Cum să bea suc de grapefruit să scadă în greutate

Dieta legendară cu grapefruit a promis rezultate de pierdere în greutate dacă ați mancat grapefruit sau ați băut suc de grapefruit înainte de fiecare masă. În timp ce această dietă nu se baza pe știință, sucul de grapefruit pare să aibă proprietăți care promovează un corp mai sănătos și o greutate mai mare. Consumul unei mici serviri înainte de mese poate ajuta la reducerea poftei de mâncare și poate îmbunătăți rezistența la insulină. Pierderea in greutate in cele din urma are loc atunci cand mananci mai putine calorii decat arzi, dar sucul de grapefruit te poate ajuta sa iei un astfel de plan mai usor.

Videoclipul zilei

Savurați o gustare apoasă, cum ar fi sucul de grapefruit, aproximativ 20 de minute înainte de masa principală pentru a vă ajuta să vă dați mai multă dietă. Acest efect a fost demonstrat cand cercetatorii de la Universitatea Vanderbilt au avut 85 de participanti urmati o dieta cu calorii reduse timp de doua saptamani. Aceiași participanți au continuat apoi dieta, dar au adăugat suc de grapefruit, apă sau jumătate de grapefruit înainte de fiecare masă pentru următoarele 12 săptămâni. Cand a fost adaugata gustarea prefectioasa, participantii au consumat in mod natural cu 20 pana la 29% mai putine calorii in general fara a raporta o foame mai mare, a aratat un studiu publicat intr-o editie din 2011 a Nutrition and Metabolism. Participantii au pierdut o medie de 7 la suta din greutatea lor corporala pe parcursul perioadei de studiu.

Sucul de grapefruit, apa și grapefruitul întreg, consumate cu 20 de minute înainte de masă, au stropit efectiv apetitul participanților, astfel încât au mâncat mai puțin. Sucul de grapefruit nu a prezentat însă o calitate unică a arderii grasimilor. Dacă vă bucurați de sucul de grapefruit și preferați să bea apă sau jumătate de grapefruit înainte de mese, atunci aveți un mic pahar ca strategie de pierdere în greutate. Dar, știți că nu are nici un efect mai mare decât alte opțiuni cu conținut scăzut de calorii și apă.

Un pahar de suc de grapefruit poate avea un impact notabil asupra insulinei, un hormon care afectează nivelul zahărului din sânge și joacă un rol în depozitarea grăsimilor. Într-un studiu de 91 de persoane, cei care au băut 8 oz de suc de grepfrut înaintea fiecărei mese, de trei ori pe zi, au pierdut 3 l / 2 kilograme pe parcursul a 12 săptămâni, chiar dacă nu au fost prescrise în mod specific un plan cu conținut scăzut de calorii. Participanții care au mâncat jumătate din grepfrut au prezentat o pierdere similară în greutate. Aceasta a reprezentat o pierdere semnificativ mai mare decât cei care au luat doar un placebo înainte de mese, a raportat un studiu publicat în Journal of Medicinal Food în 2006.

Cercetătorii nu sunt siguri de cauza pierderii în greutate în acest studiu anume, dar poate avea legătură cu efectul grapefruitului asupra insulinei. Participanții cu sindrom metabolic care au consumat grapefruit preumplic sau suc de grapefruit au prezentat, de asemenea, un nivel mai scăzut al insulinei și o îmbunătățire a rezistenței la insulină. Pancreasul dumneavoastră produce, în mod natural, insulină după o masă, dar când consumați un exces de carbohidrați - în special zahăr, rafinat - produceți mai multă insulină decât corpul dumneavoastră poate suporta. Un exces de insulină promovează corpul dumneavoastră pentru a stoca grăsime. Cu cât circulați mai mult în corpul vostru, cu atât este mai greu să pierdeți în greutate. Când sunteți rezistent la insulină, s-ar putea să vă simțiți, de asemenea, obosiți, umflați și experimentați pofta de zahăr și carbohidrați rafinați. Rezultatele studiului sugerează că administrarea sucului de grapefruit înainte de mese poate ajuta într-un fel să ușureze eliberarea de insulină, astfel încât veți avea parte de mai puține efecte și poate scădea în greutate.

Chiar dacă adăugați suc de grepfrut înainte de mese, va trebui să consumați mai puține calorii decât ardeți pentru a pierde în greutate. Utilizați un calculator online pentru a vă estima necesitățile zilnice de calorii pentru a vă menține greutatea actuală. Apoi, creați un deficit de 500-1000 de calorii din acest număr cu dietă și exerciții fizice. Evitați să mâncați mai puțin de 1200 de calorii dacă sunteți o femeie sau 1800 dacă sunteți bărbat, deoarece aceasta ar putea să vă blocheze metabolismul și să ducă la deficiențe nutriționale. Dacă tăierea caloriilor face ca aportul de calorii să fie prea scăzut, creșteți activitatea fizică pentru a compensa diferența.

Adăugarea sucului de grapefruit vă ajută la creșterea aportului de vitamina C. Persoanele care consumă în mod regulat suc de grapefruit tind, de asemenea, să consume cantități abundente de magneziu, potasiu și fibre dietetice. Ei tind să consume o dietă de înaltă calitate în ansamblu, a arătat un studiu din 2001 în domeniul alimentației și nutriției. Când vă revizuiți dieta pentru pierderea în greutate pentru a mânca mai ales alimente întregi, neprelucrate, cu accent pe proteinele slabe, cerealele integrale și fructele proaspete, veți îmbunătăți calitatea dietă și veți obține cantități ample din acestea și alte substanțe nutritive .

Exercitarea stimulează de asemenea scăderea în greutate. Du-te pentru minim 150 de minute pe săptămână de intensitate moderată de intensitate cardiovasculare recomandat de către Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Depășirea acestei sume oferă beneficii suplimentare pentru sănătate și pierdere în greutate. Puterea-tren pentru a ajuta la conservarea și construirea musculare musculare în timp ce reduceți și calorii. Musculare cere mai multe calorii pentru a sustine, asa ca stimuleaza metabolismul. Urmăriți cel puțin două sesiuni corporale pe săptămână.

Sucul de grapefruit avertizează aproximativ 100 de calorii pe servire de 8 uncii. Dacă îl beți înainte de mese, asigurați-vă că vă răspundeți la consumul zilnic de calorii. În caz contrar, caloriile suplimentare pot inhiba scăderea în greutate sau, mai rău, pot determina creșterea în greutate.

De asemenea, știți că sucul de grapefruit poate interacționa cu anumite medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală, cum ar fi medicamente care scad colesterolul, medicamente care diminuează presiunea sângelui, medicamente pentru respingerea transplantului de organe, medicamente anti-anxietate și chiar unele antihistaminice de tip over-the-counter. În unele cazuri, sucul de grapefruit mărește absorbția medicamentului - făcându-l periculos de puternic - sau poate reduce absorbția, astfel încât medicamentul nu funcționează la fel de bine. Dacă vă aflați pe o bază de prescripție medicală, consultați medicul sau farmacistul înainte de a adăuga suc de grapefruit în dieta dumneavoastră.

LiveStrong Calorie Tracker

Slăbi. Ma simt bine! Schimbați-vă viața cu MyPlate by LIVEPUTERNIC.COM

4.7
Evaluare totală: 27
5
11
4
2
3
1
2
3
1
1