Cum sa scapi burta de grasime dupa ce ai un copil BellyBelly

Te întrebi cum să-ți pierzi grăsimea după ce ai un copil? Umiditatea stomacului este dificilă. Poate fi încăpățânat să se schimbe și deoarece este ușor de câștigat, poate fi unul dintre cele mai frustrante tipuri de grăsimi. Echipa de la Lose Baby Greutate este adesea întrebat cum să-și piardă grăsimea burții - mamele noi, în special, tind să fie preocupate de aceasta, datorită creșterii grăsimii stomacului în timpul sarcinii.

Tindem să stocăm o mulțime de exces de greutate pe burta noastră din mai multe motive. În timpul sarcinii, cântărește și în jurul burții noastre și este deosebit de dificil să se schimbe, mai ales după sarcină. Deci, aici sunt faptele Lose Baby Weight's top de grăsime și sfaturi despre cum să-l piardă.

Belly Fat Fapte

Există două tipuri diferite de grăsime de stomac, viscerale și subcutanate. Grasimea viscerală este grăsimea care se află în jurul organelor interne. Nu puteți vedea grăsime viscerală, dar este acolo și este de fapt destul de periculoasă. Substanța grasă este grăsimea care se află chiar sub suprafața pielii - și aceasta este grăsimea pe care o puteți vedea. Umiditatea viscerală determină stomacul să pară mai mare. Dacă aveți mai mult grăsime viscerală, aceasta va împinge în continuare grăsimea subcutanată, făcând burta să arate mai mare.

Deși grăsimea subcutanată ne poate face să ne simțim conștienți despre figura, pentru ca pierderea în greutate să aibă succes, trebuie să lucrați pentru a scăpa de grăsimea viscerală și de grăsimile subcutanate.

De ce luam burta de grasime?

Creșterea grăsimilor poate fi cauzată de o serie de motive diferite, multe dintre ele având nimic de-a face cu obiceiurile alimentare. Iată cinci explicații pentru motivul pentru care obținem grăsime în jurul burții.

# 1: Hormoni

Hormonii vă pot determina să obțineți grăsime de stomac din mai multe motive. Estrogenul, hormonul feminin, vă poate determina să câștigați în greutate în timpul sarcinii, deoarece nivelurile de estrogen sunt reduse, ceea ce face ca grăsimile să fie stocate în jurul abdomenului și coapsei, în pregătirea pentru alăptare.

# 2: Sarcina

Sarcina cauzeaza cresterea grasimilor in jurul burtei pentru doua motive bune; una, astfel încât pielea noastră să se poată întinde pentru a se adapta copilului și a două, astfel încât copilul să fie amortizat și protejat.

# 3: Machiajul genetic

Fiecare persoană este diferită atunci când vine vorba de depozitarea grăsimilor și pentru un singur motiv simplu - genetică. Unii oameni au o burtă mai mare, și asta ar putea fi până la genetica lor.

# 4: Stresul

Stresul poate provoca creșterea în greutate, deoarece atunci când sunteți stresat cronic, corpul dumneavoastră produce o cantitate mare de cortizol pentru a combate acest stres. Nivelurile ridicate de cortizol pot determina corpul dumneavoastră să direcționeze stomacul spre depozitele de grăsimi. Deci, prea mult stres ar putea face ca tu să ai o burtă mai mare.

# 5: Mâncarea alimentelor greșite

Alimentația alimentelor greșite vă poate determina să obțineți grăsimi de burtă - mai ales dacă mâncați o mulțime de alimente procesate sau alimente nesănătoase. Băuturile dulci și dulci vă pot determina să obțineți grăsimi de burtă. Cele mai proaste alimente pe care le consumați, cu atât mai mult îi veți dori, ceea ce vă poate determina să câștigați în greutate în viitor.

Cum să-și piardă burta

Există o serie de moduri în care puteți pierde grăsime abdominală. Iată doar câteva:

Belly Fat Loss Tip # 1 - Alapteaza

Multe mame noi spun că alăptarea îi ajută să piardă în greutate după sarcină. Există un motiv simplu pentru aceasta - alăptarea face ca uterul să se întoarcă la dimensiunea normală, ceea ce face ca burta să pară mai mică.

Belly Fat Loss Tip # 2 - Mananca alimentele potrivite

Mâncarea alimentelor potrivite vă va ajuta cu siguranță să pierdeți în greutate, precum și grăsimile stomacale. Alimentele procesate și alimentele junk vă vor determina să obțineți grăsime în jurul stomacului, chiar dacă mâncați sub consumul zilnic recomandat de calorii - pur și simplu pentru că aceste alimente sunt rele pentru dumneavoastră. Puteți pierde grăsime de stomac consumând alimentele potrivite - o gamă largă de fructe, legume, carbohidrați complexi, grăsimi întregi și proteine ​​slabe. Aceste alimente vă oferă multă substanță nutritivă, care vă va face sănătoși și mai fericiți.

