perioadă de 12 săptămâni, în timp ce își mențin dieta regulată. Un alt studiu a sugerat că creșterea producției de calorii a fost egală cu aproximativ 100 de calorii într-o perioadă de 24 de ore.

Nu aveți nevoie să beți multă ceai verde pentru a vă ajuta să scăpați. În timp ce beneficiile pentru scăderea în greutate variază în funcție de dinamica diferită, acestea au fost găsite prin consumul de cel puțin 2,5 cești de ceai verde pe zi.

Unele varietăți de ceai verde sunt mai bune pentru pierderea în greutate decât altele. Dacă sunteți în legătură cu acel verde și cu o misiune de pierdere în greutate, ați putea dori să alegeți ceaiul verde Matcha - sursa cea mai bogată de ceai verde de nutrienți și antioxidanți. Dieteticianul inregistrat Isabel K Smith explica de ce: "Toata frunza este macinata si consumata ca parte a bauturii, spre deosebire de celelalte tipuri de ceai verde unde frunzele sunt dulci si apoi ceaiul este consumat".

Există un mod corect și greșit de a prepara ceai verde. Când beți ceai verde, faceți puțină grijă, deoarece apa fiartă este proastă pentru catechinele prețioase (substanțele chimice sănătoase ale ceaiului). Aduceți apa la fierbere, dar lăsați-o să se odihnească timp de aproximativ zece minute. Apoi, turnați apa peste ceai și preparați-o timp de un minut înainte de servire. Desigur, timpul de preparare poate fi mai scurt sau mai lung, în funcție de gustul dumneavoastră.

Ceaiul verde are multe beneficii pentru sănătate. "Acesta conține multe substanțe nutritive, inclusiv antioxidanți și compuși anti-cancer și creier sănătoși", ne amintește Smith. Un lucru este sigur: indiferent dacă veți vărsa sau nu linguri cu ceai verde, beți oricum. "Toate ceaiurile conțin multe nutrienți sănătoși; este una dintre alegerile sănătoase pentru o băutură! ", spune Smith.

Dar ... Doar fii atent să nu grăbești mierea sau zahărul!

Vedeți toate conținutul de pierdere în greutate pe healthwomen.org.

4.1
Evaluare totală: 22
5
11
4
3
3
2
2
3
1
0