32 Incredibil de pierdere în greutate Povești de succes care te vor motiva

1 din 57

Salvați aceste idei

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

2 din 57

Laura Avon, 44 de ani, Wall Township, NJ și Susie Costello, 47 de ani, Lavalette, NJ

"M-am hrănit cu o grămadă de mâncare fast-food și nu aveam nici o disciplină cu porții (aș fi dat o pungă de cartofi în timp ce vizionați un film)", spune Susie. "Încrederea mea a dispărut, iar energia mea era la un nivel scăzut. Într-o zi în primăvara anului 2015, m-am uitat în oglindă și am spus:" Trebuie să fac ceva ".

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

3 din 57

Pierdere în greutate: 30 și 20 de lire

Sfat de vârf: Pe lângă exerciții și pregătirea meselor împreună, acești cei mai buni prieteni se angajează să devină parteneri în domeniul sănătății. "Ne sunam reciproc in fiecare vineri pentru a discuta planurile noastre de weekend si cum vom ramane pe drum", spune Susie. "Noi ne textăm reciproc citatele de inspirație o dată pe săptămână, cum ar fi" Rămâi răbdător și încredere în călătoria voastră "."

Aflați mai multe despre planul de pierdere în greutate al lui Laura și Susie.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

4 din 57

Jane Dent, 62 de ani, Leonardtown, MD și Sarah Gallagher, 35 de ani, Leonardtown, MD

Angajându-se și distrugând vinovăția au ajutat această mamă și fiică să reușească. "Ponderea mea a fost în sus și în jos timp de 10 ani, și nu am putut găsi niciodată o soluție permanentă", spune Sarah. "Sa simtit ca un roller coaster."

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

5 din 57

Pierdere în greutate: 45 și 36 de lire

Sfat principal: mutați mai mult pentru a stresa mai puțin. "Am învățat să fac exerciții în loc să mănânc când sunt stresat", spune Sarah. "Am inceput sa ma plimb de doua pana la trei mile in afara de doua sau trei ori pe saptamana. Aerul proaspat imi imbunatateste starea de spirit si cred ca este timpul sa deconectez. ca orice sarcină - este vorba despre a mă angaja pe mine înșivă. Mama mea a cumpărat un Fitbit și urmărește 10 000 de pași pe zi ".

Citiți mai multe despre planul de pierdere în greutate al lui Jane și Sarah.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

6 din 57

Rosalyn Long, 41 de ani, Alpharetta, GA și Rhonda Howard, 36 de ani, Woodstock, GA

Aceste surori au fost inspirate pentru a face o schimbare împreună. "Într-o zi, în ianuarie 2016, am văzut o imagine de la mine dintr-o adunare de familie și m-am gândit,Ce sa întâmplat aici? Rosalyn a câștigat în mod constant o greutate după ce bunica a murit în 2013, așa că amândoi am ajuns la conștiința că a venit timpul să ne schimbăm ", spune Rhonda.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

7 din 57

Pierdere în greutate: 55 și 65 de lire

Sfat de vârf: "Ne-am alăturat echipei Life Time Fitness și s-au înscris în competiția de 60 de zile din cadrul sala de sport, o competiție care ne-a încurajat să facem schimbări sănătoase și să scăpăm în 60 de zile", spune Rosalyn. "Am pierdut în jur de 10 de kilograme în prima provocare, așa că ne-am înscris pentru alta. Ne-am simțit competitivi față de ceilalți, dar ne-am gândit întotdeauna la noi ca la o echipă".

