Am consumat 36 de ouă pe zi

Tocmai am ajuns în Iguazu, Argentina astăzi. M-am dus la magazinul de alimente și am cumpărat o pungă înghețată de mazare. Le-am mâncat, înghețat, pe stradă, bucurându-se de fiecare minut. Acest lucru mi-a amintit de altceva "nebun" pe care l-am făcut în Panama. Am consumat 36 de oua in fiecare zi timp de 2 saptamani.

Nu este un secret printre prietenii și familia mea că îmi plac ouăle. Unul dintre colegii mei de cameră a strigat "Ouă!" Ori de câte ori am mers în bucătărie pentru a găti. Cei de la Cordoba, Argentina, mi-au spus "Hombre de Juevos" (Egg Man).

La sfârșitul anului 2007 mâncam, conform standardelor normale, o astronomică 12 ouă pe zi. Majoritatea organizațiilor din domeniul sănătății recomandă nu mai mult de 4 ouă pe săptămână în timp ce aveam o medie de 84! În consecință, oamenii mi-au avertizat în mod constant că ar trebui să fac un test de sânge și să-mi verific colesterolul. Le-am luat pe ea.

Când am obținut rezultatele, nivelurile de colesterol HDL au fost incredibil de ridicate, în timp ce nivelurile LDL au fost sub medie - este un lucru bun. Nivelul meu de trigliceride a fost în afara graficelor bune la 52. Îmi amintesc că asistenta care citea rezultatele a fost în necredință. "E incredibil", a spus ea.

Rezultatele testelor de sânge au consolidat în continuare convingerea mea că ouăle sunt pentru mine, cum ar fi spanacul pentru Popeye. Așadar, luând saltul la 36 ouă pe zi nu a fost un pas dificil sau înfricoșător pentru mine.

De ce 36 oua

În Panama, Clay și cu mine am decis să facem un pic de experimentare cu culturism și dietă. Ponderea mea scăzuse sub 165, cea mai mică pe care o făcuse o vreme. Am vrut să pun o masă musculară.

După ce am trecut prin multe programe de dietă, ne-am stabilit pe ceea ce este cunoscut sub numele de dieta precursorilor hormonali, proiectată de faimosul antrenor de cultură Vince Gironda. Ideile sale au fost radicale, dar transformările rapide și cifrele astezante pe care sportivii săi le-au dezvoltat au fost suficiente pentru a ne convinge că merită o încercare.

Gironda credea că ouăle erau a) cele mai perfecte alimente și b) aveau un efect de steroizi asupra corpului eliberând hormonii de creștere necesari pentru a construi mușchii. El a recomandat culturistului să facă 3 băuturi speciale de ouă și să le bea pe parcursul zilei între mese.

Băutura specială de proteine ​​a lui Vince:
12 ouă (crude)
Crema grea de 6 oz
1 banană
1/3 ceașcă de pulbere de proteine ​​din lapte și ouă

(dacă observați, acest lucru este similar cu cele ale celei mai bune rețete de mic dejun, care a fost publicată vreodată)

Ideea aici este să menținem corpul într-o stare constantă de echilibru al azotului pozitiv. Acest lucru se realizează prin ingerarea a 30-50 grame de proteine ​​cel puțin la fiecare 3 ore pentru a menține concentrațiile de sânge sugerând o cantitate constantă de proteine. Făcând acest lucru pune corpul într-o stare anabolică prin eliberarea hormonilor de creștere.

Lucrați până la 36 de ouă pe zi

Am început să luăm jumătate din rețeta inițială pentru a lucra încet până la 36 de ouă. Am băut băutura specială de proteine ​​a Vince (cu 6 ouă) de 3 ori pe zi timp de 2 săptămâni. În cele 2 săptămâni am reușit să o luăm până la 24. Următoarele 2 săptămâni 30. Apoi, pentru ultimele două săptămâni ale programului nostru, am mâncat 36 de ouă pe zi.

Micul dejun a fost cea mai mare masă - o băutură întreagă 12 ouă în total. Restul zilei a fost cheltuit cu băuturile pe celelalte 24.

Efecte pozitive

Timpul meu petrecut în clădirea mușchilor în Panama a fost foarte eficient. Am fost de 165 de kilograme. la 180 lbs. după trezire. Aceasta a fost de peste o perioadă de 8 săptămâni. Printr-un test oglindă, aș spune 10 din acele lbs. au fost musculare, iar celelalte 5 au fost grase. Puteam exercita mai mult pentru a ține pasul cu consumul de calorii și pentru a minimiza câștigul de grăsime.

Efecte negative

1) Până când am ajuns la 36 de ouă pe zi, amândoi ne simțeam destul de bogați în cantitatea de alimente pe care o mâncam. Împreună cu ouă, amândoi am consumat cel puțin 2 lbs. de carne de vită, de asemenea. A trebuit să ne asigurăm că veți avea parte de multă exercițiu în timpul zilei, pe lângă antrenamentele normale.
2) În această perioadă am observat o cantitate neobișnuită de pete care se ridicau. Îl atribuie cantității crescute de hormoni care alerg prin corpul meu. Când am terminat un post de cinci zile după aceea, pielea mea a simțit și a arătat mult mai bine (până când am ajuns în Argentina erau discoteci de carne de vită, bere și discotecă).

Derek Rant

Ea uimește oamenii când le spun că am făcut asta. Ei vor spune: "Asta-i atât de rău pentru tine", în timp ce își înfruntă un alt croissant cu untdelemn pe fața lor. Oamenii se tem atât de colesterol și ouă, deoarece au fost condiționați (în principal de către companiile de cereale).

Desigur, 36 de ouă pe zi sunt extreme. Nu eo dietă pe care aș vrea să o țin pentru tot restul vieții mele. De fapt, unii dintre voi pot fi șocați că știu că mă gândesc să încep o dietă vegană în cursul acestui an.

Nu e prea nebun dacă te gândești la asta:

Calorii în 36 de ouă: 2160 kcal
Calorii în macaroni Gratar Spaghete și miere cu sos: 2,430 kcals

Și este o masă.

Luați mesajul de acasă

Există reguli stabilite în fiecare aspect al vieții. Mulți dintre ei au sens, iar multe ar trebui interogate. Astfel, când am vrut să pun pe mușchi rapid, am decis să pun la îndoială norma. Și când am întrebat și am experimentat, lucrurile s-au dovedit excelent.

Viața este o lungă serie de experimente. De ce nu mâncați o pungă de mazare congelate într-o zi fierbinte? De ce să nu mănânci 36 de ouă pe zi?

4.4
Evaluare totală: 40
5
11
4
3
3
1
2
3
1
1