Belly Fat Pierdere Sfat # 3 - Bea mai puțin alcool

Bea multa alcool, sau zahar, bauturi carbogazoase cu zahar, pot provoca o crestere a grasimii stomacului - ele fac foarte dificil pentru tine sa schimbi grasimea stomacului. Băuturile prea dulci și băuturile alcoolice, cum ar fi berea, pot juca dezastru cu ficatul, ceea ce face dificilă construirea masei musculare - iar masa musculară este cheia pentru pierderea de grăsimi. Ai auzit vreodată de termenul "burta de bere"? Băuturile bere pot provoca cu adevărat o rundă rotundă. Nu vă lăsați păcăliți să gândiți să beți băuturi cu conținut zero sau scăzut de zahăr este o soluție bună - ele conțin îndulcitori artificiali cum ar fi aspartamul, care au efecte secundare oribile (de exemplu, dureri de cap și migrene) și vă pot face să beți mai mult zahăr. Nu poți să înșeli corpul, e foarte inteligent.

Belly Fat Pierdere în Greutate Sfat # 4 - Exercitarea întregul corp

Unii oameni cred că puteți reduce grăsimile numai în anumite zone ale corpului, și astfel exercită anumite zone ale corpului lor. Acest lucru este periculos, deoarece ar putea face ca dvs. să deveniți dezechilibrată. Exercitați-vă întregul corp pentru a pierde grăsime peste tot în organism - și veți epuiza în cele din urmă magazinele dvs. de grăsime stomac.

Belly Fat Pierdere în Greutate Sfat # 5 - Greutate și Forța de Formare

Exercitiile cardiovasculare au multe beneficii. Dar pentru pierderea în greutate prelungită, trebuie să construiți o masă musculară slabă. Când vă exercitați mușchii, ei iau energie din depozitele de grăsimi pentru a finaliza exercițiul. Cu cât exercitați mai mult, cu atât mușchii dvs. iau mai multă energie din aceste magazine de grăsimi. Și cu cât masa musculară este mai redusă, cu atât mai multe calorii veți arde - chiar și atunci când nu vă exersați.

Belly Fat Loss Tip # 6 - Rămâi motivați

Motivarea este cheia pentru pierderea în greutate. Dacă doriți să schimbați greutatea stomacului încăpățânată, trebuie să rămâneți motivați.Poate fi greu să continuați cu regimul de scădere în greutate, mai ales dacă sunteți o mamă nouă, deoarece poate fi greu să găsiți energia pentru a vă exercita. O modalitate excelentă de a rămâne motivată este urmărirea pierderii în greutate și pierderea inimii. Odată cu scăderea numărului, motivația dvs. de a continua cu regimul crește.

Cum pot arde grăsimea din corp?

Belly Fat Burning Tip # 1 - Consolidarea Corei

Un nucleu consolidat înseamnă că veți fi mai capabili să efectuați exerciții intense. Mușchii dvs. vor fi, de asemenea, mai echilibrați, făcându-vă mai puțin la riscul de rănire. Pilates și yoga sunt exerciții excelente pentru a vă întări nucleul (vedeți videoclipul de mai jos, care vă arată un exercițiu ușor de făcut).

Belly Fat Burning Tip # 2 - Challenge-te

Cu cât provocați mai mult în timpul exercițiilor fizice, cu atât mai multe calorii ardeți. Dacă vă împingeți suficient pentru a rupe o sudoare și pentru a vă scufunda, înseamnă că ardeți mai multe calorii și grăsimi. La sfârșitul fiecărui antrenament, ar trebui să vă simțiți puțin amețit și ar trebui să simțiți că ați lucrat. Nu te împinge prea tare - destul de greu pentru a simți beneficiile.

Belly Fat Burning Tip # 3 - Fii eficient și de a lucra grupuri mai mari de mușchi

Dacă exersați grupurile musculare mai mari în timpul exercițiilor fizice, veți arde mai multe calorii și, prin urmare, mai multe grăsimi. Deoarece grupurile mai mari de mușchi conțin mai mulți mușchi, lucrați mai mult mușchi în același timp, îmbunătățind eficiența antrenamentului. De exemplu, exerciții cum ar fi împingeri, suișuri și squate toate lucrează grupuri majore de mușchi. Astfel veți arde o mulțime de calorii atunci când veți efectua fiecare exercițiu. Cu toate acestea, exerciții precum buclele bicep sunt mai puțin eficiente, arzând mai puțin calorii. Deși să lucrați la grupurile musculare mai mari este o modalitate foarte bună de a pierde rapid greutatea, trebuie să vă amintiți să lucrați și la mușchii individuali, astfel încât să nu neglijați nici o parte a corpului. În acest fel, mușchii vor fi în echilibru, nucleul tău va fi puternic și vei arde mai multe calorii chiar și atunci când stai pe canapea.

Iată un exercițiu specific pentru nucleul pe care îl puteți face acasă.

Sper că acest lucru ți-a răspuns la întrebările tale despre cum să-ți pierzi grăsimea burtă. Ce a fost mai bine pentru tine? Asigurați-vă că vă împărtășiți gândurile și experiențele în secțiunea de comentarii de mai jos.

Articol furnizat de Lose Baby Greutate.

4.7
Evaluare totală: 37
5
10
4
2
3
3
2
2
1
1