Citiți mai multe despre planul de pierdere în greutate al lui Rosalyn și Alpharetta.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

8 din 57

Kathryn Carney, 47 de ani, Atlanta, GA

Am mâncat cinci până la nouă porții de fructe și legume pe zi, am tăiat mâncărurile prăjite și am pornit de la consumul de carbohidrați rafinați precum pâinea albă până la carbohidrații complexi precum pâinea integrală de grâu. Mi-am promis că, după un an de viață sănătos, m-aș trata la cartofi pentru fast-food (un favorit vechi), dar nu le-am putut termina. Acum, colesterolul meu se află într-o gamă sănătoasă, iar eu mă plimb 30-60 de minute patru sau cinci zile pe săptămână.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

9 din 57

Greutate pierdută: 90 de lire

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

10 din 57

Robin Strempek, 39 de ani, Crofton, MD

Nu eram atletic, dar știam că am reușit să merg, așa că am crezut că o să încerc asta pentru două săptămâni pentru a vedea dacă mi-a plăcut. Am mers pe jos de trei mile în jurul clădirii mele de birouri cu prietenii la pauza de masă și m-am bucurat de ea, așa că am păstrat-o. Picioarele mele au devenit mai puternice și cu timpul am putut să țin pasul cu grupul. Toată munca mea din sânge este acum normală și am mai multă energie pentru fiica mea de 12 ani. Personalitatea pe care am avut-o înăuntru a ieșit în sfârșit. Mă simțeam invizibil, dar acum, când îmi pun costumul și tocuri, cred că pot să comand această cameră.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

11 din 57

Greutate pierdută: 100 de lire

Sfat principal: concentrați-vă mai întâi la un mic dejun sănătos. În loc să am o cereale de păstăi sau de zahăr, am trecut la fulgi de ovăz cu lapte scăzut și scorțișoară și banane, sau două ouă și două albusuri de ou cu legume. Treptat, am început să mă simt mai bine și am făcut alte schimbări, cum ar fi înlocuirea a două-trei cutii de sodă pe zi cu apă.

Citiți mai multe despre planul de pierdere în greutate al lui Robin.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

12 din 57

Natalie Galyon, 42 de ani, Boulder, CO

Mersul pe jos a simțit ca cea mai ușoară schimbare de făcut, așa că am început să ieșesc lângă casa mea, timp de doar 10 minute pe zi, pe o pistă locală de-a lungul unui râu. Fiind în natură a fost cheia. Treptat, am crescut de la 10 minute la 2 ore pe zi și am adăugat drumeții deluroase în weekend. În timp ce m-am plimbat, am ascultat podcast-uri și am absorbit peisajul. Colesterolul și tensiunea arterială sunt acum în câmpuri sănătoase - fără medicamente. Este sălbatic cât de mult m-am schimbat, nu doar din punct de vedere fizic, ci și din punct de vedere emoțional. Îmi amintesc că încercam să urc pe jos când eram greu - genunchii mi-au rănit și abia am putut respira. M-am gândit, mă uit doar la natură; Nu trebuie să intru în ea. Nu-mi vine să cred că aveam o mentalitate limitată. La ce mă gândeam? Mă simt mult mai încrezător și capabil acum.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

13 din 57

Greutate pierdută: 102 de lire

Sfat principal: tonificați dimensiunile porțiunilor. Mi-am dat seama că era posibil să te simți plin când mănânci mai puțin.Am înlocuit carbohidrații cu proteine ​​și legume slabe și am creat rețete mai sănătoase.

Citiți mai multe despre planul de pierdere în greutate a Natalie.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

14 din 57

Kirsten Helle, Sammamish, WA

La 25 de ani, am fost diagnosticat cu hipertensiune arterială, colesterol ridicat și prediabete, dar m-am gândit că aceasta era norma deoarece familia mea are o istorie a bolilor de inimă. Apoi într-o zi stăteam pe canapea vizionându-mi vârsta de 2 ani mi-am dat seama că dacă aș continua pe acea cale, ea urma să meargă pe urmele mele, chiar atunci și acolo am decis să creez o moștenire nouă a familiei sănătoase.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

15 din 57

Greutate pierdută: 103 de lire

"Am fost prea rusina sa merg la sala de gimnastica, asa ca m-am angajat sa merg de trei ori pe zi timp de 10 minute inainte de micul dejun, pranz si cina. Uneori m-am plimbat in fata televizorului. După un an, am pierdut aproximativ 40 de kilograme printr-o combinație de dietă și exerciții fizice. Apoi am rămas însărcinată cu fiul meu, am mers pe jos și, opt luni după ce sa născut, am pierdut 63 de kilograme. au păstrat greutatea timp de nouă ani, iar astăzi, mă plimb mereu circa două mile, trei zile pe săptămână.

Ce altceva a ajutat: - Dacă plăcuța mea arată goală, e greu să mă simt plin. Acum, întotdeauna trebuie să-l acoperi cu legume, așa că este îngroșat cu alimente hrănitoare ".

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

16 din 57

Jessica Larche, Norfolk, VA

"În 2012, m-am dus la doctor, pentru că aveam dureri de cap greșite, mi-am dat seama că tensiunea arterială era de peste 160, peste 100, ceea ce este periculos de înalt, am început să-mi iau medicamente și mi-am promis că nu mă voi mai întoarce la mâncare de fiecare dată când eram trist, plictisit sau supărat. Știam că ar trebui să încep și eu să fac exerciții, dar aveam nevoie de ceva realist.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

17 din 57

Greutate pierdută: 100 de lire

Secretul meu de pierdere în greutate: "M-am angajat să merg în două tururi în jurul unui parc frumos din apropiere, în fiecare noapte, timp de aproximativ o lună, în cele din urmă m-am simțit suficient de confortabil pentru a merge la sala de sport, unde am început să folosesc și mașina eliptică. de-a lungul unui an și jumătate.Acum, mă antrenez trei zile pe săptămână și fac antrenamente de mers pe jos de cinci mile pe zi sau două zile pe săptămână, voi alege un post, o să mă duc la ea, apoi voi merge la următorul punct de reper. "

Ce altceva a ajutat: "Pastele sunt mâncarea mea de declanșare, așa că folosesc un Spiralizator pentru a face fidea de dovleac, pe care o arunc cu ulei de măsline, creveți și fulgi de ardei roșii".

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

18 din 57

Tracie Johns, Scott Depot, WV

"Am cântărit 200 de lire sterline atunci când a trebuit să fac o histerectomie în 2011 pentru a anula daunele provocate de o infecție, după care am fost letargic și am câștigat 53 de kilograme, am fost pus pe două medicamente diferite pentru hipertensiune arterială și un altul pentru reflux de acid, plus am avut colesterol ridicat și a fost prediabetic.Am avut, de asemenea, palpitații inimii, așa că m-am dus la un cardiolog și a fost diagnosticat cu apnee în somn și a pus pe un rezervor de oxigen pe timp de noapte.Medicul meu de familie mi-a spus că apnee de somn, dacă am pierdut în greutate. "

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

19 din 57

Greutate pierdută: 110 de lire

Secretul meu de pierdere în greutate: "Aveam un treadmill în garajul meu pe care îl ignorasem de ani de zile, am început să merg pe el timp de 30 de minute cinci zile pe săptămână." Patru luni mai târziu, am scăzut 20 de kilograme și am adăugat 1- minute de jogging.În momentul în care pierderea în greutate a stagnat, am început să ridice greutăți de trei zile pe săptămână, de asemenea, aproximativ doi ani mai târziu, am pierdut 90 de kilograme mai mult .. Acum, am încălzi cu 5 minute de mers pe jos și se termină cu alte 15 la 20 de minute."

Ce altceva a ajutat: "În zilele de sâmbătă mă tratăm la desert. Această zi de tratament săptămânal mă ajută să mă simt sătul, fără a trece peste bord".

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

20 din 57

Vanessa Herron, Thousand Oaks, CA

"Vizita medicului în februarie 2014 a fost apelul meu de trezire, am fost de 242 de kilograme, prediabetic, iar tensiunea arterială era ridicată în cer, știam că este gravă și trebuia să mă concentrez asupra sănătății. mama de lucru a patru copii care au varsta cuprinsa intre 14 si 22 de ani, asa ca am un timp limitat. "

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

21 din 57

Greutate pierdută: 90 de lire

Secretul meu de pierdere în greutate: "Mi-am dat seama că școala de mijloc a fiicei mele se afla la o distanță de un kilometru de mers, așa că am început să o duc acolo, în loc să conduc, la început nu am reușit să țin pasul. În fiecare zi, m-am dus puțin mai departe și am reușit în cele din urmă să fac toată călătoria, după patru luni, am fost în scădere cu 40 de kilograme și am putut merge fără hafing și puffing.Astăzi, măsurile mele de sănătate sunt în intervale normale, mi-am scuturat mentalitatea "victimei" Cu alte cuvinte, m-am simtit ca viata mi-a fugit in loc sa ma duc in viata mea Acum cred ca daca pot lucra destul de mult pentru a-mi schimba sanatatea, atunci pot aplica acea disciplina in alte domenii A trecut bine - devin timp în fiecare zi pentru romanul meu și alte aspirații de scriere! "

Ce altceva a ajutat: "Am citit o carte numită Noul Lean pentru viață, care ma învățat cum să înlocuiesc carbohidrații "răi" (cum ar fi orezul alb) cu cele "bune" (cum ar fi quinoa) ".

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

22 din 57

Tallena Johnson, Fremont, MA

"Când eram foarte greu, m-am simțit ca și cum oamenii se uitau la mine, așa că nu m-am dus singuri în magazine sau restaurante, m-aș plimba cu capul în jos și am evita contactul cu ochii. 41, când aveam 19 ani și asta nu a fost niciodată departe de mintea mea.La ziua mea de 39 de ani în 2012, am lovit 250 de kilograme și m-am gândit, voi muri dacă nu fac ceva. Așadar, am stabilit un obiectiv de a ajunge sub 200 de kilograme până la vârsta de 40 de ani. "

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

23 din 57

Greutate pierdută: 113 de lire

Secretul meu de pierdere în greutate: adăugați un minut pe zi la plimbare

"M-am alaturat gimnaziului Anytime Fitness langa casa mea, dar la inceput abia puteam sa merg pe banda de alergat timp de 10 minute. N-am vrut sa o exagerez si sa fiu frustrat, asa ca am decis sa adaug un minut de mers pe jos in fiecare zi. Dupa 20 de zile am fost la 30 de minute de mers pe jos si kilogramele s-au dus in mod constant.Daca nu am putut ajunge la sala de fitness, m-am plimbat in oras cu fiicele mele adolescente, Kayla si Kendra.Acum, Mă simt de parcă întorc capetele - într-un mod bun, îmi țin în sus capul în sus cu umerii înapoi, zâmbesc și fac contact cu ochii, încerc să radiez pozitivitatea.

Ce altceva a ajutat: "Am mâncat șase mese mici pe zi și am înlocuit sifonul cu apă".

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

24 din 57

Dina Skeels, Normandy Park, WA

"Facebook mi-a impulsionat transformarea acum patru ani, am fost de 240 de lire sterline si mi-am vazut o fotografie la nunta unui prieten, mi-am aratat enorma brate.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

25 din 57

Greutate pierdută: 90 de lire

Secretul meu de pierdere în greutate: Prinde un prieten și ieși afară

"Am început să programez întâlniri cu prietenele mele, pentru că am crezut că ar fi o modalitate excelentă de a prinde și de a stoarce într-un antrenament în același timp - și mi-ar da socoteală. Am urcat la parcurile naționale și naționale din apropierea casei mele profitați de frumosul peisaj. Prietenii mei și am început, de asemenea, un text de grup pentru a verifica unul cu altul

cam o data pe saptamana. Mi-am dat seama că cu cât am mers mai mult, cu atât mai mult am pierdut. (De asemenea, am început să fac Bikram yoga, ceea ce mi-a ajutat să îmi îmbunătățesc respirația și flexibilitatea.) Înainte, am putut

abia o face în jurul blocului. Acum, depășesc oamenii de-a lungul vârstei mele - și rareori dezinstalează fotografiile Facebook ".

Ce altceva a ajutat: "M-am înscris la Jenny Craig. Mâncărurile ambalate mi-au ajutat să aflu ce ar trebui să arate o porție inteligentă".

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

26 din 57

Rebecca Johnson, Woodbridge, VA

"Acum șase ani, după ce am vizitat rudele din Utah, m-am uitat la mama mea într-o fotografie de familie pe care o luasem. Era obeză și într-un scaun cu rotile și ma lovit că aș putea fi în acea situație în 30 de ani. că trebuia să preia controlul asupra greutății mele, înainte de a fi prea târziu.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

27 din 57

Greutate pierdută: 138 de lire

Secretul meu de pierdere în greutate: sărbătorește mici victorii

"Aveam 251 de kilograme în acel moment, așa că mersul pe jos în jurul cartierului meu a fost tot ce am putut să-mi iau la început, știam că am multe de pierdut, dar începusem la cel de-al doilea, pentru a rămâne motivat, am sărbătorit fiecare 10- pierderea cu un nou articol de îmbrăcăminte.În timp ce am slăbit jos, am observat cumpărături a fost distractiv din nou.În același moment, am încercat pe o pereche de dimensiune 16 blugi și nu am fost sigur dacă s-ar potrivi (am început o dimensiune 22 .) Când am reușit să-i zip și să-i aprind, m-am uitat la oglindă cu gura deschisă - nu puteam să cred! Eram atât de entuziasmat că am fugit din

dressing-ul și îmbrățișat fiica mea. Astăzi, mă mai plimb cu putere timp de cel puțin 30 de minute, de obicei pe o bandă de alergare acasă de patru până la cinci ori pe săptămână. Când mă gândesc la ceea ce am realizat, am emoții. Mă simt mai bine decât mi-am făcut în 20 de ani.

Ce altceva a ajutat: "M-am alăturat echipei Weight Watchers. În urma sistemului de puncte al programului mi-a ajutat să schimb de alimente procesate pentru opțiuni mai sănătoase, cum ar fi salatele."

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

28 din 57

Martha Price, 52 de ani, Stoneham, MA

"Am inceput sa lucrez cu un antrenor de reducere a greutatii la Healthy Fit for Women in Woburn, MA.Cheia a incetinit usor schimbari in felul in care m-am mancat, ceea ce in cele din urma a dus la obiceiuri permanente. , dar porțiunile mele au fost prea mari, ca să nu mai vorbim de zahăr, am început să mănânc micul dejun, apoi am încercat să mănânc cinci mese mici pe zi, la fiecare trei ore, în loc să mănânc mai târziu.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

29 din 57

Greutate pierdută: 84 de lire

Acum acordă mai multă atenție etichetelor produselor alimentare și îmi permiteam ocazional îngăduirea de a păstra pofta în gol.

Sfat de vârf: Creați responsabilitate pentru dvs. - încercați să păstrați un jurnal pentru a urmări hrana și caloriile pe care le consumați în fiecare zi.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

30 din 57

Patti Murillo-Casa, 55, New York

Am înclinat scara ca un diabet zaharat de 238 de lire sterline în 2009, mulțumită bătăilor emoționale. Medicul meu mi-a avertizat că, dacă nu am pierde în greutate, aș fi nevoit să ia injecții cu insulină, așa că m-am alăturat unei sală de gimnastică din apropiere. Mi-am scăpat primele 30 de kilograme umblând pe banda de alergare, dar când greutatea mea a început să pătrundă, am știut că trebuie să-i intensific. M-am înscris la clasele Zumba, Spinning și greutate de grup și am fost imediat prins. Sesiunile s-au simtit mai degraba ca o reuniune sociala decat exercitiile fizice. Cel mai bun lucru, activitatea adăugată mi-a ajutat să-mi ating greutatea în 2012.

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

Publicitate - Continuați să citiți mai jos

4.6
Evaluare totală: 34
5
14
4
1
3
3
2
2
1
0